-
Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler654 -
K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler2037 -
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik7120 -
F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler417 -
F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler793 -
Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Gündem313 -
(F/M) Öğrenci Vizeleri
Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)407 -
Yurtdışı için Farklı Bir Seçenek
İlan ve Duyuru1 -
DV2020 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8774 -
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Gündem1123 -
Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor
İlan ve Duyuru4 -
BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırması Kararı (Şubat-2021)
Gündem17 -
IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler2997 -
ABD'den Haberler
Gündem416 -
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8278 -
Amerikan vatandasligi basvurum hakkinda
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!3 -
ABD vatandasligi ile gelen vergi beyani sorumlulugu...
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!11 -
ABD vatandasligi ile gelen vergi beyani sorumlulugu...
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!1 -
Kahve içmeye yeni başladım tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Gündem ve Sohbet61 -
(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)1187
Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
-
demokrat partiden anket gonderildi mailime beklentilerimize gore hareket edilmesi adina
asagida link paylasiyorum: sag alt kosede sorudan biri: What do you think a Biden-Harris administration should prioritize? (Check all that apply)
Isaretleyecegimiz cevap: Protecting Dreamers and passing compassionate immigration reform. Twitterim olmadigindan twitterda diger pp10014 magdurlarina gonderemiyorum malesef.Edit 1: Malesef kayit olmaniz gerekiyor email ve abdden bir zip code ile ondan sonra otomatik mail geliyor heralde.
Anketten ekran goruntusu:
-
NIE ' nin açılımını yazarmisiniz ?. Dv2020 Mahkeme sonuçlarina göre simdilik 'NIE'den randevu alınız , iletişime geçiniz gibi twitler yazılıyor. Ayrıca telegram grubuna alirmisiniz , güzel haberler geliyor gibi .
-
@23enCo National İnterest Exceptions (ulusal çıkar istisnası) diye açılımı.Konsolosluklara mail atın deniyor NİE için ama vize dolmasına sadece iki gün olan iki kişiye bu hak tanınmış sanırım biz yargıç mehtanın kararını beklememiz gerekecek gibi duruyor.
-
Benim babam Amerika'da 3 senedir ve 3 senedir ayrıyız bu bizim içinde geçerli dimi geçici vatandaşlık sonra 5 sene dolunca normal vatandaşlık başvurusu olucak
-
@likeangelmany, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Benim babam Amerika'da 3 senedir ve 3 senedir ayrıyız bu bizim içinde geçerli dimi geçici vatandaşlık sonra 5 sene dolunca normal vatandaşlık başvurusu olucak
Babanizin ABD'deki statusu nedir?
-
Geçici vatandaşlık sadece Abd vatandaşlarının mı eş ve çocuklarına verilecek acaba? Greencardlı ailelerde umarım bu hak verilir.
-
güzel haber umarım herşey yolunda olur
-
@historian, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Geçici vatandaşlık sadece Abd vatandaşlarının mı eş ve çocuklarına verilecek acaba? Greencardlı ailelerde umarım bu hak verilir.
'gecici vatandaslik' derken tam olarak neden bahsediyorsunuz?
-
Yanlış cümle kurmuşum
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/01/20/fact-sheet-president-biden-sends-immigration-bill-to-congress-as-part-of-his-commitment-to-modernize-our-immigration-system/ Meclise sunulan tasarıdaki 2. Maddeden bahsediyordum ‘geçici vize’ demek istedim
@crazycells
-
@historian, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Yanlış cümle kurmuşum
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/01/20/fact-sheet-president-biden-sends-immigration-bill-to-congress-as-part-of-his-commitment-to-modernize-our-immigration-system/ Meclise sunulan tasarıdaki 2. Maddeden bahsediyordum ‘geçici vize’ demek istedim
@crazycells
Hizlandirilacak aile sponsorlu vizelerden bahsediyorsunuz sanirim?
Su an icin net bilmiyorum, zaten bu yasa tasarisi emin olun Kongre'de tartisilmaya baslandiktan sonra defalarca degisecektir. Ama zaten calisan memur sayisi arttirilip, vize kotalari yukseltilirse IR vizelerinden baslasalar bile F vizelerine de olumlu yonde etkisi olacaktir.
-
HAYDİ HERKESE HAYIRLI OLSUN TÜM PP'LER KALDIRILDI. https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/02/24/a-proclamation-on-revoking-proclamation-10014/
-
@TURKEYANDUSA, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
HAYDİ HERKESE HAYIRLI OLSUN TÜM PP'LER KALDIRILDI. https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/02/24/a-proclamation-on-revoking-proclamation-10014/
Müthiş bir haberle uyandık. İnşallah devamı da gelir. Herkes için hayırlısı olsun.
-
Yani şimdi 2021 lerin gidişini mi izleyeceğiz?
E güzel haber, unut verici
Benzer Başlıklar
100
11.8k
Users
2.9k
Topics
178.9k