Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @DustyBlue amaç nedir bunu seneler önce söyledi beyefendi. "Ben B.O.P nin eş başkanıyım" dedi. Bu adamın ve etrafında bulunanların vatan sevgisi. Kendisine oy veren insanların maddi ve manevi huzurunu düşündüklerini sanmıyorum. Nitekim düşünmüyorlarda. Ama elbette devran döner. Bir insanı karnı tok, tenceresi dolu iken rahat kandirabilirsin. Fakat tenceresi dolmuyor karnı açsa ozaman işler değişir. Böyle giderse de sonları bundan olacak.

  • ⭐⭐

    @Tongel aç olan daha çok oy veriyor. Çök, sus, şükret. Mantığı bu, insanlar Stockholm sendromu yaşıyor


  • Ne itibarı vardı ki zaten, kıçı kırık 5. dünya ülkelerine bile giderken vize isteniyor 5 para etmez bir pasaportumuz var 250 bin dolara vatandaşlık satan ülkenin pasaportu da 5 para etmez, adamın arabistan'da 3 karısı 11 çocuğu var 1 tane ev alıp vatandaş oluyorlar hem yatırım yap hem vatandaş ol, senle benle aynı pasaportu alıyorlar bunun değeri mi olur allah aşkına.


  • Devletin en yetkili adamları sahtekarlar ve dolandırıcılara işbirliği içinde Edirne de tarihin en büyük uyuşturucu operyonununu yapmış emniyet müdürünü görevden cektiriyorlar. Her kanunsuz işte bi hisseleri var. Kanun olmadığı yerde itibar olurmu? Ama ahaberi izlesen hersey günlük gülistanlık devletin çiftlik yapıp gelir elde ediyorlar. Hesabını soracak bir merci yok merkez bankası hortumlaniyor. 128 milyar dolar yeni parayla 1trilyon TL kayıplara karışıyor. Sorgulanacak olursa vatan haini oluyorsun. Bunlar bana bisey hatırlattı. Eskiden 94 yılında Bosna savaşında bosnaya savaş kazanilsin diye yardım paraları toplanmıştı. Bu yardim paraları bosnaya ulastirilamiyordu. Kanunen yapılınca birleşmiş milletler aracılığıyla para yardımları oradaki topluma gonderiliyordu. Ancak BM toplanan yardımları Müslüman topluma ulastirmiyordu. Zaten silah ve mühimmat yardımının Müslüman topluma ulaşması mümkün değildi. Zamanın başbakanı Erbakan Allah rahmet etsin Süleyman mercimek ile illegal yollarla sadece Müslüman topluma ulaştirmak için yardım paralarını o Müslüman topluma ulastirmis ve o yardımlar sayesinde Bosna savaşı kazanilmisti. Ozaman erbakan kartel medyasını toplayarak yardımları dekontlariyla birlikte ulasturdiklari muhataplarınida gostererek açıklama yapmış (youtube da videosu hala var.) Ancak zamanın kartel medyası bu olayı üzerini ortmemis ve erbakan için kayıp trilyon davasi ve mahkumiyetine sebep olacak bir süreci baslatmislardi. Ne oldu biliyormusunuz. Erbakan hocanın talebeleri sırf kendilerine muhalif olduğu için bu davayı onayladilar ve erbakani siyasi yasaklı yaptılar. Ve kayip trilyon davasi neticesinde erbakan 6 yıl siyasi yasaklı oldu. Ama kaderin adaleti işte erbakan haklı çıktı ama bunlar yüce divanda yargilansalarda haklı çıkacak durumları yok. Yeni parayla 1trilyon kayip.



  • Bu gri passport skandali oldukca genis bir yelpazede buyuyecek gibi gorunuyor.


  • .ulkede kotu bir yozlasma var,kimsenin yuzu kizarmiyor,ayrica memleketi tarikat belalari sarmis.


  • Felaket tellalı gibi gözükmek istemem ama, bunlar daha iyi günlerimiz. bir sonraki seçimde eğer kaybederlerse, radikal islamcılar ve bunlara çanak tutan, tarikat şeyhleri ile iç karışıklık çıkarıp, medya üzerinden kendilerine karşı çıkan vatandaşları, "bakın bunlar din düşmanı" diye baskılayacaklar. her kötü şeyin bitişi gibi " Örn. hitler tüm alman halkına, bütün avrupa topraklarını, ellerinden zorla alınmış gibi gösterip, bu toprakları geri alacağını, Versay anlaşmasının Alman halkını komple yok etmek üzere dış güçler tarafından düzenlendiği yalanına inandırıp, sonrasına tek adamlık rejimi (Führer) ile 10 yıl içersin de yaptığı saldırlar ve soy kırımlar yüzünden, mevcutta bulunan kendi ülkesi bile harabeye dönmüştü." bizim ülkemizin de sonu Dış güçler, Faiz lobisi v.s. değil tek adamlığın verdiği rahatlık üzerinden felakete sürüklenmektedir.

  • ⭐⭐

    @Tongel içini ferah tut, herşey çok güzel olacak. Hepimize GC çıkacak. Çıkmayanlar demokratik bir yönetim gelip rahat yaşayacak. İyi düşünelim iyi olsun.


  • @Tongel, içinde söyledi: Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin

    Versay anlaşmasının Alman halkını komple yok etmek üzere dış güçler tarafından düzenlendiği yalanına inandırıp

    yalnız bu yalan değil, fransa bu anlaşmayı direterek hitleri yaratan ortamın oluşmasına sebep olmuştur. her şeye rağmen hemen her koşulda barış hitler yaratır, barış adil olursa kalıcıdır. versay anlaşması almanyanın sevr'idir. en az onun kadar ağır bir anlaşmadır osmanlı hükümeti sevr'e boyun eğmiş mustafa kemal adındaki asker baş eğmemiştir. almanyanın olduğu kadar fransada suçludur hitlerin yaratılması konusunda. o anlaşmanın imzalandığı oda bile özellikle almanları aşağılamak için seçilmiştir.


  • ....1980 veya 1982 yilinda australya pasaportu aldim,ondan sonra turk pasaportlarini bir kenara attim,gecerlilikleri bittikten sonra bir daha yenilemedim,nereye gittiysem australya pasaportu kullandim,zaten baska sansim yok.bir seferinde istanbuldan turkiyeye giris yapiyorum,odun bir gumruk memuruna rastladim kaytan biyikli turkescilerden filan olmali, australya pasaportu ile turk nufus kagidimi verdim. adam ya-da magara tek kelime etmeden australya pasaportuna oyle bir muhur vurduki koca kulube sanki yerinden oynadi,yani al bunu..diger bir seferde acaba bu sefer nasil biriyle karsilasacagim dedim,bu seferde o kadar kibar ve genc bir memura rasladimki,hem sohbet etti hem giris yapti,tesekkur ederim allah sizin gibileri basimizdan eksik etmesin dedim.
    ....turk nufus kagidini mecburi tutuyoruz,konsoloslukta bir islem yaptiracaksak mecburi lazim oluyor...
    ...yesil kapli pasaporltlar icin millete cok ayricalik yapildigini zannediyorum cunku devlet calisanlari veya yakinlari kullaniyor,onlara imtiyaz veriliyor,gerci yesil pasaport ile avrupa devletlerine veya amerikaya australyaya gidilse kimse aman senin yesil kapli pasaportun var buyrun sizi burdan alalim demez,diger yolcular gibi ayni muameleye tutulurlar.yesil pasportun ticaret yapan insanlara, eleman calistiran insanlarada verilmesi lazimdir diye dusunuyorum.


  • Turk pasaportu ne ise yarar diyerek video çeken tiktoker videosunda pasaportu kullanarak fırından tepsi çıkarmak, kitap ayracı olarak pasaport kullanmak ve pasaportu bardak altlığı yaptığı için yurtdisina çıkış yasağı almış. Tımarhanede normal bir gün.


  • @Abraham-Trust Az bile ceza verilmiş, bence derhal Cb hakaretten dava açılmalı. Ne demek kitap ayracı, bardak altlığı olarak kullanmaktan başka işe yaramaz. 2 haftadır herkes Türk pasaportunun gücünü konuşuyor. Sen kitap ayracı ile Almanya'ya adam kaçırabilir misin Türk pasaportu ile kaçırabiliyorsun ama. İşte Türk pasaportunun gücü. Lütfen biraz saygı!


  • Turkiye icinde yasamayinca cok eglenceli ulke aslinda. Hizmet pasaportu cikartmak suretiyle, organize sekilde insan kacakciligi yapmak serbest, tiktok a video yuklemek suc. Bu kacakcilik konusunda bayagi bir kellenin gitmesi lazim yoksa bir daha yurtdisi cikisinizda saatlerce sorguda kalabilrisiniz.


  • @sigmoidalmammal, içinde söyledi: Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin

    Turkiye icinde yasamayinca cok eglenceli ulke aslinda.

    Ya da Türk olmayıp yaşayınca. Yıllar önce bir İngiliz yerleşmişti Türkiye'ye, burada yaşamak çok heyecanlı, yarın ne olacağını kimse bilmiyor İngiltere'de her şey düzenli ve planlı demişti. E tabi bir de Sterlin kazanıp tl harcayınca çok daha güzel gelmiştir arkadaşa canım ülkem.


  • Bugun yırtık pantolon youtuber arkadaşımızın vlogunu seyrettim. Koreli kız arkadaşıyla brezilyadan Meksika ya gidiyorlar. Meksika kore pasaportuna vize uygulamıyor, turk pasaportunu ise basit bir internetten online alınan bir e-vize ile girilebileceginden bahsediyor ancak kapıda Meksika bile neredeyse sorgu bombardımanına sokuyor. Adam diyorki eğer youtuber ve seyyah olmasam pasaportumda yüzlerce damga olmasa kız arkadaşım koreli olmasa giremeyecektim.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Turiztik vize alacaktı videoyu yurtdısınca cekecekti sonra uyaptan kayıdı alıp mültecilige başvuracaktı benim ülkede huzur özgürlük yok diye. Kafa hiç calısmıyor bizim millettte. Muaviyeyi yezide şikayet etmek gibi bişey


  • 2023 yılından bildiriyorum, durum daha vahim dostlar. K*çı kırık Bulgaristan'a bile girmek istediğiniz zaman kırk takla attırıyorlar. Başlığı açan arkadaşa söylemek istediğim tek şey "amin"...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

40
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum