-
2 gün önce akşam vakti yine Youtube'da gelişigüzel şarkılar dinlerken bir müddet sonra aklımda bir melodi kaldı, hazır aklımdayken bulayım bu şarkıyı dedikten sonra sıradan dinlediğim şarkıları geriye yönelik dinleyerek taramaya başladım.Tabi bu sırada birkaç şarkıyı da beğenerek listelerime ekledim ama bu şarkıyı bulduktan sonra biliyordum ki aklımdaki melodi buydu 🙂 2 gündür dinlediğim için paylaşmak istedim, eğer dinlerseniz keyifli dinlemeler dilerim 🙂
-
@newbie97 Piyasanin icinde degilim cunku hala ogrenme asamasindayim fakat gozlemledigim kadari ile Python bilip de ilk isini bulan alayli yok denecek kadar az. En kolay iş almak icin front-end için html, css, js ve restAPI bilmek yeterli gozukuyor.
10 dolara arka plan silip gecinip giden Pakistanli gordu bu gozler 🙂 Kendi basiniza oturup site yapip ve API'leri sitede kullanmayi ogrendiginiz anda freelance is alma sansiniz var demektir.
-
-
@Amedh Eski sayfalar arasında bulup merak ettiğim bu kahve halen aynı kalitede ise bulup denemek isterim. Önerdiğiniz bir site var mı öğrenmek isterim 🙂
-
Evet bu spor gerçeten maliyetli bir spordur. Çok büyük hacimlere çıkacaksanız.
Sağlığımız için iyidir ve sizin fiziksel yorgunluğunuzu aldığı kesindir. Çok yoğun bir iş gününden sonra kendinizin spor salonuna girerken ki bitkinliğinizi ve o spordan çıktığınızdaki enerjinizi hissedince çok şaşıracaksınız. Oysaki mantıken içeride muazzam performans ile kendinizi daha çok yoracak olacakken işler hiç de böyle olmuyor. Kendinizi daha maskülen ve stresten arınmış olarak bulacağınıza garanti veririm. Amacınızı doğru belirlemeniz şarttır. Yarışmalara katılmayacaksanız günlük öğünlerinizin bir tık üstüne çıkarak ideal görünümü yakalayacaksınızdır. Tabi bunda en büyük etkenlerden biri de fiziki yatlınlığınız.
Spor candır ve mutlaka herkes yapmalıdır.
Dipnot: Lütfen spor günlerinzin birinde mutlaka 15 -30 dk arası kardiyo ile kalp sağlığınızı da destekleyin. Bu kas gelişiminizi de doğrudan etkilecektir. -
-
@kartalveat togg şu ana kadar bir kaç kazaya karıştı. Sorularınıza aşağıdaki Twitte cevap vermişler
-
@gucarslan elinize saglik sayin @gucarslan , ilginc bir istatistik...
grafiklerde 2020 oncesini de gormek iyi olurdu. dediginiz gibi pandemi doneminde genel olarak seyahatin azalmasi anlasilir bir durum...
-
@mexido fc gruplarının adı nedir?
-
-
ilk insanli yerli/milli supersonik jet ucagimiz, Hurjet'imiz. Tamamen Tusas tasarimi ve uretimi. Avionic'ler ve ucus bilgisayari Aselsan'dan.
-
@paramedik Merhaba, daha önce seyahat amaçlı 3 kez ABD ziyaretim oldu. Sadece New York gezecekseniz araba kiralamanıza gerek yok, Manhattan da arabayla gezmek imkansız zaten, hem trafik çok yoğun, hem de otoparklar çok pahalı. New York un 24 saat çalışan harika bir metro sistemi var, metroyla gidemeyeceğiniz hiçbir yer yok.
Şehirler arası ulaşım da ise araba kiralamak şart. Toplu taşıma imkanları az ve pahalı, araç kirası 2 kişi toplu taşımayı kullanmaktan daha hesaplı oluyor.
New York da gezilecek yerlerin çoğu Manhattan adasında, çoğu yeri yürüyerek bile gezebilirsiniz. Vaktiniz olursa bir gün de Brooklyn tarafına geçin, özellikle Bushwicks tarafını çok seviyorum ben, bütün mahalle grafilerle boyanmış, tam bir hipster bölgesi. Dumbo, Brooklyn Köprüsü, Greenwich Bölgesi, Grand Central Terminal, Times Meydanı (özellikle gece görün), Central Park mutlaka görün. Bir gün batımını Rockefeller Center'a çıkıp (mutlaka önceden web sayfasından biletinizi alın) oradan izleyin muhteşem Manhattan manzarasını. -
@Sabri-FT no problem 🙂
-
@Sharm, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vize Mülakat Deneyimleri
Bağlaç olan ki ayrı yazılır: bilmem ki, demek ki, kaldı ki vb.
Türk dili, dillerin en zenginlerindendir; yeter ki bu dil, şuurla işlensin. (Atatürk)
Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer.
Birkaç örnekte ki bağlacı kalıplaşmış olduğu için bitişik yazılır: belki, çünkü, hâlbuki, mademki, meğerki, oysaki, sanki. Bu örneklerden çünkü sözünde ek aynı zamanda küçük ünlü uyumuna uymuştur.
Şüphe ve pekiştirme göreviyle kullanılan ki sözü de ayrı yazılır: Ders bitti, zil çaldı mı ki? Seni öyle göreceğim geldi ki.
Oca 11, 2013İlgi Zamiri ki, ki Bağlacı, ki Yapım eki - Türk Dili ve Edebiyatı İlgi Zamiri ki, ki Bağlacı, ki Yapım eki - Türk Dili ve Edebiyatı
Türkçede "ki" ve imlası: İlgi Zamiri ki, ki Bağlacı, ki Yapım eki örnekleri özellikleri imlası örnek cümleler hakkında bilgi.
Cok tesekkur ederim sayın @Sharm bundan sonra yazmış olduğum her iletiye bu şekilde yönlendirmeler yaparsanız çok sevinirim sanırım burda temel amaç Türk dilini doğru kullanabilmek 🤷♂️
İletiyi de güncelledim bilginize
Sevgiler.. -
Mobil verinizi kullanın bu şekilde giriliyor
-
-
Bu yaşıma kadar hiçbir yeni yıl için hedef koymamıştım ama 2023 için çok çok büyük hedeflerim var.
Öncelikle 4 kişilik ailem için olan hedeflerimi, dileklerimi yazmak istiyorum. Herkesin de ilk aklına geldiği gibi sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl olmasını diliyorum.
Artık gemileri yaktık bu sene içinde öyle ya da böyle Amerika’da yaşamaya başlamak istiyoruz. Büyük bir bilinmezin içine bunca yıllık hayatımızı, ailemizi, eğitim aldığımız mesleğimizi kısacası bütün konfor alanımızı bırakıp gitmek istiyoruz. Ama bütün bunlara rağmen umudum çok büyük ve korkum daha az, eşimle birlik olduktan sonra ve sağlığımız yerinde olduğu sürece altından kalkamayacağımız şey yok. Başlangıçlar tabiki zor olacak ama sonu da güzel olacak buna kalpten inanıyorum 🙏🏻Diğer bir dileğim de ülkem için insanların gözünün açıldığı, artık yanlışlara dur denildiği, haksızlıkların bittiği ve Cumhuriyetimin 100. yılının coşkuyla hakettiği gibi kutlandığı aydınlık bir yıl diliyorum.
Son olarak da Dünya’da savaşların bittiği, kimsenin açlıktan susuzluktan sefil olmadığı bir sene olsun 2023🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umarım 2024e girerken bu başlığa bakar ve dileklerimizin en azından büyük kısmının gerçekleştiğini görürüz hepimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Ulusların Düşüşü - Daron Acemoğlu & James A. Robinson
Dar Koridor - Daron Acemoğlu & James A. Robinson -
@Erkand
houstondakiler için video -
@Programmer çok teşekkür ederim cevabınız için

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
-
This post is deleted! -
Ben de vesilenizle işini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
-
butun ogretmenlerin Ogretmenler Gununu kutlariz
yeni nesil sizin eserleriniz olacaktir...
-
Yillar once, ABD seruveni baslamadan onceki donemde, yaklasik 2 yil kadar ogretmenlik yapmis birisi olarak, tum ogretmen arkadaslarin gununu kutlarim.
-
İşini hakkıyla yapan bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, bir çocuk yetiştirmek ne zor, ne emek isteyen bir şeydir, kendini bu yola adamış herkesin emeklerine sağlık, iyiki varsınız
-
Başta başöğretmen Atatürk'ün ve tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım. -
Bu başlığı görünce foruma olan hayranlığım daha da artıyor. Toplum tarafından 3 ay yatıyorlar, yattığı yerden maaş alıyorlar diyerek küçümsenen hatta eski milli eğitim bakanının "Milli eğitim Bakanlığı'nın en büyük gideri öğretmen maaşları." gibi ironik açıklamara maruz kalan tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlarım
-
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan çağdaş, önyargısız, eşitlikçi ve duyarlı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım
-
bugün 24 kasım diğer özel günler de sadece kutlamak için kutlayanların mesajlarını haberler de televizyonlarda sosyal medya da göreceğiz. En başta ki kişinin 24 kasım dışında bir öğretmene verdiği değer saygı ancak bugün göreceksiniz bu aynı zat öğretmenleri sadece 24 kasım diye yüceltecek.
Benzer Başlıklar
89
34.6k
Users
5.3k
Topics
386.1k