DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• This post is deleted!

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Halil-İbrahim-Kamacı Bence sadece gurbetçilerin değil lise mezunu olmayan insanların da oy kullanamaması gerekiyor. Belki de tepki göreceğim ancak kendi kişisel gelişimini tamamlayamayan insanların, ülkenin gelişiminde ve yönetiminde söz hakkı olmaması gerektiğini düşünüyorum. Hiçbir şeyden haberi olmayan, dünyayı Türkiye'den ibaret sanan, hiçbir şeyden haberi olmadığı için durumunu başkaları ile değil de 30 sene önceki kendi durumuyla kıyaslayan insanlar yüzünden biz bu haldeyiz. Yukarıda paylaştığım habere (Türkiye pandemi yardımlarında dünyada 1. olmuş) inanacak %25 lik bir kesim var türkiyede.

Ülkenin cb si bile... Neyse insan cevap yazmaya korkuyor her an her şey olabilir.

• Karantinaydı, GC çekilişinin son demleriydi derken böyle görseller hazırlarken buldum kendimi. Ben kafayı yemiş olabilirim arkadaşlar, size çekilişte bol şans. Ben kazansam bile pasaportu martılara atabilirim, o eşiği geçtim artık.

sevapify (1).png

• 66104de5-f443-4546-8ea7-8e266d3596fe-image.png

• @Joey Umarım bir gün Vegas'ta yaşanan Vegas'ta kalacak 🙂

• 2017 yılında hundai getz alıcaktım 20 bin tl ye sonradan vazgeçtim banka çok faiz koyuyor diye şimdi gene bi bakayım dedim malum greencard çıkmazsa bu sene alayım artık bi araba dedim 2005 model getz ortalama 60 70 bin tl ye koymuşlar cidden bu ülkede hayal kurmak haram ya akşam üzeri gene sinirlendim 🙂

• ⭐⭐⭐

@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller ıslak - kuru hamburger geliyor sonra fethiye yengen @denizci10 tost geliyor. konsolosluğun kapısında yer sofrası kurarız gelene de ikram ederiz buyur deriz

@ayvalik10 tamam sarmalar benden Oooo sabahlar olmasın ✌

Benden de Boşnak böreği

Off Aman yarabbim bunun üstüne ben de şunu yaparım diyemedim 😀

• @nevzatyildizz what happens in Vegas, it stays in Vegas 😉

• sekizkarakter

• ⭐⭐⭐⭐

@physicismagister, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@bezelye, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hayatta katıldığım hiçbir çekilişi kazanamadım. 5 kişinin katıldığı bile çıkmadı. Bütün şansımı bu çekilişe saklamış olduğumu düşünmek istiyorum 😃

Bu kesinlikle benim:)

Benim bu ya... hatta size katıldığım bir çekilişe 7 kişi girdik içinde 1 tane boş vardı... bilin bakım o boşu kim çekti... 😎😎 İlk çektim ve boş çektim... inanılmaz şanslıyım bu konuda...

• ⭐⭐

@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Hyller ıslak - kuru hamburger geliyor sonra fethiye yengen @denizci10 tost geliyor. konsolosluğun kapısında yer sofrası kurarız gelene de ikram ederiz buyur deriz

@ayvalik10 tamam sarmalar benden Oooo sabahlar olmasın ✌

Benden de Boşnak böreği

Off Aman yarabbim bunun üstüne ben de şunu yaparım diyemedim 😀

Kısırsız olmaz 😄

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Pandemi desteğinde Türkiye 1. olmuş, öve öve bitiremediğiniz, gitmek için her şeyi yaptığınız ABD listeye dahi girmemiş. Türkiye 1. , Brezilya 2. , Hindistan 3. Güney Afrika 4. olmuş 😃 😃 😃

En sol altta kimin lider olduğu açık bir şekilde yazıyor... (Euro: 10+ 😂 )

• ⭐⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hacı Sabancı’dan takipçisine: Sakin ol şampiyon, evdeyim

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde kalan Hacı Sabancı, spor yapmayı ihmal etmediğini gösterdiği paylaşımına salgına rağmen dışarıda olmasına tepki gösteren bir takipçisine, Sakin ol şampiyon, evdeyim dedi.
    4902C2D5-3A1D-49E4-A49A-EFAC66A08810.jpeg

@denizci10 kralı hatırlar mısın? 🤣

@denizci10 sakin ol şampiyon cumartesi akşamı burdan atlıyorum. Hangi stilde atladam diye düşünüyorum. 🤣
    FB8FA30E-8440-4627-A18D-790068E910B0.jpeg

Yatı suya indirttiriyorum. Cumartesi akşamı talihli olamazsak. Tampa tayfasını tekneye doldurup iltica edicez. @denizci10 kaptan lazım. 🤣
    820D1B4F-25F4-429F-BC02-C39BFEF6C136.jpeg

Kaptanlık benden😎😉 su soğuk olur dikkatli ol😂😂 ben almayayım alana da mani olmayayım...

• Kim ofkelendirdi saglik bakanini??? Ciksin ortaya, kizmiycaaz 😁

• ⭐⭐⭐

@MySea abi nasılsın sen de heyecanlanıyor musun bizim için 😁

• Banned

Johnson space center e gitmek istiyorum ben

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Hyller tabiki de yeni çekiliş yeni kiracılar demek oluyor @mysea için 🙂 çil çil dolar sesleri

• 8'i akşamı bir çoğumuz bu şarkıyla bekleyebiliriz sonuçları arkadaşlar:

• @tolgasatir tavrımızda net olalım lütfen 😃

• Banned

@Rhonster sen Tampa’ da bahçeli ev hayal ediyordun dimi ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |