Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @wasd1991 vizeniz hayırlı uğurlu olsun.
    abd'deki yeni hayatınızda sağlık, huzur, özgürlük ve bol kazanç dilerim. ülkede sizi sıkan, boğan, memnun etmeyen ne varsa okyanusun diğer kıyısında uzak olsun sizlerden.

    yolunuz da bahtınız da açık olsun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐

    @wasd1991 Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans dilerim.

    Darısı diğer bekleyen herkesin basına insallah.


  • @gucarslan çok teşekkür ederim abi 😊 yardımlarınızı hiçbir zaman unutmayacağım. İyi ki sizi tanımışım..


  • @gucarslan 2021


  • Merhaba,

    2021 Mulakat Deneyimleri arşivine bizimde katkımız olsun.. 🙂

    26 Ekim 2019 tarihinde hem kendim hem de eşim adına ilk defa başvurarak başladığımız Greencard serüvenimiz 4 Ağustos 2021 tarihinde ki mulakatımız ile birlikte vize alarak şimdilik sonuçlanmış oldu.

    Kısaca süreçten bahsetmek istiyorum.
    Yurtdışına çıkış konusunda Kanada, Avustralya, ABD gibi ülkelere nasıl gidebiliriz, öğrenci vizesi mi alsak, nitelikli göçmen olarak mı başvursak acaba dediğimiz günlerde, hem ben hem de eşim ilk defa greencard çekilişine de başvuralım demiştik.
    2019 Ekim ayındaki başvurumuz sonrasında Şubat 2020 itibariyle başlayan covid 19 virüs belası ile birlikte, tamamen greencarda başvurduğumuzu unutmuştuk. Ta ki 11 Haziran 2020 gece 12 sıralarında, Facebookta DV2021 kazananlarının 6 Haziranda açıklandığı uyarısını görene kadar.
    İlk önce eşimin numarasını kontrol ettim. "Has been selected " sonucunu gördüm. İlk defa başvurduğumuz için sonuç ekranı hakkında hiç bir deneyimim yoktu. Hemen kendi numaramı kontrol ettim ve eşim ki gibi "selected" yoktu. Hemen araştırmalara başladım ve eşimin kazanmış olduğunu büyük bir mutlulukla öğrendim.
    Eşim işinin verdiği yorgunlukla erkenden uyumuştu. Gece saat 1 de büyük bir heyecanla yanına gidip greencard kazandık müjdesini verdim. Tabi kendisi uyku sersemi pek kulak asmadı ve sitelerde çıkan spam reklamlardan olduğunu düşündü..
    İkna etmek için 5 dakika uğraştım. O gece sabaha kadar uyumadık.
    Hemen araştırmalara girdik.. Bu konuda bilgisiz ve tecrübesiz olduğumuzdan ben bir danışman buldum ve süreci onunla ilerletmek için anlaştım. O dönemde malesef forumu keşfetmemiştim.
    Neyse ki 24.06.2020 günü danışmanla birlikte DS 260 formunu doldurarak submit ettik.
    Malesef covid süreci herkes gibi bizi de etkiledi.. Numaramız 22k civarı olduğundan süreç Trump yasakları ile birlikte iyice belirsiz bir hal almaya başlamıştı.
    Kasım ayı sonunda Ankara Antlaşmasının sona ereceğini öğrendim ve bu seferde apar topar kendi mesleğim üzerinden yine farklı bir danışmanla çalışarak 2020 Aralık ayında Ankara antlaşmasına başvurdum.
    Bu bence şimdiye kadar Greencard Sürecini pozitif anlamda etkileyen en büyük tercihimiz olmuştu.
    Ayrıca Ocak başında ise Jacob/Rosales davasına katılım sağladık.
    2021 şubat ayında ise , Ankara anlaşmasından vize onayı aldığımızı öğrendik. Nisan 2021'de işyerlerimizden ayrılarak eşimle birlikte Birleşik Krallığın yolunu tuttuk.
    Ne olduysa bundan sonra oldu. DV grubumuzda bazı arkadaşlarımız dosyamızı UK'ye transfer etmem konusunda tavsiyelerde bulundu. Dava avukatımız Curtis Morrison' a transfer yapmamın olumlu anlamda bir etkisi olup olmayacağını sordum.. Kendisi de "şiddetle dosyanı UK' ye transfer etmeni öneriyorum" cevabını verdi.
    Haziran 2021 de dosyanın transferi için asistan avukat Nabila'nın desteğini aldık. Kendisi Londra Amerikan Konsolosluğuna bir mail iletti.
    1 hafta sonrasında transfer onayı geldi. Transfer onayından 2 gün sonra ise, 1 Temmuz'da mulakat maili aldık. Emin olamadığım için Muhtaradana'ya ulaşarak mailin mealini sordum. Hemen beni aradı ve "hayırlı olsun mulakat maili almışsın" dedi. Sisteme girdim ve gerçekten de 4 Ağustos 2021 için Londra Amerikan konsolosluğunda mulakat almıştık.
    Apar topar dokuman hazırlıklarına başladık. 29 Temmuz 2021 tarihine anlaşmalı VisaMedicals sağlık kurumundan muayene randevusu aldık. Bu arada da dokuman çevirilerini hallettik.
    29 Temmuzda sağlık muayenemizi tamamladık. Hem sağlık muayenesi hem de mulakat için çevirmen ile anlaştık ve hem konsolosluk hem de sağlık kurumunu çevirmen kimliği konusunda mail ile bilgilendirdik.
    Ve geldi çattı 4 Ağustosta ki mulakat günümüz.
    10:30 da ki mulakatımız için saat 09:30 da konsolosluğun önündeydik. Saat 10:00 gibi çevirmenimizle buluştuk ve 10:15 te konsolosluk kapısının önünde yer alan görevlinin yanına giderek İmmigrant vize görüşmemiz olduğunu belirttik. Görevli bizden pasaportlarımızı ve ais çıktı belgesini aldı. Bina içine girerek ais kaydının üzerine yapıştırdığı randevu numarası ile birlikte yanımıza geri döndü ve evrakları teslim ederek bina içine yönlendirdi. Önce dedektörden geçtik ve sonrasında göçmen vize görüşmelerinin yapıldığı kata çıktık. 10 dakika sıra bekledikten sonra numaramız yandı ve oldukça güleryüzlü olan ilk konsolosluk memuru hanımefendi ile dokuman alışverişimiz başladı. Bu arada çevirmende yanımızdaydı. Eşimden teker teker evrakları istedi. Pasaportlar, 1 adet fotoğraf, Polis Kaydı, Doğum belgesi, diploma aslı ve tercümeleri, evlilik cüzdanı aslı ve tercümeleri, banka dokumleri ile fotokopilerini kendisine teslim ettik. Sonrasında benden de aynı belgeleri ek olarak ise askerlik belgemi talep etti.
    Bu arada kendi şeflerinin Kıbrıs Türkü olduğunu fakat bu hafta izinde olduğunu belirtti. Türklerle yapılan görüşmelerde bazen kendisinin gelerek çeviri bile yaptığını iletti. 🙂
    Muayene raporlarımızın henuz sağlık kurumu tarafından kendilerine ulaşmadığını söylemesi bizi süreçle ilgili biraz endişelendirdi.
    Bu hanım ile görüşme sonrasında vezneye giderek 330'ar dolar ödeme yaptık. Karttan o gun ki kur ile 440 poundluk bir mebla çekildi.
    Sonrasında bir muddet daha bekledik ve son görüşme için tekrar numaramız yandı ve diğer camlı bankoda yer alan sarışın uzun boylu sakallı bir konsolosluk memurunun karşısına geçtik.
    Öncelikle, vereceğimiz bilgilerin doğru olduğuna dair yemin ettik.

    Bize birkaç soru sordu.

    Evli misiniz?
    Daha önce bir evliliğiniz oldu mu?
    Çocuğunuz / evlatlığınız var mı?
    Amerikaya nezaman gitmeyi düşünüyorsunuz,
    Ne iş yapacaksınız?

    Görüşme sonunda, kendileri için herşeyin olumlu olduğunu fakat muayene raporunun henuz kendilerine ulaşmaması sebebiyle, rapor gelene kadar sürecin geçici olarak refused görüleceğini bildirdi.
    O gün sürecimiz Ceac'ta refused olarak göründü. Ertesi gün Ready bir sonraki gün ise Issued'a döndü.

    Şuan 09.08.2021 tarihinde gelecek pasaportları mızı ve sarı zarfı bekliyoruz.

    Mulakat almayı bekleyen herkesin bir an önce bu güzel haberi alacağına er yada geç greencard vizelerine kavuşacağına inancımız tamdır.

    Umarım bir gün Amerikada tüm forum üyeleriyle bir kahve içmek nasip olur.

    Süreç boyunca bizden desteğini esirgemeyen, hertürlü sorumuzu cevaplayan ve yönlendirme yapan, başta Muhtaradana, Gücarslan, Ali Bey ve bir önceki sene(DV2020) Londrada mulakata girip vizesini alan yiğitsagun'a ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz.

    Selamlar, Sevgiler,

    Orçun / Şükran

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @orchuns DV2021'in en sürpriz mülakatlardan biri 🙂
    dosya taşıyarak büyük riske girerek hakkınız olan vizeyi aldınız, hayırlı uğurlu olsun.

    abd'deki yeni hayatınızda mutluluk, sağlık ve huzur dilerim.
    yolunuz da bahtınız da açık olsun.


  • @Sono tesekkur ederiz sizin de yazilarinizi takip ediyoruz👍


  • @gucarslan tesekkurler yardimlariniz ve paylasimlariniz herkez icin cok degerli 🙌


  • @crazycells iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederiz 👍


  • @gucarslan ben kart kazanmadım. tanığım bir 2021 talihlisi için soruyorum.


  • @orchuns Tebrik ederim ve yeni hayatınızda başarılar dilerim.


  • Sn. @gucarslan beni telegram grubuna ekleyebilir misiniz.
    Telegram: @Erkutisa

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kratos aramıza hoşgeldiniz.


  • yeniden merhaba. sorumun cevabını bilen var mı yoksa burada sürecini imzasına taşımayanlara bilgi verilmiyor mu?

    "Greencard vize görüşmesinde, öğrenci belgesini e devletten almak yeterli midir? yoksa okula gidip imzalı kaşeli belge mi almak lazım? Mahkeme kayıtları, nüfus vs belgeleri e devletten alsak yeterli sanırım?"

  • ⭐⭐⭐

    @Esra-Karaca E-Devletten alınan belgeler yeterlidir. Ancak öğrenci olan arkadaşların e-devletten alacakları öğrenci belgesine ek olarak, lise diplomasının aslini da görmek istemekte konsolosluk.


  • @Sono çok teşekkürler ileteceğim.


  • Randevumuz 5 Ağustos 9:45 idi.

    Girişte covid formuna hayır deyip imzaladık . Elimizde evrak çantası vardı almadılar , kafeye bırakıp geri geldim. Daha sonra güvenlikten geçip içeri salona girdik. Salon girişindeki bankoda pasaportlarımızı isteyen bayan , kontrol ettikten sonra pasaportlar ile birlikte 19 nolu sıra numarasını verdi. yaklaşık 15 dklık bekleme sonrasında 11 nolu bankoda evraklarımız teslim ettik ( diploma aslı / fotokopisi , adli sicil kaydı , evlilik cüzdanı ve iki fotokopi, vukuatlı nüfüs örnekleri ,ben, eşim ve kızım için , ıslak imzalı iki bankadan alınmış ekstreler, imza sirkülerleri ve 2021 araç ruhsat fotokopisi)

    Daha sonra tekrar beklemeye başladık , 15-20 dk sonra tekrar numaramız yandı , cashier yazan bankoya tam olarak 330x3 = 990$ nakit ödeme yaptık.

    Tekrar beklemeye başladık. Yine bir 15 dk sonra numaramız tekrar yandı , malum herkesin tanıdığı asyalı bayan ile konuşmaya başladık , ingilize biliyormusunuz evet dedim. Eşiniz biliyormu az dedim , bundan dolayı tercüman bayanı çağırdı. İlk önce ellerimizi kaldırarak doğru beyan için yemin ettik. Sonra tek tek parmak izlerimizi aldı. Sonra nereye gideceksiniz (atlanta) , neden gideceksiniz(kardeşim yaşıyor) , çalışmayı düşünüyormusunuz diye sordu 🙂 Evet dedim , ne iş yapacaksınız dedi , mesleğimi yapacağım dedim ( uçak müh. ) , eşiniz çalışacak mı dedi evet ( Güzellik Salonu) dedim , ingilizce az iken nasıl çalışacak dedi , kursa gidecek dedim ve ayrıca zaten müşterilerin çoğu Türk diye de ekledim. Daha sonra ilk evlilikleriniz mi dedi , hayır benim ilk eşimin ikinci dedim. Boşanma evrağı varmı dedi , Vukuatlı nüfüs örneği ( ilk eşini içeren ) teslim ettim , boşanma tarihi , boşandığı ve dava numarasına kadar barkodlu bir evraktı. Ancak uzun süreli incelemesinden sonra bu evrak geçerli değil dedi.

    Şu an eşinize vize veremiyoruz , bu evrak tamamlamanız gerekiyor dedi ve sizin , kızınızın vizesini şimdi mi vereyim yoksa evrak geldikten sonra hep birliktemi istersiniz dedi. Ben de şimdi verin lütfen dedim. Eşimin pasaportunu ve beyaz bir eksik evrak kağıdını bize teslim etti. Bana ve kızıma ait geçerli amerikan vizelerini iptal mühürü basarak , ödeme fişlerini , diplomayı ve evlilik cüzdanınız teslim etti.

    Sonuç , asıl talihli ben ve kızım vizelerimizi aldık , eşime ait Mahkemeden alınmış ıslak imzalı aslı gibidir boşanma karar örneğini ve eşimin pasaportunu PTT ile tekrar konsolosluğa gönderdiğimizde eşimin vizesini de basarak tekrar geri bize gönderecekler.

    İkinci evliliği olan tüm talihliler Mahkemeden alınmış ıslak imzalı aslı gibidir karar örneğini götürsünler. Bizde kısa süreli bir gecikmeye sebep oldu , sizde olmasın.

    Tüm talihlilere vizelerini alması dileği ile.


  • Herkese Merhabalar,

    Şimdi ben bir deneyim yazacağım ama bu sadece mülakat gününü kapsamayacak, en başından baya detaylı olacak.
    Özet geç diye düşünenler mülakat günü kısmını okuyabilirler.İyi okumalar 🙂

    Mülakat Öncesi Süreç

    Her şey 6 Haziran 2020 saat 20:00 civarlarında başladı.Piknik dönüşü arabada telefondan baktım sonuçlara.
    Önce kardeşlerime baktım tabiki "has not been selected".Sonra kız arkadaşımınkine baktım ve uzun uzun yazılar görünce gözlerime inanamadım.
    Kısıtlı ingilizcemle "randomly selected" ı görünce inanılmaz bir sevinç yaşadık.Sonra kendiminkine baktım bana da çıkmamıştı.
    Tabi daha önce forumu takip ettiğim için az çok bilgim vardı.Hemen CN'ye baktım ve 2XX 'i görünce daha da sevindik.
    Akşam eve geldim forumu detaylıca okumaya başladım.Meğerse Trump vize yasakları getirmiş.
    Amaan dedim pandemi yakında biter nasılsa bize gelene kadar ohoo çoktan kalkar yasaklar diye düşündüm.Meğer ne kadar da masummuşum 😞
    1 yıl boyunca bizi süründüreceğini düşünememişim.
    Neyse biz yine de beraber gidebilmemiz için evlenmemiz gerektiğini gördük.Tabi ben daha kız arkadaşımın ailesiyle bile görüşmemiştim o zamana kadar 🙂
    7 yıllık birlikteliğimiz vardı ve zaten seneye evleniriz diyorduk.Greencard çıkınca hızlıca aksiyon aldık.
    Önce ailelerin tanışması, nişan, nikah derken 17 ağustos tarihinde evlendik.
    Eşim kimlik ve pasaportunu değiştirdi ve 28 ağustos tarihinde ds260 formunu ilk kez submit ettik.
    Aynı gün evrak talep maili geldi ve 1 eylülde onay geldi.Cn düşük olduğu için çok hızlı ilerledi süreç.
    Tabi biz bu arada bir yandan DV2020'lerin davalarını takip ediyoruz, Mehta'ya bel bağlamışız falan.
    Mehta reis dv2020'ler için vizelerini verin emri verince çok sevindik.Bizim süreç de en kötü ekimde başlar diye düşündük.Ama nafile.
    Trump kafaya koymustu bır kere almayacaktı bizi.Yasakların süresini 31 Aralık'a kadar uzattı.
    Ankara Konsolosluğu çalışmıyor, KCC desen zaten hiç çalışmıyor.
    Bu arada Amerika Başkanlık seçimini istanbul seçimleri tadında yakından takip ettik.Her gün NYTimes, Washington Post, CNN vs.
    İngilizcem intermediate'tan upper intermediate'a çıktı bence net 🙂
    Biden kazansın diye gece gündüz düşündük durduk. 3 Kasım gecesi Biden Reis geldi Trump'ı kovdu ve göçmenlerin önünün açıldığını düşündük mü acaba ? 😕
    Biden 20 ocak'ta göreve geldi ama hemen ilk iş olarak yasakları kaldırmadı.Taa Şubatın son gününe kadar yasakları kaldırmasını bekledık.
    Tabi bu arada telegram grubunda admin arkadaşların liderliğinde sürekli bir kampanya ile sesimizi Amerika'daki siyasilere gazetecilere vs. duyurmaya çalıştık.
    Yasaklar kalkınca Ankara'dan mülakat bekledik, ancak tam tersine bir acıklama yapan Ankara Konsoloslugu dv vizesi hizmeti vermediklerini açıkladı.
    Hayatımın en kötü günlerinden biriydi sanırım.Biz her şey çok güzel olacak derken sanki her şey bitti gibi oldu.
    Artık mülakat alamayacağımızı düşünmeye başladım.Covid vakaları Türkiye'de inanılmaz arttı ve aşı sıkıntısı da vardı.
    2021 Mali yılı Ekim'de başlamıştı ancak aylardır kimse mülakat alamamıştı.
    Tabi bir yandan aile arkadaslar vs. ne oldu neden gidemiyorsunuz ne zaman belli olacak vs. gibi sorulara muhatap kalmak da ayrı bir işkence...
    Dünya üzerinde sanırım 112 ülke sırayla her gün mulakat dagıtmaya baslamısken Ankara sessizdi ama o kutlu gün geldi çattı.
    Ankara 8 9 Temmuz tarihlerine 18 case'e mülakat verdi.
    Bizim CN düşük olmasına rağmen formu geç submit etmemiz ve onayımızın geç olması sebebiyle ilk parti mülakattan yararlanamadık.
    Yine stresli geçen bir dönem sonrası nihayet aylar süren bekleyişin ardından 29 haziran'da gelen mail ile 5 ağustos 8.15'e mülakatımız planlandı.
    Cok sevindik ama yine de hafif korku vardı.Çünkü burası Türkiye idi.
    Her an her şey olabilir mülakatımız iptal olabilirdi.
    İsrail Filistin'e füze fırlatabilir, Ankara Büyükelçiliği önünde protesto gösterileri düzenlenebilir mülakaımız iptal olabilirdi..
    Konsolosluk çalışanlarından biri covid'e yakalanabilir konsolosluk kapanabilir ve mülakatımız iptal olabilirdi..
    Ne bileyim bir yerlerde bomba patlardı, bir ihbar vs. olurdu ve mülakatımız iptal olabilirdi..
    Çok şükür hiçbiri yaşanmadı ve o kutlu güne gelebildik.

    Daha önce sağlık raporu deneyimimizi paylaşmıştım.Mülakattan bir hafta önce 28 temmuz'da gittik sağlık randevusuna.
    2 kişi için 3'er aşı yaptırdık ve toplamda ( 116,5$ * 2 ) + (250$ * 2) = 735$ civarı bir ücret ödedik.Gerisi hep aynı şeyler.

    Mülakat Günü

    Mülakat için ise 4 ağustos'ta Konsolosluğun yakınındaki Class Otel'de konakladık.
    Otel temiz sayılır, kahvaltısı kötü, vale hizmeti var arabası olanlar için çok iyi oluyor.
    1 gece için fena değil yani tavsiye edebilirim.Otelin oldugu cadde çok hareketli.Aksamları tam otur iç eğlen yani.
    Gece yatmadan 4 tane alarm kurdum.Ama tabiki alarmlardan önce kalktım 🙂
    Daha önce 2 kere Turist vizesi reddi yemiş birisiyim ben.Ankara Büyükelçiliği'nde de red almıştım.
    Dolayısıyla son ana kadar hep içimde acaba bir aksilik çıkar mı korkusu vardı.
    08:00 gibi 5 dakika yürüyerek konsolosluğa ulaştık.
    Sırada gc talihlisi 2 aile vardı.
    Sohbet ettik.Birlikte sırayla içeri aldılar.
    İçerisi bildiğiniz iş bankası gibi bir yer.sandalyeler var.Vezneler var.Çalışanlarla aranızda cam var konusurken.
    İçeride ilk girişte Türk bir çalışan pasaportlarımızı aldı ve bir sıra numarası verdi.
    O sıra numarası yandı 9 numaralı bölüme gittik.
    İngilizce biliyor musunuz diye sordular.Evet dedik.
    Asıl talihli eşim olduğu için sırayla tek tek evrakları istedi, sonra benimkileri istedi.
    Tüm evraklarımız tamdı.
    Daha sonra vize ücreti için çağırdılar.660 dolar'ı nakit olarak ödedik.
    Bizden önceki arkadaşımız kredi kartı ile denedi ancak post makinesi arızalı olduğu için ödeyemedi.
    Kendisine yarım saat süre verdiler dışarıdan para çekip gelmesi için.
    Burada okuduğum deneyimlerden nakit para alınması gerektiğini öğrenmiştim 🙂
    Sonra son olarak görüşme yapmak üzere çağrıldık.
    Mathew Hinson adında siyahi bir çalışan ile görüştük.
    Önce sağ elimiz kaldırarak yemin ettik ardından parmak izi verdik.
    Sonra dosyalarımıza tek tek bakarken eşime Amerika'ya gidince ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu.
    Eşim planlarımızı anlattı.Sonra bana peki ya siz dedi.
    Ben de "I will work in temporary jobs and then i would like to continue my career" dedim.Bu kalıbı kullanabilirsiniz diye yazıyorum 🙂
    Bunun haricinde baska da bır sey sormadı acıkcası.Evrakları ınceledı.Hesapta 23K $ gosterdık.
    Hatta arac ruhsatı da vardı ama o kadar emındım kı paranın yeterlı olacagına vermedım bıle evrak olarak.
    Ve sonunda uzun uzun evraklarımızı ınceledıkten sonra "Your visa has been aproved" dedi tatlı cocuk 😃
    Biz şok tabi.Çok sevindik.Teşekkür ettik ve ayrıldık.
    Dışarıda sırada bekleyen diğer talihli arkadaşlara içeriyi anlattık, onlara da şans diledik ve süreci tamamladık.
    Pasaportumuzu da yarın İstanbul / Levent şubesinden teslim alacağız inşallah.

    Bu sürecin en kolay kısmı mülakat kısmıymış kesinlikle onu anladım.Yalandan yere Trump yüzünden 10 ay kaybettık.Ama çok şükür sonunda vizemize kavuştuk.

    Bu yazının bence en önemli kısmına geldik.
    Öncelikle bu yeşilkart foruma ailesine, sabırla herkese yardımcı olmaya çalışan ve bunu da hiç bir maddi manevi karşılık beklemeden yapan sayın @crazycells 'e
    şükranlarımı bildiriyorum.Bu forum olmasaydı ne olurdu kestiremiyorum.

    27 ocak tarihinde yine umutsuz olduğumuz günlerden birinde şöyle bir şey yazmıştım

    @muhalif, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Şuraya olumlu sonuclanmıs bır mulakat deneyımı yazmadan ölürsem gözüm açık gidecek 😞

    Buna cevap olarak vizemi mutlaka alacağımı söyleyen,hıcbır zaman destegını esırgemeyen, her zaman sabırla kahrımızı çeken, 1 yıldır bırbırımızı tanımadan her gun ıletısımde oldugumuz,
    savediversityvisa.org sitesini kuran, yaşatan, Amerika'da bizler için lobi faaliyetleri yürüten ve bu işi organize eden,
    1 yıldır mücadele veren sn. @gucarslan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
    Başta @ezgilera , @sono , @gucarslan arkadaslarım olmak üzere emek verip uğraşan gönülden isteyen herkese Allah bu güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah.

  • ⭐⭐⭐

    @ucakci mahkeme kararinin ingilizceye cevrilmis halini de istiyorlardi sanki @crazycells


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum