@bitkicel si suan texas dami ikamet ediyorsunuz?
İnceliyorum bolgeleride texas city de dikkatimi cekti mahalleri felan olsun kiyi seridi olsun guzel gozukuyor fikir almak istedim acikcasi
-
DFW bölgesine gelecekler için referans olması açısından;
Posta Kodu Haritasi : https://ottomaps.com/products/dallas-fort-worth-zip-code-map
Raylı Sistem Toplu Taşıma Hatları ; https://sayyestodallas.com/living/getting-around/public-transportation/
County ve Okul Bölgesi Haritaları : https://candysdirt.com/2020/09/08/title-tip-where-do-you-draw-the-line-county-lines-tell-a-story/
-
@gkhanfeez hatırlarsan sen houston a gelmeden önce bunları sana söylemiştim. 😉
-
-
Merhabalar, Greencard'larımızı aldıktan sonra geçtiğimiz Ekim ayında Dallas/Plano'da maceramıza başlamıştık. Eşimin new england tarafında iş bulması ile birlikte ne yazık ki alıştığımız/sevdiğimiz Plano'dan ayrılıyoruz.
Burada güzel bir apartmanda oturuyorduk. Ev kontratımız Aralık sonuna kadar devam ediyor, fakat biz 1 ay içinde evden çıkacağız. Aralık'a kadar olan sözleşmeyi devretmeye izin veriyor site yönetimi. Dolayısıyla eğer aranızda Plano civarında ev arayan varsa 2 oda 1 salon 1 banyo olan kontratımızı devretmek isteriz. -
@Aykut-Yankaya
Serra Shawky Serra Shawky
siteler bunlar ayrıca emlakçının bilgisini de yazıyorum
apartmenthomeliving
apartmentsHerkese Merhaba, Amerika’daki teksas eyaletinde yaşıyorum. Ve burda emlakçılık yapıyorum. Sizlere günlük hayatımı ve emlak hakkında bilgi veriyorum. İzlediğiniz ve abone olduğunuz için çok teşekkür ederim ❤️ instagram: serrashawky
-
Arkadaslarim arasinda kacaklarin Texas'da her an deport olabilecegi soylentiler arasinda. Sanirim artik polisler sadece registration insurance id sormak yerine statu de soracak diyenler var yabancilar icin. Houston'da yasayan arkadasim biraz tedirgin, kesin bilgisi olan var mi? Bulundugum eyalet olan Illinois'te 1 yil boyunca kacak yasadigini kanitlayabilirsen TVDL ehliyetini veriyorlar, Texas'da boyle bir sey olmasi biraz urkutucu. Bunun yaninda is olanagi konusunda da Houston'daki arkadasim zorluk cekiyormus, is bulmak eskisi kadar kolay degilmis. Garsonluk gibi islerde de isverenler uzun sure calisacagini vaadedersen calistiriyormus, dort bes aylik adamin yanimda isi yok kafasina girmisler. Gozlemlerime gore de Texas her ne kadar konaklama olarak yasam olarak ucuz gorunse de insurance benim yasadigim Illinois'e gore 2-2.5 kat pahali. Burada aylik 120 dolara yapabileceginiz sigortayi sanirim orada en ucuz yer 250 istiyormus. Kendi ehliyet yasimla, yasima gore kiyaslama yaptigim zaman. (tabii ki uzun ehliyeti olan yasi buyuk olan daha ucuza yapiyor olabilir, esit sartlar icin soyluyorum)
Haber kaynagi olarak da bunu buldum:
https://www.nationalreview.com/news/texas-passes-bill-allowing-state-police-to-arrest-deport-illegal-immigrants/ -
-
@SeyfettinB, içinde söyledi: Houston'da Ev Kiralama ve Emlakçılar
Merhaba ekim ayında (3 greencard kazanan arkadaşlar olarak) Houston'a giriş yapmayı planlıyoruz. Houston'dan ev ararken ucuz olan bazı bölgelerin çok tenha ve kırsal olduğunu fark ettik ve güven vermedi açıkcası. Hangi bölgelerden ev aratırmalıyız ya da hengi bölgeler yerleşmek için uygun değil bu konularda yardımcı olursanız seviniriz.
Hocamın izniyle bende bilgi almak istiyorum takip++
-
@doguStone ayrıca herkesin durumu birbirinden farklıdır. Yani benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz ya da tam tersi. Ne aradığınız ile de alakalı. Ayrıca aynı şeyleri sorup başka sonuçlar da beklemeyin. @ayvalik10 abimin dediği gibi farklı cevaplar almazsınız.
-
@saulgoodman kesilikle katılıyorum kimse limitlerde gitmiyor. Hele otoyollarda 80inde altinda gidene korna çalacaklar nerdeyse
-
@bitkicel si suan texas dami ikamet ediyorsunuz?
İnceliyorum bolgeleride texas city de dikkatimi cekti mahalleri felan olsun kiyi seridi olsun guzel gozukuyor fikir almak istedim acikcasi -
-
@kivo açıkcası beğendim sizin oraları 🙂 görmeyenler içinde fikir olur
Texas, Austin
-
@meilo Merhaba, telegram grubunu bende alabilir miyim? Teşekkürler,
-
@Cengodisco merhaba. Ozelden gonderdim
-
@emrettkloglu Kazancın daha çok bahşiş üzerinden geldiği işlerde saatlik ücret 3$'da olabiliyor. Önemli olan bahşişle beraber saatlik ücretiniz kaça gelecek. Dediğim gibi işyerinden 3$ saatlik ücret alınsa da bahşişlerle beraber toplam saat ücreti 35-40$ olabiliyor. Size iş teklif eden yere, bahşiş politikalarını ve garsonların ortalama ne kadar bahşiş aldığını sorabilirsiniz.
-
@meilo merhaba benide telegram gurubuna eklermisiniz
-
@meilo Merhaba, beni de gruba dahil edebilir misiniz?
-
@meilo Telegram grubuna alabilir misiniz? Haftaya bu şehirde olacağım.
-
Merhaba, forumda arattim ama bulamadim. DPS ofisinde ehliyet yenilerken, verification icin gocmenlik ofisinden evrak talep edilen kimse varsa ve bir yol gosterirse minnettar olurum.
Ehliyetimi yenilemek icin 15 Mart 2024' te DPS ofisine gittigimde, sistemin ehliyetimi yenilemedigi ve gocmenlik ofisinden tarafima bir onay evraki postalanacagi, onu DPS' e goturdugum takdirde ehliyetimin yenilenecegi soylendi. Aradan 13 gun gecti ve evrak henuz elime ulasmadi. Bu arada ehliyetimin gecerlilik suresi doldu. Arac kullanamadigim için gunluk hayatimda sikinti yasiyorum. Bu durumu tecrube etmis olan varsa, bu proseduru hizlandirmanin yolu var midir?
Not: 3 yildir Texas' ta ikamet ediyorum. Eylul 2023'te 10 yillik yesil kartimi aldim. Yesil kart almadan once bir kac defa, randevu gunumde sorunsuz bir sekilde limited-term ehliyetimi yeniledim. Ehliyetimi yesil kart aldiktan sonra ilk defa yeniliyorum.
-
Selam, DV2024 sürecinde Austin'i tercih edecek ya da etmiş olan var mı?
-
@asdads
Selamlar, ben 9-10 ay ay geleli.Gelmeden once biraz arastirin derim. Sakin bi hayat icin cok ideal. Yasam masraflarida gorece iyi.
Yazlari cehennem ulasim sadece ozel arabalarla,
ilk aklima gelenlerVarsa aklinizda spesifik. Birsey sorabilirsiniz.
-
@meilo Merhabalar telegram grubuna beni de alabilir misiniz?
-
-
Selamlar, Austin için varsa telegram linkini iletebilir misiniz?
-
Merhaba, Texasa gelmeyi düşünüyorum. ehliyet alma şartları nelerdir texasta telefon hattı faturası göstermek yeterli olacak mıdır?
-
Merhabalar herkese
Austin Texas için öğretmenlik özellikle[ beden eğitimi] spor için tesisler veya okulların yoğun olduğu bir bölge midir öğretmenlik açısından veya antrenörlük bakımından düşünülebilir mi ?
Benzer Başlıklar
-
Texas,Dallas
Texas • • Joltun
79
49.0k
Users
4.7k
Topics
468.6k