Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @crazycells eğer nvc aşamasında mülakata türkçe ama sisteme ingilizce olarak yüklesek vukuatlı nüfus kayıt örneğini bir şey olur mu? Türkçe yüklemek zorunlu mudur

• @Aycadan Merhaba, ben de sizinle ayni durumdayim. Ne gibi bir yol izlediginizi soyleyebilir misiniz?

• This post is deleted!

• Merhaba, ben de vatandaşlık başvurusu yapma aşamasındayım, N400 gönderiyorum. Bu aşamada önüme çıkan en kafa karıştırıcı konu, doğum belgesi konusu oldu ancak soruşturarak çözüme kavuşturdum. Formül A denilen belge Avrupa için geçerli, bunu söyleyen de Konsolosluğun kendisi, bu sebeple Formül A belgesi ile bir işimiz yok. Dolayısıyla almak gereken belge, edevlet üzerindeki vukuatlı nüfus kayıt belgesi olacak. Bunu da sertifikalı ve noter onaylı olarak çeviri yaptırmak gerekiyor, çünkü belge Türkçe. Çeviri için rushtranslate'i kullanıyorum, 1-2 gün içinde email veya isterseniz 20 dolar ücret karşılığı basılı kopyaları da eve gönderiyorlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104

51.0k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |