Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba güzel insanlar
    Kazananlar mesleğini nekadar miktarla yola çıktığını kaç yaşında aldığını aciklayabilirmi rica etsem en azından kazananlarla bekleyenlerin cv'sini karşılaştırıp ona göre bekliyelim veya kendimizi dahada geliştirelim bu arada Bulgaristan göçmenlerine ayrıcalık taniniomus Die duydum bu doğrumu?
    Evet güzel insanlar cevaplarınızı esirgemezseniz sevinirim hayatınızda ve green card'da bol şanslar dilerim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @WhiteSea Başlığı "Green card ile başarı şansını artırma yolları" olarak değiştirsek daha iyi olur. Bahsettiğiniz kriterlerin çekilişi kazanma ile ilgili herhangi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ama çekilişten ve göç ettikten sonraki süreçte yararı olacaktır. Bulgaristan ile ilgili konu da şehir efsanesi. Ama bazı ülkelerde green card çekilişine ilgi gösterilmiyorsa başvuran az sayıda kişinin kazanma şansı daha yüksek olabilir, bu ayrıcalık tanındığı anlamına gelmez.

    Kendimden örnek verecek olursam, ABD'de geçerli bir mesleği var ve çekilişi kazandığımda zaten gerekli çalışma lisansını almak üzereydim. İngilizce konusunda IELTS 7.5 seviyesindeydim ve 2009 yılından itibaren birkaç defa ABD'de eğitimlere ve stajlara katılmıştım. Birikmiş para olarak da 20 bin dolar civarında para getirdik.


  • Green Card almanın farklı yolları mevcut. Bir çoğumuzun yıllardır başvurduğu, insanların rastgele seçildiği DV Lottery ise Green Card almanın yollarından bir tanesi.
    Ve DV Lottery'de şansı arttırmanın herhangi bir yolu malesef yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @WhiteSea Suradaki ana basliklari inceleyerek degisiklik Green Card alma yontemleri hakkinda fikir sahibi olabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/category/2/yeşilkart-greencard-ve-göçmenlik

    Eger, National Interest Waiver (EB2) gibi bir yolla aliyorsaniz, tabii ki CV'nizin cok iyi olmasi gerekiyor; ama DV kategorisinden aliyorsaniz cekilis sartlarini saglamaniz yeterli.


  • Ben Bulgaristan gocmeniyim yarın birgün vatandaşlık alıp Bulgaristan'da (7milyon kişi yaşıyor) basvursam gc cıkma ihtimalini artırmış olurmuyum ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @WhiteSea, içinde söyledi: Green card Şans artırma yolları

    Ben Bulgaristan gocmeniyim yarın birgün vatandaşlık alıp Bulgaristan'da (7milyon kişi yaşıyor) basvursam gc cıkma ihtimalini artırmış olurmuyum ?

    hayir. Sadece asiri sayida basvuru olan ulke vatandasiysaniz bir fark olurdu, ama su an icin Turkiye bu ulkelerden biri degil.

  • Yasaklı

    Yanlis bilmiyorsam dogdugunuz ulke kontenjanindan basvuru yapmaniz icin o ulkenin vatandasi olmaniz gerekmiyor.Zaten esas olan dogdugunuz ulke kontenjanindan katilmaniz.Ama alternatif seceneklerde olabiliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @MuratUsa, içinde söyledi: Green card ile başarı şansını artırma yolları

    Yanlis bilmiyorsam dogdugunuz ulke kontenjanindan basvuru yapmaniz icin o ulkenin vatandasi olmaniz gerekmiyor.Zaten esas olan dogdugunuz ulke kontenjanindan katilmaniz.Ama alternatif seceneklerde olabiliyor.

    aynen öyle doğum yeri önemli annem almanya doğumlu ama vatandaşı filan değil 13 yaşında dönmüşler ama almanya kontenjanından katılıyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

44
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum