Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar herkese,

    Basligi acma sebebim , bu sene elektrik-elektronik mezunu olacak mezun olacagim ancak kafamda bir turlu kurtulamadigim soru isaretleri var . Cok iyi bir universiteden mezun olmadigim icin Us de nasil is bulabilecegimi bilmiyorum. Kendimi daha cok programlada gelistirdim (Golang) ancak calismak icin yeterli donanima sahip oldugumu ben bile dusunmuyorum. Hal boyle olunca is verenlerin beni ise almalarini beklemek cok anlamsiz oluyor. Daha onceden bu yollardan gecmis kisilerden yardim istiyorum bu konu ile ilgili . Ortalamam 2.8 gibi bir sey olacak mezun olduktan sonra diye tahmin ediyorum. Bu sebepten yuksek lisans yapabilir miyim emin olamiyorum. Amerikada muhendis olarak ve ya baska bir alanda calisan , yuksek lisans yapan ya da direkt is bulabilen insanlarin tavsiyelerini rica edecektim. Kendi acimdan yuksek lisans parasini kazanabilecigimi dusunuyorum cunku daha once 4 kere amerikada yazlari calisarak gecirdim. ( 3 kez work and travel + 1 kez greencard ile ) Amerikada barmen olarak zaten benim icin cok para kazandigim icin paranin buyusune kapilirimda bunlari dusunmem diye korkaraktan , mezun olmadan once sormak istedim.Tavsiyelerinizi cani gonulden bekliyorum simdiden tesekkurler .

    Saygilarimla .

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ist-to-NY Türkiye de bulunan iş arama siteleri gibi amerika da bulunan sitelere bakarsın. @crazycells kilitlenebilir bir başlık olmuş.
    linkedin
    monster
    glassdoor
    indeed gibi


  • @ayvalik10

    Demek istedigimi anlatamadim sanirim . Is sitelerini tabiki biliyorum . Benim bekledigim cevaplar daha cok orada yuksek lisans yapanlardan ve yuksek lisans yapmadan is bulanlarin nasil isleri kaptiklari . Malum seninde dedigin gibi tecrube istiyorlar Turkiyede oldugu gibi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ist-to-NY, içinde söyledi: Green card ile Amerikaya Gelen Genclerin Is bulmasi icin Tavsiyeler

    @ayvalik10

    Demek istedigimi anlatamadim sanirim . Is sitelerini tabiki biliyorum . Benim bekledigim cevaplar daha cok orada yuksek lisans yapanlardan ve yuksek lisans yapmadan is bulanlarin nasil isleri kaptiklari . Malum seninde dedigin gibi tecrube istiyorlar Turkiyede oldugu gibi

    Su basliktan konuya devam etmek daha dogru olur sayin @Ist-to-NY

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/148/amerika-da-is-arama-sureci-ve-tavsiyeler

    Bu bolumu sadece egitim amacli konular icin kullanmaliyiz; egitim sonrasi is bulmak veya egitim sirasinda is bulmak icin su bolumu kullanmak daha dogru olur:

    https://yesilkartforum.com/forum/category/6/i̇ş-alanları-ve-meslekler


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum