dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
Greencard kazanıp 19 20 21 22 23 yaşlarında giden bireyler var mı? ben bu yaş aralıklarında fazla kişi göremedim sanırım. Genç yaşın dezavantaj oluşturacağını sanmıyorum ama sormak istedim.
-
-
@kubra94 merhaba. elbette pasaportunuzdaki vizeyle abd'ye tekrardan giriş yapabilirsiniz.
vizenizin yanındaki "admitted" damgasının üzerinde yazan tarihin üzerine 1 yıl koyarak hesap yapın.. o tarihe kadar o vizeyi kullanarak abd'ye giriş yapabilirsiniz. ama elbette 6 aydan fazla abd dışında kalmamaya gayret gösterin.gc'nin teslim edilmesini de bu başlıktaki yönergelere göre takip edebilirsiniz;
-
@gucarslan Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Umarim emsallik ve sonu guzel biten bir deneyim yasayabiliriz. Guzel gunler.
-
@JackFoxy, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
-
-
@rosa8 tekrar form nasıl açtırılıyor mesela bende onu merak ediyorum... kcc ye mail mi atılıyor bu mail için bir örnek var mı mesela?
-
@coldplay3 Bahsettiğimiz dosya onayı size gelen ds260 barkodlu belgesi değil. Sistemde sıkıntı yoksa barkodlu belge formu dolduran herkese gidiyor.
Dosya onayı ise eğer DV2023’de KCC evrak isterse, size evrak istediklerine dair email gelecek ve siz listedeki evrakları göndereceksiniz. Sonrasında eksiklik ya da hata yoksa dosyanız onaylanacak.
-
@caliskanpr Almanya kazanan 530 Türkiye 2700 kişi fakat başvuru sayısına bakmak gerekiyor
-
-
@cem-ceylan-Ankara siz çekilişi kazandınız mı yoksa kazanmadınız mı?
çünkü imzanızda DV2023 bilgileri var, kazanan değilseniz lütfen düzeltin.gelelim sorunuza; bu durum bir araştırma sürecine tabi tutulur ve sizden ilgili mahkeme kayıtlarının beyanı talep edilir. ilgili inceleme sonrası karar tamamen konsolosluk görevlisinin takdiridir. bunun sonucunu da kimse bilemez.. her şey onların takdiridir.
-
teşekkür ederim
-
-
-
@animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.
ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.
kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.
-
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster hahahaha bu ben
-
@bidünya yer değişelim
çok korkuyoruz kış gelecek diye. (ankara)
-
@önder-çalışkan gel kardeşim gel iliğiniz kemiğiniz bi ısınsın
-
Günaydın El Paso!
Teksas eyaletine bağlıdır. Nüfusu yaklaşık 680 bin kişidir. ABD-Meksika sınırı olan Rio Grande Nehri üzerindedir. Nehrin ABD kısmında El Paso, Meksika kısmına Juarez şehri bulunmaktadır. Coğrafyacılar bu iki şehirleşmiş bölgeye El Paso-Juarez Multipleks veya Borderlands adını vermektedirler. Meksikalıların en yoğun olduğu Amerikan şehridir. Şehir, vahşi batı dönemlerinde "gerçek vahşi batı" olarak bilinmekteydi. Çünkü o dönemde çoğu kumarbaz, silahçı, hırsız, at kaçıran, katil bu şehre göç etmiştir. İsmi, İngilizce'de "Passage" yani "geçiş" manasındadır. Yazın çok sıcak ve kurak, kışın ise ılık ve yağışlı bir iklime sahiptir. Chihuahua, Jerez de la Fontera, Merida, Cludad Juarez, Torreon ve Zacateca kardeş şehirleridir.
EL PASO HAKKINDA FUN FACTS!
- Lakabı "sun city" idir.
- Dünya'nın çizme başkentidir.
- Günümüzde, Amerika'daki en güvenli 10 şehirden biridir.
- Yılın 302 günü güneş gördüğünden, Amerika'daki en güneşli yerlerden bir tanesidir.
- Wyler Aerial Tramvayı, Amerika'daki üçüncü inşa edilen tramvaydır. 7000 mil karelik bir alanı kaplar ve iki ülkede toplam üç eyaletten geçer.
- Şehir, Amerika'da Sınır Devriyesi Müzesi'ne sahip olan tek şehirdir.
- El Paso, Amerika'daki 13 Yahudi Soykırımı Müzesinden bir tanesine ev sahipliği yapar, ayrıca bu müze Amerika'daki yegane çift dilli Yahudi Soykırımı Müzesi'dir.
- Şehrin resmi sloganı "You better El Paso up" idir.
-
@clourpoint Türkiye'de ki başvuru sayısı ve kazanan sayısına bakmak daha doğru olur aslında..
-
@bidünya abla ne dediğini kulağın duyuyor mu
ney ney sizin sıcak bizimkini döver mi
duymasınlar abla aman diyeyim
-
@bidünya burda geçen gün ölçülen sıcaklık 49 dereceydi hissedilen kim bilir kaçtı nemden dolayı
firezleri de yakıyor çukurova da şu sıcakla beraber ebemiz ağlıyor
-
merhaba benim 1 yıllık pasaportum var geçen sene başvurmuştum çıkmadı 11 ekimde süresi bitiyor bu yılda başvurabilirmiyim.
-
merhaba benim 1 yıllık pasaportum var geçen yıl başvurmuştum 11 ekimde süresi bitiyor bu yılda başvurabilirmiyim.
-
@LordBolton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@clourpoint Türkiye'de ki başvuru sayısı ve kazanan sayısına bakmak daha doğru olur aslında..
biliyormuyuz bu rakamları ?
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
kazanmak gerçekten büyük şanş diyebilirim.eşim gecen görmüş.forumda sanırım crazycell paylaşmış .ben o rakamları aradım bulamadım.pasaport şartı çıkalı yaklaşık 6 milyon insan gc için başvurmuş.55 bin göz önüne alındığında şans faktörümüz gerçekten çok az.Rabbim hayırlısı olacak ise bizlere nasip etsin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
Turgut abi başın sağolsun.
-
@ibrahimasar sağol kardeşim.mukedderat işte zamanı gelen gidiyor engel olamıyorsun.sen naptın iyimisiniz?son durumlar nasıl?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
a şu sıcakl
Ekrem buralar da öyle sıcak ki, klimayı sıcakta çalıştırıp serinliyoruz, soğukta çalışmıyo zaten. Soğutmuyo.. Öyle sıcak ki, bugün dükkandan çıkarken hanım dükkandamıydı değilmiydi hatırlamıyorum.
-
@clourpoint Bildiğim kadarıyla pasaport zorunluluğu olmadan önce 14.7 Milyon kişi başvuruyormuş, zorunluluk gelince 6.7 Milyona düşmüş sanırsam. İyikide gelmiş pasaport zorunluluğu valla.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar sağol kardeşim.mukedderat işte zamanı gelen gidiyor engel olamıyorsun.sen naptın iyimisiniz?son durumlar nasıl?
Yoğun abi. Az kaldı sezonun bitmesine.. Arada fırsat buldum girdim.
-
@enestalha evet pasaport olayı etkilemiş ben bu yıl pandemiden dolayı başvuru sayısında düşüş olabileceğini düşünüyorum.bu benim fikrim.Abd sağlık sistemi pandemiyi kaldıramadı.vaka ve ölüm sayıları yüksek.aşı bulunmadan bazıları abd ye gitmek istemiyebilir.
-
@enestalha o çizelgeyi kim paylaşmış.sende varsa bir gönderebilirmisin.
-
@clourpoint Çizelge değildi sanırsam bir konuda görmüştüm.
-
Konu pasaporttan açılmışken pasaport numarasını sallayıp talihli olan varmı acaba?
-
@clourpoint var
Benzer Başlıklar
99
22.9k
Users
4.2k
Topics
294.4k