Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Avukata (Goodluck et al., v. Biden et al.,) isimize yaracayigini dusundugumden toplamda birkaci gecmeyen maillerimden birini daha attim, ozetle:

    2021 mali yili bitimine sayili gunler kala ve bu kisa donemde Yargic Mehta'nin kararinin uzerine bir hafta gecmis olmasina ragmen benim ki gibi gorece kucuk case numaralarinin dahi National Visa Center'dan konsolosluga hala transfer edilmedigi noktasina dikkat cektim.

    Bildikleri gibi normal bir donemde evrak onayindan sonra transfer gerceklesmesine ragmen, bu sene mulakattan once evraklarin isleme alinip alinmayacagi noktasina emin olmadigimi belirttim (bu soru isaretinin onunda kafasinda olusmasini istedim).

    CEAC den kontrol ettigimi bir degisiklik olmadigini, bircoklari icinde durumun ayni oldugunu belirrtim. Normal is akislarinda giderlerse (evrak onayi) olasi bir vize gorusmesinin imkansizligindan bahsettim.

    Ozetle yilin geri kalaninda oldugu gibi, Yargic Mehta'nin ''iyi caba'' emrinden sonra da hic birsey yapmadan olan biteni izlediklerine dikkat cekip, bunun olasi bir rezerv karari icin kullanabilecekleri bir arguman olabilecegi yonunde gorus bildirdim.

    Benim mailimi kacirirsa diye, benzer bir maili bir iki forumdasin daha atmasini alcak gonullulukle tavsiye ederim (bu cercevede buraya da yazdim).


  • @umut-gndgn bana da herhangi bir evrak talebi gelmemişti sayın @gucarslan dediği gibi kendim gönderdim evraklarımı


  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    Şuana kadar covid aşısı hiç olmadım ve iş değişikliği sebebi ile olmayı düşünüyorum hala daha onay e postası almadım pek de ümidim yok ama davalardan olumlu bi sonuç gelmesi halinde Çin aşısı ( sinovac ) yaptıracağım İçin sorunla karşılaşırmıyım illa ki biontech mi isteniyor

  • ⭐⭐⭐

    @cansutorun Eger rezerv verilir ve 1 Ekim sonrasında sağlık muayenesi olmanız gerekirse, bu durumda 2 doz Biontech ya da 2 doz Sinovac olmus olmanız gerekecek.


  • Ben anlamıyorum, o kadar mahkeme oldu, karar çıktı, sürecin bitmesine 2 hafta kaldı, bugün Perşembe ve hala mülakat isteği yok. Ne yapmaya çalışıyorlar?

  • ⭐⭐⭐

    @MehmetArikan Mahkemeden henuz konsoloslukları ve Dişislerini çalışmaya zorlayacak bir karar çıkmadığı icin maalesef bu durumla karşı karşıyayız.


  • @Sono yani 2 doz sinovac aşısını kabul ediyorlar öylemi

  • ⭐⭐⭐

    @cansutorun Evet. WHO tarafından onaylanmış ve devlet otoriteleri tarafında o ulke vatandaşlarına yapılma imkanı tanınan tum COVİD asilarini kabul ediyorlar.


  • @Sono teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için sizlere de şimdiden iyi yolculuklar dilerim🌸


  • Arkadaşlar bi sorum olacak. ABD'ye yakında gir-çık yapacağım. Giriş yapacağım eyaletle mülakatta verdiğim adresin eyaleti farklı. Giriş yaparken adresini verdiğim kişinin telefon numarası teyit etmek için istenir mi yoksa sorun olmaz mı? Bi iki deneyimde böyle bir şey okumuştum diye hatırlıyorum, sormak istedim.

  • ⭐⭐⭐

    @Arne-Saknussemm son bir kaç deneyimde boyle bir durum oluştuğu icin bence ne olur, ne olmaz hazırlıklı olup adresini verdiğiniz kişiyi bilgilendirin.


  • Merhaba @crazycells , https://dvprogram.state.gov/ bu adresten durum kontrol edebilmek için bilgileri girdiğimizde Internet Explorer ve Chrome tarayıcısından aşağıda ki hatayı alıyoruz.Bir kaç gündür denedik sizce neden girilmiyor bilginiz var mı?

    The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

    Your support ID is: 215103792307883399

    [Go Back]

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur Bilgisayarınızdan ya da internet servis sağlayıcınızdan kaynaklı bir problem bu.

    İnternetinizi değiştirip yeniden deneyebilirsiniz. Ornegin cep telefonunuzun internetini paylaşarak.


  • @Sono evin wi-fi si dışında bir de telefonun mobil verisinden denedim ama yine aynı hatayı veriyor. Acaba site de mi sorun var ? nereden acabilirz acaba.


  • @İpek-Dedemen-Erdur, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba @crazycells , https://dvprogram.state.gov/ bu adresten durum kontrol edebilmek için bilgileri girdiğimizde Internet Explorer ve Chrome tarayıcısından aşağıda ki hatayı alıyoruz.Bir kaç gündür denedik sizce neden girilmiyor bilginiz var mı?

    The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

    Your support ID is: 215103792307883399

    [Go Back]

    PC'den girince aynı hatayı bendede veriyordu.Cepten girince normal sayfa açıldı.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur opera indirip vpn açarsan istediğin zaman giriyorsun diğer üyelere ben bu şekilde bakıyorum.

    Untitled.jpg

    11.jpg

    22.jpg


  • @İpek-Dedemen-Erdur Chrome ilginç bir şekilde bu hatayı verirken, "Mozilla Firefox" ile sonuç sayfası sorunsuz açıldı.


  • @gucarslan @crazycells
    Selamlar forumdaslar, 2021 icin son gunlere girdik.
    Buyuk olasilikla 2NL gelmeyecek ancak yine de evrak hazirlamakta en azindan detayinda hazirlanmasi gereken evraklarin ne oldugunu bilmekte fayda goruyorum.
    Beyaz saraya dilekceydi, sosyal medyadan bilinclendirmeydi, davaydi, insanlara yardimci olup dogru bilgilendirmeye calismakti derken, yapmamiz gereken bir cogu onemli ve esas noktalardan geri kaldik (Ornek: Amerika'ya gidilecekse is aramak, as aramak, ev bakmak vb.). Hatta cok dusuk olasilik, umit yok, ama su sayili gunde mulakat olursa en azindan evraklar kismen de olsa hazir olsun, buna bile bakamadik. Bu cercevede mulakat icin gereken evraklar bunlar mi:

    Tahminimce KCC evrak isteginde yolladigimiz evraklar (o evraklarda gecerlilik suresi bir iki ay olanlar var tekrar bakmak gerekecek) + mali durum gosteren evraklar + egitim gosteren evraklar + saglikla ilgili evraklar (ki bunun icin randevu beklemek gerekecek). Takip ettigim kadari ile bunlar. Yine de tecrubelerinize istinaden

    Bunlar disinda evrak var midir? Bu evraklarin bazilarinin Ingilizcesi verilmiyor, Turkce olur mu? (Illa forumda listeyi gosteren bir veya bircok baslik vardir, cevap uzun olacaksa link verebilirseniz memnun olurum.)

    Tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐

    @İpek-Dedemen-Erdur Dönem hata mesajı siteyle bağlantılı degil, tamamen sizin kullandiginiz cihazın ayarları ya da internet çıkışı sağlayan servis sağlayıcınızın kurallarıyla alakalı.


  • @nadogus cep ten de girmiyor bizde yani anasayfa açılıyor ama bilgilerimizi girince yüklemiyor ve o hatayı veriyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum