Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar,
    USCIS'te statu degisimi icin basvuruda bulundum. Bu sure zarfinda da Social Security Numaram hala yok. Fakat esim OPT statusu altinda calisiyor. Acaba onun alabilecegi ve eslerin de faydalanabilecegi (social security numaram olmasa dahi) bir saglik sigortasi turu var midir? Dis problemim icin cok ihtiyacim var ve her danistigim doktor X-ray oneriyor ve hepsi cok yuksek fiyatlar. Bu konuda yardimci olursaniz cok mutlu olurum. TEsekkur ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kirik is yeri kendisine "dental" sigorta saglamiyor mu? Biliyorsunuzdur ABD'de genelde sigortalar is yeri uzerinden yapiliyor... Bu tur durumlarda kucuk bir miktar ekstra odeyerek esinizi de ekliyorsunuz genelde saglik + dis + goz sigortalarina...

    Bir de aradiginiz gibi bir cevap degil ama soyle bir onerim olabilir...

    Groupon'da New York civarinda cok fazla discinin X-ray + teshis + dis temizleme gibi paketleri 30-60 dolar arasinda sattigina denk geldim.

    Sizin yasadiginiz yere (veya en yakindaki buyuk sehre) gore belki siz de benzer bir paket bulabilirsiniz. X-ray'lerin kopyalarini almayi unutmayin (flash bellek goturebilirsiniz yaninizda)...


  • @crazycells TEsekkur ederim bilgiler icin. Ben Maine eyaletinde yasiyorum. O yuzden burada aradigim herkes X-ray kopyasi bende olmasina ragmen, bizdeki prosedurumuzden dolayi tekrardan X-ray cekilmeniz gerekiyor tarzinda aciklamalar yaptilar. O yuzden sormak istedim. Tesekkur ederim tekrardan.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kirik, içinde söyledi: Diş için sağlık sigortası tavsiyesi

    @crazycells TEsekkur ederim bilgiler icin. Ben Maine eyaletinde yasiyorum. O yuzden burada aradigim herkes X-ray kopyasi bende olmasina ragmen, bizdeki prosedurumuzden dolayi tekrardan X-ray cekilmeniz gerekiyor tarzinda aciklamalar yaptilar. O yuzden sormak istedim. Tesekkur ederim tekrardan.

    Gecmis olsun size de... Bir ya da iki gun once cekilmis X-ray'i hepsinin kabul etmesi lazim aslinda 🙂 tarihi gecmis olursa anlasilir da... guncelse, dislerin durumunda bir farklilik olmamasi lazim...


  • bizim burada western dental var ben kendilerinden sigorta satin aldim aylik 15 dolar hic ssn felan sormuyorlar healtcare uzerinden aldigim bir sigorta degil kendi sagladiklari bir imkan bu tur dental kliniklerin kendi sigortalari varsa alabilirsiniz muayene temizlik x ray bedava amalgam doldu tek yuzey 25 dolar beyaz dolgu tek yuzey 70 dolar kanal 200-250 olmasi lazim ole cok kotu degil. yasadiginiz yer de bol subesi olan buyuk dental kliniklerin kendi sitelerini bir cek edin isterseniz.


  • @kirik, içinde söyledi: Diş için sağlık sigortası tavsiyesi

    @crazycells TEsekkur ederim bilgiler icin. Ben Maine eyaletinde yasiyorum. O yuzden burada aradigim herkes X-ray kopyasi bende olmasina ragmen, bizdeki prosedurumuzden dolayi tekrardan X-ray cekilmeniz gerekiyor tarzinda aciklamalar yaptilar. O yuzden sormak istedim. Tesekkur ederim tekrardan.

    Dis doktoru son durumu gorebilmek ve ona gore tedavi uygulamak icin genelde muayene sirasinda x-ray isterler. Birde malesef bazilari faturayi sisirmek icin de istiyor olabilirler.

  • ⭐⭐

    @kirik Dikkat etmeniz gereken bir durum da şu: Diş sigortası yaptırsanız bile önleyici hizmetler dışındaki işlemlerde 6 ay gibi bekleme süreleriyle karşılaşabilirsiniz. Bu süre geçmeden sigortadan yararlanamazsınız maalesef.

    Sigortalar pahalı, tedaviler pahalı, sigorta yaptırsanız bile sigortanın devreye girmesinden önce cebinizden çıkması gereken meblağlar yüksek... Hepimize kolay gelsin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum