Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

OkuyarakOgren.com | Roman okuyarak ingilizce öğrenmek mümkün mü?


  • alt metni

    okuyarakogren.com

    Okuyarak Öğren Yazılımı Ne İşe Yarar?
    Bu yazılım, istediğiniz yabancı dildeki bir metni Türkçe anlamı ile paralel bir şekilde okuyabilmeniz için özel bir formata sokar. Bu format sayesinde cümlenin bütün halini ve kelimelerin tek tek anlamlarını bir arada görebileceksiniz. Ne işe yaradığını daha iyi anlamak için sitemizdeki deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

    Formatlanmış metin nasıl gözükecek?
    Gireceğiniz yabancı dil bir metni aşağıdaki gibi bir formatta okumanız mümkün olacak.
    alt metni

    Neden bu yazılımı kullanmalıyım?
    Çünkü, sezgisel öğrenme yöntemi en iyi öğrenme yöntemlerinden birisidir. Yeni doğmuş bir bebeğin gramer kitapları ile boğulmadan sezgisel olarak bir dili öğrenebildiği gibi bu yazılım sayesinde siz de sezgisel olarak bir dili öğrenme imkanına sahip olacaksınız. İstediğiniz kitabı veya makaleyi zevk alarak okurken bir yandan da dilinizi geliştirebileceksiniz.

    Nasıl Deneyebilirim?
    Nasıl çalıştığını görmek isteyen kullanıcılarımız web sitemizi ziyaret ederek 500 karakter ile sınırlı demo sürümünü kullanabilir


  • Web sitenizi ve "demo" uygulamanızı inceledim. 100 TL ücret olarak belirlemişsiniz ancak para harcamaya değer olduğunu ve İngilizce öğrenme konusunda işe yarayacağını düşünmüyorum.

    Anladığım kadarıyla normal sürümde kelime sınırlaması olmayacak. Yani bir kişi bir kitabı okurken eğer zaten bir kaç paragrafı birden çevirme ihtiyacı duyuyorsa sizce bu sağlıklı bir öğrenme yöntemi olabilir mi? Gramer kurallarını bilmeden kişi neyi nasıl öğrenecek? Kelime bilgisi... Kişinin temel oluşturacak bilgilsinin olması lazım okumalarına yardımcı olmak için. Ha işte tam da bu noktada eğer seviyemize uygun bir kitabı edinmiş ve okumaya çalışıyorsak, işte bu tür kitaplarda yeni cümle kalıplarıyla ve bilmediğimiz kelimelerle karşılaşacağız ki karşılaşmakda zorundayız. Eğer okuduğumuz kitaptaki her şeyi ya da bir çok şeyi biliyor ve anlıyorsak, o kitap zaten bize göre değil demektir. Her neyse, anlamadığımız kelimeler ve cümleler için çeviriye ihtiyaç duyabiliriz. Sözcüklerin anlamını öğrenmek isteyebiliriz. Peki google çeviri varken neden para vererek böyle bir hizmeti satın almalıyım? Artısı nedir?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

85
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum