-
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik6700 -
DV2021 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci556 -
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
Gündem134 -
Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Yolculuk979 -
Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler526 -
K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler1938 -
Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri
Bankacılık ve Vergi Sistemi550 -
Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları
Önlisans ve Lisans Eğitimi73 -
F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler719 -
Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam201 -
Türkiye'den gitmek?
Gündem ve Sohbet26 -
online ingilizce kursu
İngilizce14 -
Amerika'da MBA yapmak?
Yüksek Lisans ve Doktora8 -
Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)
Gündem149 -
DV2021 Jacob v Biden Davası (Ocak 2021)
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci42 -
Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak
Emlak (Satılık/Kiralık)382 -
bankacılar
Diğer Meslekler9 -
Los Angeles (California)
California23 -
DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci5128 -
ABD'de Yeni Araba Alirken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Ehliyet ve Araba144
Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
-
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan
-
@HockeyUmpire2 süpersiniz. hem tebrik hem teşekkür ederim forum adına
-
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
Hayırlı olsun, çok sevindim.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan
Güzel yürekli insan seni kutluyorum .İlk kez gelecek bir Türke iş konusunda yardımcı olmanız, o arkadaşın iş bulması kadar mutlu etti bizleri.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Yeni yaşamın ve Amerikadaki ilk işin hayırlı olsun.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Orada yaşam konusunda biraz tecrübe kazandıktan sonra jacksonville için sen in gözünden de yorumlarını okumak isteriz.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak yeni işiniz ve hayatınız hayırlı olsun. umarım beklediğinizden de güzel geçer.. sn. @HockeyUmpire2 a da kendi adıma çok teşekkürler ederim. bu şekilde destekler sırasını bekleyen bizleri de umutlandiriyor. her şey gönlünüzce olsun
-
@HockeyUmpire2 harikasiniz
-
@crazycells, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Reiz mutlu gorunuyor.
-
@crazycells hahahhaha
-
@MySea, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@crazycells, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Reiz mutlu gorunuyor.
Benm aradığım LPR böyle olmalı der gibi alkışlıyor.Esin işler çok yoğun bu aralar sanırım. Görüşmeyeli bayağı oldu. Ozletme kendini
-
@redsat2000 Abicim evet valla cok calisiyorum
donucem bugun sana.
Benzer Başlıklar
86
11.5k
Users
2.8k
Topics
176.2k