@Pasha hocam anliyorum sizi ben sadece arkadas icin soracagima soz verdigim icin sordum bende 2019 talihlisiyim 3 yildir usada yasiyorum bazen insanlara birsey anlatamazsiniz ama ne olacagini tahmin edersiniz iste boyle bir durum
-
@Emre-Kurtulmuş ben tee 90 larda bile başvuruyordum. Bekar iken. Posta ile başvuruyorduk. Bu yıl da başvuru yapıcam. Bundan sonra ise çocuklar adına başvuru yapıcaz artık yaşları da geldi.
-
@Pasha hocam anliyorum sizi ben sadece arkadas icin soracagima soz verdigim icin sordum bende 2019 talihlisiyim 3 yildir usada yasiyorum bazen insanlara birsey anlatamazsiniz ama ne olacagini tahmin edersiniz iste boyle bir durum
-
@cankorkmaz iyi akşamlar genel sorularınızı forumda ilgili başlıklarda sormanız gerekiyor. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/573
-
@Programmer çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dediğiniz şekilde mailimi gönderdim.
-
@missy Evet istiyorlar ve istenilenleri tamamlamaz ve/veya yapılacak işlemlere razı gelmezseniz sağlık muayenesi yapmıyorlar ve süreciniz bitmiş oluyor. Bizde eşim hamile iken sağlık kontrolüne girmiştik. Şurada detaylar mevcut;
-
@gucarslan bu harika! hesapları kurcalarken görmüştüm bu seçeneği ama uygun olur mu emin olamamıştım. Bir soru işaretimi daha giderdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙂
-
@crazycells
1- Çocukları şu an ABD ye götürmem mümkün değil.
2 - Çocukları vize görüşmesine götürmesem benim vize almamda bir sorun olurmu?
3- Duyduğuma göre 5 yıl sonra ABD vatandaşı olduğumda çocukllarda abd vatandaşı oluyormuş otomatik olarak. Doğrumu?
Teşekkürler -
@cerenk hayır. sizin kişisel verilerinize erişim yetkileri yok.
-
@Berkay-BHR Merhaba,
Evet doğru şimdiye kadar DV2022 için mülakatlar çok az verildi. Bu durumun sizin sürecinize bir ilgisi ya da etkisi olmaz.Dv2023 süreci başladığında her şey belli olur.
Bol şanslar.
-
@SAMERbey, içinde söyledi: Başvuru formu hakkında
Merhabalar. Ben green kart çekiliş formunda aile üyelerini eklememişim. Ama DS260 formunda evli ve çocuklu olduğumu belirttim bu Mülakatta bir sıkıntı doğurur mu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, forumda var olan basliklari kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
merhabalar sorum olacak ds 260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanacak yerler yazacağız da öğrenci dönemi yurtta kaldığım dönemlerde ikameti orası göstermemiştim ve e devlette orası çıkmıyor yine de yazmalı mıyım? bir de e devlette bir adresimde sadece 1 gün ikamet ettiğim yazıyor ama o aslında öyle değildi onu nasıl yazacağım?
-
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
-
@blackrosa İşverenin sponsor olması gerekiyor.
-
@CİHAN sorulariniz icin forumdaki uygun bolumleri ve o bolumlerdeki basliklari kullanmalisiniz. Ayrica bu sekilde buyuk harf kullanilmasina da izin vermiyoruz.
-
-
Bende bir talihsiz olarak kazanan biriyle evlenebilirim kendimi çok ayarlamıştım kazanacam diye varmı bu yola benimle çıkmak isteyen bayan…
-
@Sefa-Analık sizi yeni baslik acmama konusunda uyarmistim. Forum kurallarini daha ciddiye almalisiniz. Forumdan 7 gunlugune uzaklastirildiniz. Eger bir daha yaparsaniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.
-
@Ahmet-0 SSN’in eğer gelmesini beklerseniz, 3-4 hafta sürebiliyor. Ama en yakın SSA ofisine gidip başvurarak 4-5 günde almanız da mümkün. Ayrıca giriş vizenizi gösterdikten sonra SSN gelmeden de iş bulabiliyorsunuz, problem olmuyor.
-
@Wahap 2013’ten beri bavuruyorum son 3 senedir de eşimle birlikte basvuruyoruz, eşim Azerbaycan vatandasi oldugundan iki ülkenin kotasını da denemis oluyoruz ama yok malesef cikmadi
-
DV2022 Bekleme Odası
-
Günaydın arkadaşlar. Başvurular başlamadı sanırım. Şimdiden herkese bol şans.
-
@hasan44 sevgili dostum cok güzel yazmışsın o dayına ayrıca kıl oldum inşallah gc cıkarda gidersinde İşini gücünü yoluna sokar o dayına da abd nin nasıl oldugunu bi göstermiş olursun
-
Herkese selam;
Bugün için de herkese bol şans diliyorum. Umarım gerçekten çok isteyen herkes hayallerine kavuşur. Benim bir sorum var biraz komik.
Ablam DV2018 ile amerikaya gitti 2 yıldır orada yaşıyor. Kendisi evli olduğu için kağıt üzerinde hiçbir ortak bağımız yok (Anne, baba adı ve kızlık soyadı dışında)
Sizce yıldırım aynı yere 2 kere düşer mi?
-
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. Eminim cok defa konusulmustur ama fotoğraf bu kadar zor mu
elimde olan bir fotoyu tarayıp kullanamaz miyim
-
Selamlar arkadaşlar. Hadi bakalım yeni bir başvuru macerası başlasın.... Herkese bol şans. Allah yardımcımız olsun.
-
evet büyük gün geldi herkese bol şans diliyorum kendime ayrı diliyorum bu sene tamam insallah
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar herkese bol şans bakalım bende bu sene tabi benim işim belli olmaz ama 10 Kasım da başvurmak istiyorum ama Türkiye saati ile kaçta bitiyor kaçırırmıyım diye tereddütlerim var açıkçası
Günaydınn
️ İllaki totem yapacaksan ayın 9u gece yarısı geçtikten sonra ayın 10u oluyor ya, son saatlere gelmeden belki sistem henüz kilitlenmeden halledersin diyeceğim ama ay riske de atmasan mı acaba, bu trump ın işi belli olmaz sizi de baltalar falan Allah korusun, 2022yi de riske atma derim ben 🥰
-
Bu sene nedense yeni tabirle çok hypelandım.
Herkese bol şans.
-
var içimde bir umut
-
Günaydın arkadaşlar geçen yıl kullandigim resimleri kullanmak istiyorum olurmu acaba
-
@topraxxx, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar arkadaşlar. Hadi bakalım yeni bir başvuru macerası başlasın.... Herkese bol şans. Allah yardımcımız olsun.
Işığı gören geliyor
Evet bu vesileyle ben de hayırlı olsun diyeyim, bakalım yeni bekleme dönemimiz hayırlı olsun, şans bizimle olsun, Allah gerçekten isteyen herkesin kaderinde kısmetinde green carda yer açsın, amin..
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydın arkadaşlar geçen yıl kullandigim resimleri kullanmak istiyorum olurmu acaba
Son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekiyor.
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yönergede son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf kullanmanız gerektiği yazıyor, o yüzden yeni fotoğraf kullanmalısınız.
-
@aysegul evet doğru söylüyorsun maşallah greencard ın artık hiçbir şeyine güven olmuyor
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@topraxxx, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Işığı gören geliyor
Evet bu vesileyle ben de hayırlı olsun diyeyim, bakalım yeni bekleme dönemimiz hayırlı olsun, şans bizimle olsun, Allah gerçekten isteyen herkesin kaderinde kısmetinde green carda yer açsın, amin..
Bu sene daha bir şenlikli olur 2020-2021-2022 hepsini burda görücez hepsi tekrar başvuracak
-
Başvuru sayısı öngörünüz nedir? Covid19'dan dolayı azalır mı artar mı sizce?
-
2021 talihlisi olarak 2021'de herhangi bir olumsuzluk yaşama ihtimaline karşı 2022'yede başvuracağım.
Herkese bol şans her şey gönlünüzce olsun. -
bende bu sene cok basvuru olacak insanlar bunaldı kacmak istiyor
-
Bu sene inanılmaz başvuru olacak heralde bende ilkim ve bir çok kişi ilk defa başvuracak
-
@Aristoi sizin vizeniz onaylandı mi acaba altta görüşme tarihiniz yazıyor da
Benzer Başlıklar
146
21.3k
Users
4.0k
Topics
282.3k