-
Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Texas702 -
Türk pasaportunu itibarsizlastiranlarin Allah belalarını versin
Gündem ve Sohbet11 -
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik9929 -
Earned income tax credits
Vergi Sistemi11 -
DV2021 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci866 -
IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler3070 -
DV2020 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8819 -
F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler928 -
ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler1280 -
Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Yolculuk1183 -
(H) Geçici Çalışma ve Staj Vizeleri (H1B dışındakiler)
Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)121 -
Amerika anılarım...
Gündem ve Sohbet35 -
F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler467 -
Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler553 -
Muhasebe/CPA
Diğer Meslekler112 -
DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci5928 -
Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler693 -
Randevu Yerini Değişince DS-160 Formunu Tekrar Mı Doldurmalıyım ?
Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)3 -
Kariyer degistirmek
Eğitim103
Sayılarla DV2021
-
@Orhan-Cabarov in transit case'in kccden konsolosluga aktarim asamasinda oldugunu belirtir.
Ready ise aktarimin tamamlandigi, konsoloslugun dosyayi kabul ettigi ve sizin mulakat tarihinizin belirlendigi, sizin saglik randevusu aldiginiz asamadir.
Issued mulakattan sonra vizenizin onaylandigini gosterir.
Normalde refused vizenin onaylanmadigi anlamina geliyor ama sistemsel bir hata olarak issued alan kisilerin once refused gozukup ardindan issueda gecirilmesi de mumkun olabilir. Hepimiz icin en buyuk amac o issued'u kendi dosyamizda gorebilmek.
-
@dantés Çok teşekkür ederim.
-
şubat ayı vize istatistikleri açıklandı.
bu listeye göre şubat ayı'nda dünyada sadece 1 adet DV vizesi basıldı.ankara ise şubat ayı'nda aşağıdaki vizeleri işledi.
Ankara CR1 16
Ankara F2B 1
Ankara F3 7
Ankara F4 17
Ankara FX 4
Ankara IR1 41
Ankara IR2 5
Ankara IR5 2
Ankara IW 1
Ankara SB1 1
Ankara SI 7
-
-
-
-
-
günün CEAC veri güncellemesi
bugün açılan konsolosluklara 4 yenisi eklendi;
*BNK-Thailand, *CRO-Egypt, *DRS-Tanzania, *RID-Saudi Arabia
-
@gucarslan 4 konsolosluk birden hem de 2si bizim yakinlardanmis guzel haber, bu aksam akiyor masallah:)
-
İnşallah hepsi açılır ama özellikle Ankara’nın açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Uyanandan yatana kadar sayfayı kontrol ediyorum yeni bir haber var mı diye.
-
Amerikan konsolosluklarına daha önce vize için görüşmeye gidenler bilir henüz covid 19 yokken bile mülakatta görüşme sırasında konsolosla temas etmeniz zaten mümkün değil ara da komple cam var yani fiziki temas zaten yok hastalık bulaşma riski de sıfır konsoloslukların covid 19 nedeniyle sınırlı hizmet veriyor olması sizce de saçma değil mi? Konsolosluk çalışanlarının zaten yıllardır korunuyor olduğunu ABD Dış İşleri Bakanlığına bildirmek mail yağmuruna tutmak gerekli bence. Vize görüşmelerine katılanlar da birer birer alınabilir görüşmeye o da bahane değil. Covid 19 çalışmamak ya da az çalışmak isteyen herkesin işine geliyor tüm mesele bundan ibaret. Telegram grubuna beni de alırmısınız
-
@MUSTAFA2021USA birebir aynı mesajınızı diğer başlıkta cevapladım. lütfen aynı mesajlar için farklı başlıkları kullanmayın. mesajlarınızı uygun başlıklarda yayınlamaya özen gösterin lütfen. teşekkürler..
-
@gucarslan ctrl+v tuşları takılı kaldı ki her başlıkta var iletisi
-
-
-
@gucarslan
Merhaba, bu sayfa size mi ait?
#SaveDiversityVisa
-
@Orhan-Cabarov bütün gün forumdasınız ama bunu şimdi anlamış olmanız garibime gitti açıkçası
bana değil, bize ait. bütün mücadele sürecimizi buradan yürütmeye ve bilgileri bura vasıtasıyla vermeye gayret ediyoruz. bireysel bir hareket değil, bu forum temelinde kurulmuş ve devam eden bir site.
-
@gucarslan Bir arkadaş söyleyince şaşırmıştım, teyit etmek istedim. Emeğinizden ve çabanızdan dolayı teşekkür ederim. Ben de elimden geldikçe destekliyorum artık.
-
-
Benzer Başlıklar
52
12.4k
Users
2.9k
Topics
188.5k