Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Herkese merhabalar,

    İngiltere'de göçmenlik yolunu da açan Ankara Anlaşmasında son haftalara giriyoruz. @crazycells 'in yönlendirmesiyle bu başlığı oluşturdum. Londra merkezli bir hukuk firmasında business plan hazırlıyorum. Çoğu vize merkezi planlarınıza pek özenmiyor ancak bazıları da var ki tek tek her cümleyi okuyup düzenliyor ve muazzam bir iş yapıyor. Bu anlamda mümkün olduğu kadar planlarınızı incelemenizi ve ikili iletişime detaylı olarak geçtiğiniz, güvendiğiniz yerleri tercih etmenizi tavsiye ederim.

    Kurumsal danışmanlara büyük meblağlar kaptırmak istemeyen, özellikle başvurumu ben yaparım yeter ki 'business plan' olsun diyen yazarlara uygun fiyatlar ile yardımcı olabilirim.

    Başvurusunu yapmak isteyenler bana [email protected] adresinden ulaşabilirler.

    Herkese sağlıklı günler dilerim!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Dogrudur, bu yilin sonunda surec sona eriyor diye biliyorum; eger bu konuda hala basvuru yapmayi planlayan arkadaslar varsa Mine Hanim'a ulasabilirler. Kendisi uzun suredir Ankara Anlasmasi programi icin basvurular hazirliyor ve ucreti de cogunlukla dosyaya gore 300-500 TL arasi degisiyor.

    Basvuru yapmak isteyen veya dosyasinda ikinci bir fikir almak isteyen herkese Mine Hanim'i tavsiye ederim.

    Herkese basvurularinda bol sanslar!


  • @crazycells

    Ankara Anlasmasi 1963 tarihinde imzalanmis Ab ulkeleriyle is yapmak isteyen ve ya ab'de is kurmak isteyenlere yönelik bir anlasma..ingiltere anlasması olarak yanlis anlasilmis olsa da diger avrupa ulkeleri icin de dusunulebilir... ingiltere brexit referandumuyla ortak pazardan ayrildigi icin onceden ankara anlasmasinin son gunu 31 aralik 2020 tarihi olacagini bildirdi...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @semra-karababa elinize saglik, aciklama icin tesekkurler. Aslinda diger Ankara Anlasmalarina dair de bilgi var forumda ama dediginiz gibi Ingiltere'deki en populer olani...

    Su baslikta Hollanda icin olanina dair bilgiler var, bu konuda da link olarak bulunsun:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1735/hollanda-gocmenligi-ankara-anlasmasi


  • selamlar,

    bildiğiniz üzere aralık 2020'de brexit nedeni ile ankara anlaşması ingiltere için sona eriyordu. ancak talep yoğunluğundan dolayı ingiltere, ocak ayında da başvuruları kabul etmeye karar verdi. ocak ayının sonuna kadar bu fırsatı değerlendirmek isteyenler business plan başta olmak üzere diğer tüm konular için benim ile iletişime geçebilirler.

    özellikle başvuruyu ben yaparım bana yalnızca business plan gerek diyenler için;

    [email protected]

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Minerva bilgilendirme icin tesekkurler. facebook grubunda da duyurusunu yapacagim.


  • selamlar, netleştirmek adına bir ekleme yapmak istiyorum ingiltere, ocak ayındaki başvuruları kabul etmeye karar verdi fakat randevunuzu halihazırda almış olmanız gerekiyor. yani 31 aralık 2020'ye kadar ''ocak ayı başvurunuzu'' yapmış olduğunuz takdirde konsoloslukla görüşme gerçekleştirebilir, parmak izi verebilir ve evrakları yükleyebilirsiniz.

    özetle yeni randevu almak mümkün değil, 2021 senesi için 2020'de almış olunan randevular için süreç her zamanki gibi devam ediyor.

    bildiğiniz üzere çoğu insan yüksek vize danışmanlık ücretlerinden dolayı başvuruyu kendileri yapıyor fakat business plan konusuna gelince problem yaşıyor ya da kendileri yazdıklarında ret alabiliyorlar, eskiden ret alanlar yeniden başvuru yapıyorlardı fakat artık yeniden başvuru yapmak mümkün değil, bu aşamada doğru planın önemi artıyor ve ben de isteyen arkadaşlara bu konuda yardımcı olabilirim.


  • Tersine goc durumu da var, hatta bu konuda websiteleri bile var. Brexit sonrasi Ingiltere'den AB ulkelerine goc durumu yani.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea böyle bir haber olursa göç neymiş yedi cihan görür valla.


  • @ayvalik10 Bu biraz hayalci bir yaklasim olmus!

    Ama Ingiltere'den AB'ye gercekten Brexit nedeniyle goc edenler var. Onceki hafta Italya'ya gocen bir aile ile tanistim. Kendileri gibi goc eden cok insan oldugunu soylediler. Ingiltere'nin ekonomisinin Brexit sonrasi gerileyecegini ongoruyorlar.

    Ben ayni fikirde degilim, bence daha iyi olacak Ingiltere icin. AB onumuzdeki surecte ekonomik olarak zayiflama belirtileri gosteriyor, covid nedeniyle issizlik giderek artiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea babamdan ve diğer aile fertlerinden biliyorum ki sende yaşadın almanya marktan euro geçince battı. Örnek vermek gerekirse 1000 mark maaşı vardı 400 mark ev kirası vardı. Euro geçince maaşı 1000 euro değil 1000 mark karşılık kaç euro olduysa o kadar maaşı oldu. Fakat 400 mark ev kirası oldu sana 400 euro en basit örnek


  • @ayvalik10 Aynen oyle oldu. Biz Almanya'dayken orada karsilastigimiz ve 2000 yili oncesinde Almanya'da yasamis tum Turkler, Euro oncesi ekonominin ve kazanclarinin cok daha iyi oldugunu soylediler. Hatta benim is yaptigim ve Almanya'da yasayan Amerikalilar bile ayni seyi soylemislerdi.

    Onceden Mark varken, biriktirdikleri para ile hem her yaz Turkiye'ye tatile gidebiliyorlarmis hemde her 2-3 yilda bir Turkiye'den bir ev veya arsa alabiliyorlarmis. Halbuki biz oradayken, Turkiye'ye tatile gidenler genelde bankadan tatil icin kredi cekip ve araba kiralayip oyle gidiyorlardi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum