Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @jesus-0 ilana dikkat li incele han bölgede pa nj ye göre tabiki daha ucuz fakat gelir de düşme yaşanacak, 500 dolar kiralar genelde income restiction yada retired insanlar için oluyor, değerlendirmenizi çok yönlü yapın,

• Greencard kazanan Pittsburgh da yaşayan ve yaşamak isteyenler

• @mehmetizmirli ben greencard aldım ve pittsburgh düşünüyorum yaptigim araştırmalar neticesinde. Kirayı geçtim ev fiyatları da uygun geldi bana craigslistte.

• @Burak-5 doğrudur güzel bir şehir tavsiye ederim hem çocuk yetiştirme hem güvenlik hem de iş anlamında başlangıç için güzel bir şehir

• @mehmetizmirli Philadelphia bizim ilk gideceğimiz yer hawertown bölgesi

• Pensilvanya ehliyet konusunda bilgi paylaşırsanız sevinirim. Tr de ehliyet var. Çünkü her eyalette farklılık gösteriyor diye okudum. Pensilvanya hakkında bilgiye ulaşamadım.

• @akara bu eyalette tanıdığınız varmı geçen gün philadelphia merkezindeydim çok karışık karmaşa geldi New York gibi geldi kendimi güvende hissetmedim açıkçası

• @akara
    Pennsylvania eyaletinde ehliyet almak
    Yaşadığınız bölgede sınav merkezleri var ssn ve adres kanıtı istiyorlar Greencard yerine size basılan vize yi gösterin (upon endorsement serves as temporary i-551 evidencing permanent residence for 1 year) yazısı sizin resmî olarak ülkede ikamet edebileceğinizi gösteriyor bu ifadeyi internette devlet internet sayfalarında bulun gösterin.

iki tane mektup bankada hesap açınca eve göndermelerini isteyin kartın yada bilgilendirme mektubu ssn veya Greencard gelirse o mektup zarfınızda gösterebilirsiniz eski ehliyetinizi yanınıza alın

Sınava çalışalacak kaynaklar var direk bu sorulardan çıkıyor bazen istisnai sorular geliyor
    Amerika ya ilk geldiğimizde yeni bir hayat yeni bir başlangıç olduğundan bir telaş içinde olunuyor gelmeden sınava Türkiye’de çalışıp gelmekte fayda var çünkü eğer bir tanıdığın yanına gittiğseniz o kişiye külfet olmamalı onun bol zamanına göre hareket etmek zor olabilir
    af61a9f6-393e-4086-b741-e98a55f17c8a-image.jpeg

Sınavdan geçemezseniz sınav merkezinin yöneticisini bulun Türkçe yada başka dil sınav için gün veriyor sınavı Google translate çevrilmiş normal usul sınav yapıyorlar

Sınav ekranlar üzerinden oluyor 18 soru soruluyor16 doğru olmalı 3 tane bilemezseniz ekran kapanıyor yarın bir daha girme hakkınız oluyor bilemediğiniz soruyu atlamanızı tavsiye ederim

Sınava çalışırken ezber yapmak kodlayarak yapmak daha iyi İngilizce seviyeniz iyise sorular zaten kolay

Sınavı geçtiniz hemen görevli size anlatıyor dmv sitesinden randevu al diye size verilen evraktaki kodla sürüş sınavı için randevu alıyorsunuz merkezi sınav yerleri dolu oluyor 40 dakika 1 saat uzaklıktaki sınav merkezleri boş oluyor sınava sigortası ve registration ve ehliyeti olan biriyle gitmelisiniz bu belgeler her araçta olmalı zaten sınav çok kısa ama Amerika’da kuralları dönüşleri stopları bilmezseniz ilk sınavda elenirsiniz

SSN gelince ilk işiniz ehliyet almak olmalı Amerika’da ehliyet geçmişi bir çok şeyde geçerli uber yolcu taşımacılığı ilerde yapacaklar en az 1 yıl olması isteniliyor

DMV ehliyet bürolarında eyalet kimlikleride alabilirsiniz

Amerika’da ilk yapılacak sıralamalarda ehliyet almak gelir

Yolunuz açık olsun

• @mehmetizmirli çok sagolun güzel bir bilgilendirme olmuş

• @mehmetizmirli evet hawertown da tanıgıdıgımız var ilk etapta oraya gideceğiz.

• @akara o zaman güzel şehri daha önceden tanıyan biri olması bellide gideceğiniz yer güvenli bir yerdir büyük eyaletlerde şehirlerde başlamak benim fikrim zor bir başlangıç

• selamlar, philadelphia dublin driving license center da 19 kasimda road test randevum var normal ehliyet icin. aracini kullanabilecegim bana eslik eden birisi cikar mi? sürücü kurslarindan kiralamaya calistim dubline gelmiyoruz diyorlar. ucretli olarak yardim istiyorum boş vakti olup degerlendirmek isteyen arkadaslar varsa.

• ⭐⭐

@geçmiştengeleceğe ben georgiada ehliyet aldığımda gittiğim kurs road test servisi de sunuyordu.
    bakmanızı öneririm böyle bir seçenek varsa.

• @geçmiştengeleceğe ehliyet aldıgınızda deneyimlerinizi yazarsanız bizde ileride faydalanırız. İnşallah phılephıa ya gelecegiz

• @akara, içinde söyledi: Pennsylvania

@geçmiştengeleceğe ehliyet aldıgınızda deneyimlerinizi yazarsanız bizde ileride faydalanırız. İnşallah phılephıa ya gelecegiz

Tabi mutlaka paylaşacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108

48.8k
Users

4.7k
Topics

467.5k

| | | |