@bitkicel si suan texas dami ikamet ediyorsunuz?
İnceliyorum bolgeleride texas city de dikkatimi cekti mahalleri felan olsun kiyi seridi olsun guzel gozukuyor fikir almak istedim acikcasi
-
DFW bölgesine gelecekler için referans olması açısından;
Posta Kodu Haritasi : https://ottomaps.com/products/dallas-fort-worth-zip-code-map
Raylı Sistem Toplu Taşıma Hatları ; https://sayyestodallas.com/living/getting-around/public-transportation/
County ve Okul Bölgesi Haritaları : https://candysdirt.com/2020/09/08/title-tip-where-do-you-draw-the-line-county-lines-tell-a-story/
-
@gkhanfeez hatırlarsan sen houston a gelmeden önce bunları sana söylemiştim. 😉
-
-
Merhabalar, Greencard'larımızı aldıktan sonra geçtiğimiz Ekim ayında Dallas/Plano'da maceramıza başlamıştık. Eşimin new england tarafında iş bulması ile birlikte ne yazık ki alıştığımız/sevdiğimiz Plano'dan ayrılıyoruz.
Burada güzel bir apartmanda oturuyorduk. Ev kontratımız Aralık sonuna kadar devam ediyor, fakat biz 1 ay içinde evden çıkacağız. Aralık'a kadar olan sözleşmeyi devretmeye izin veriyor site yönetimi. Dolayısıyla eğer aranızda Plano civarında ev arayan varsa 2 oda 1 salon 1 banyo olan kontratımızı devretmek isteriz. -
@Aykut-Yankaya
Serra Shawky Serra Shawky
siteler bunlar ayrıca emlakçının bilgisini de yazıyorum
apartmenthomeliving
apartmentsHerkese Merhaba, Amerika’daki teksas eyaletinde yaşıyorum. Ve burda emlakçılık yapıyorum. Sizlere günlük hayatımı ve emlak hakkında bilgi veriyorum. İzlediğiniz ve abone olduğunuz için çok teşekkür ederim ❤️ instagram: serrashawky
-
Arkadaslarim arasinda kacaklarin Texas'da her an deport olabilecegi soylentiler arasinda. Sanirim artik polisler sadece registration insurance id sormak yerine statu de soracak diyenler var yabancilar icin. Houston'da yasayan arkadasim biraz tedirgin, kesin bilgisi olan var mi? Bulundugum eyalet olan Illinois'te 1 yil boyunca kacak yasadigini kanitlayabilirsen TVDL ehliyetini veriyorlar, Texas'da boyle bir sey olmasi biraz urkutucu. Bunun yaninda is olanagi konusunda da Houston'daki arkadasim zorluk cekiyormus, is bulmak eskisi kadar kolay degilmis. Garsonluk gibi islerde de isverenler uzun sure calisacagini vaadedersen calistiriyormus, dort bes aylik adamin yanimda isi yok kafasina girmisler. Gozlemlerime gore de Texas her ne kadar konaklama olarak yasam olarak ucuz gorunse de insurance benim yasadigim Illinois'e gore 2-2.5 kat pahali. Burada aylik 120 dolara yapabileceginiz sigortayi sanirim orada en ucuz yer 250 istiyormus. Kendi ehliyet yasimla, yasima gore kiyaslama yaptigim zaman. (tabii ki uzun ehliyeti olan yasi buyuk olan daha ucuza yapiyor olabilir, esit sartlar icin soyluyorum)
Haber kaynagi olarak da bunu buldum:
https://www.nationalreview.com/news/texas-passes-bill-allowing-state-police-to-arrest-deport-illegal-immigrants/ -
-
@SeyfettinB, içinde söyledi: Houston'da Ev Kiralama ve Emlakçılar
Merhaba ekim ayında (3 greencard kazanan arkadaşlar olarak) Houston'a giriş yapmayı planlıyoruz. Houston'dan ev ararken ucuz olan bazı bölgelerin çok tenha ve kırsal olduğunu fark ettik ve güven vermedi açıkcası. Hangi bölgelerden ev aratırmalıyız ya da hengi bölgeler yerleşmek için uygun değil bu konularda yardımcı olursanız seviniriz.
Hocamın izniyle bende bilgi almak istiyorum takip++
-
@doguStone ayrıca herkesin durumu birbirinden farklıdır. Yani benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz ya da tam tersi. Ne aradığınız ile de alakalı. Ayrıca aynı şeyleri sorup başka sonuçlar da beklemeyin. @ayvalik10 abimin dediği gibi farklı cevaplar almazsınız.
-
@saulgoodman kesilikle katılıyorum kimse limitlerde gitmiyor. Hele otoyollarda 80inde altinda gidene korna çalacaklar nerdeyse
-
@bitkicel si suan texas dami ikamet ediyorsunuz?
İnceliyorum bolgeleride texas city de dikkatimi cekti mahalleri felan olsun kiyi seridi olsun guzel gozukuyor fikir almak istedim acikcasi -
-
@kivo açıkcası beğendim sizin oraları 🙂 görmeyenler içinde fikir olur
Texas, Austin
-
@Guybrush selamlar Özelden yazıyorum size
-
@meilo merhaba, biz de 29 Mart itibariyle Austin'de yaşıyor olacağız eşimle, telegram grubu aktifse katılmaktan memnun oluruz teşekkürler.
-
@Guybrush merhaba özelden gönderdim
-
@meilo merhabalar bende austine yerlesmeyi düşünüyorum banada atabilir misiniz linki teşekkürler
-
@burcubeyza22 merhaba. Özelden gönderdim
-
@meilo, içinde söyledi: Texas, Austin
@burcubeyza22 merhaba. Özelden gönderdim
selamlar, bana da atabilir misiniz linki?
-
@meilo bana da iletir misiniz Austin de yasiyorum
-
Arkadaslar Austin de ucretsiz Ingilizce kursuna gidenler var mi ? ozellikle konusma pratigi yapacagim kurs ariyorum
-
Bana da telegram linkini iletebilir misiniz?
-
Telegram linkini bende alabilirmiyim
-
@meilo Merhabalar, Bende telegram linkini alabilir miyim?
Tesekkurler -
@meilo , acaba direk buraya linki gonderebilir misiniz, yada ozelden atin
-
Selamlar,
Yazilim muhendisiyim +10 yil.
Esim ve ufaklik ile Austine tasinmayi dusunuyoruz, ailelerin kalabilecegi, okul puanlarinin iyi oldugu yerler nereler acaba? Simdiden tskler. -
@Wahap Selamlar Kuzey de Round Rock , Cedarpark, Pflugerville çevresini düşünebilirsiniz
-
@bologna Hangi bölgedeydiniz Free esl nearby yazarsanız Google a hemen çıkar
-
@AKIN-DİLEK Geçinderebilirsiniz , bir çok seçenek var
-
Ben de Austin e taşındım , linki paylaşırsanız sevinirim. Birbirimizi tanımakta ve danışmakta fayda olacağını düşünüyorum
-
@mhgi
tesekkurler hocam,Suan Cedar park tam istedigim gibi bir yere benziyor.
arabasiz biraz sikinti gibi tum downtown disi.Brushy Creek te goz kirpmiyor degil
-
-
Merhaba istanbuldan austine direk uçuş varmı eğer yoksa aktarmalı en kolay hangi havalimanına inmemiz gerekiyor
Benzer Başlıklar
-
Texas,Dallas
Texas • • Joltun
63
49.0k
Users
4.7k
Topics
468.6k