-
DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci5087 -
IT (Information Technology) alanina en uygun eyalet
Bilişim Teknolojileri84 -
Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini 31 Mart 2021'e Kadar Durdurma Kararı (1 Ocak 2021)
Gündem115 -
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik6618 -
ABD de işletme mezunu olmak..
Diğer Meslekler8 -
IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler2870 -
Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları
Önlisans ve Lisans Eğitimi70 -
AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler610 -
Coronavirus (COVID-19)
Gündem3220 -
Amerika'da Öğretmenlik Yapmak
Eğitim ve Öğretim45 -
Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Yolculuk933 -
Amerika'da ikinci el araba almak
Ehliyet ve Araba1887 -
Eyalet degisince insurance degisiyormu
Ehliyet ve Araba3 -
Uçuslara İlişkin Yeni Kurallar (AC Covid19)
Yolculuk57 -
Amerika'da Uber Eats, DoorDash ve Pizza Delivery Yapmak
Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme311 -
F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler662 -
Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler521 -
Gelir vergisi / beyani
Bankacılık ve Vergi Sistemi305 -
Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler613 -
F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler398
Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
-
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan
-
@HockeyUmpire2 süpersiniz. hem tebrik hem teşekkür ederim forum adına
-
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Merhabalar, Dün itibari ile Jacksonville geldim. Esin hanım ve eşi ile tanıştım, her ikiside harika insanlar gerçekten en kısa zamanda da iş başı yapıyor olacağım. İlgisi alakası, yardımları ve tüm yönlendirmeleri için kendisine buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım.
Hayırlı olsun, çok sevindim.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@crazycells @Orhan-Volkan-Zanbak Orhan arkadasimiz Jacksonville geldi ve bir kac gune calisma arkadasimiz olacak. Forumdan bir arkadasimiza yardimci olup ,is ayarlamak beni inanilmaz mutlu etti. Hosgeldin Jacksonville Orhan
Güzel yürekli insan seni kutluyorum .İlk kez gelecek bir Türke iş konusunda yardımcı olmanız, o arkadaşın iş bulması kadar mutlu etti bizleri.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Yeni yaşamın ve Amerikadaki ilk işin hayırlı olsun.
Umarım herşey istediğiniz gibi olur.Orada yaşam konusunda biraz tecrübe kazandıktan sonra jacksonville için sen in gözünden de yorumlarını okumak isteriz.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak yeni işiniz ve hayatınız hayırlı olsun. umarım beklediğinizden de güzel geçer.. sn. @HockeyUmpire2 a da kendi adıma çok teşekkürler ederim. bu şekilde destekler sırasını bekleyen bizleri de umutlandiriyor. her şey gönlünüzce olsun
-
@HockeyUmpire2 harikasiniz
-
@crazycells, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Reiz mutlu gorunuyor.
-
@crazycells hahahhaha
-
@MySea, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
@crazycells, içinde söyledi: Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.
Reiz mutlu gorunuyor.
Benm aradığım LPR böyle olmalı der gibi alkışlıyor.Esin işler çok yoğun bu aralar sanırım. Görüşmeyeli bayağı oldu. Ozletme kendini
-
@redsat2000 Abicim evet valla cok calisiyorum
donucem bugun sana.
Benzer Başlıklar
47
11.4k
Users
2.8k
Topics
175.2k