Telefona Tandem uygulamasını indirebilirsiniz. Orada sohbet odaları oluyor ve o odalara girip ister sadece dinleyici ister dinleyici-konuşmacı olabilirsiniz. Yani tamamen sıradan kullanıcıların açtığı sohbet odalarına giriyorsunuz ve isteyen konuşabiliyor. Konuşma ve dinleme-anlama pratiği açısından güzel, öneririm.
-
@Ercan-Tekoglan merhaba petrol alanında calışmak için gerekli sertifika programlarını sunan eğitim sertifika ya da diploma veren f1 vizesine uygun nerler var . bilginiz var mı acaba
-
Çok yararlı bilgiler teşekkürler
-
Anadolu yakasında çok dil kursu araştırdım. Arkadaşımın tavsiyesiyle kadıköy akademik international dil kursu daha içime yattı. Kursun yetişkenlere özel ders içeriği ve yayınları bulunuyor. Sınıf grubunda benim gibi üniv. öğrencilere ve iş hayatında olan kişiler var. Ben ilk seviyeden itibaren 3 döneme kayıt oldum. Eğitim bittikten sonra Londra'da bulunan okullarında 2 haftalık ücretsiz ing. eğitimide veriyorlar. Eğitimim başlayalı 2 ay oldu. Şuana kadar her şey istediğim gibi gidiyor.
-
@vaegir yıllar geçmiş ama görürsen mesajımı ilgileniyorum ben. İleri seviyesini istiyorum. m.talhaasen@gmail.com
-
Cake
EnglishCentral
voscreen
News in Levels
TurengVocabulary
Duolingo
Learn English
Preply
EWA
Atlas English
Quizlet
-
Telefona Tandem uygulamasını indirebilirsiniz. Orada sohbet odaları oluyor ve o odalara girip ister sadece dinleyici ister dinleyici-konuşmacı olabilirsiniz. Yani tamamen sıradan kullanıcıların açtığı sohbet odalarına giriyorsunuz ve isteyen konuşabiliyor. Konuşma ve dinleme-anlama pratiği açısından güzel, öneririm.
-
Başlangıç düzeyi için Duolingo ve Voscreen uygulamarını tavsiye ederim. Orta seviye tamamen ingilizce içerik tüketmeli ve ekstra olarak günlük tutup, video çekerek üretim aşamasına geçmeli. İleri düzeye geçmek için kesinlikle ingilizce kitap okumayı öneririm. Ekstra olarak sizinle aynı ilgi alanlarını paylaşan insanlarla sohbet etmek için reddit e göz atabilirsiniz. Sesli sohbet etmek için discord kanallarına da göz atabilirsiniz. Bu arada speaking diğer becerilere göre genelde geriden gelir. Bu konuda ilerlemenin yolu kendinizi konuşmaya zorlamaktır. Başlarda cesaretiniz kırılabilir. Umursamayın ve konuşmaya devam edin. Başlangıçta diğer insanlarla konuşmaktan çekinenlere kendi kendine konuşmayı öneririm. Kendinizle konuşacak konu bulamıyorsanız izlediğiniz diziyi ya da filmi durdurup o ana kadar yaşanan olayları anlatabilir veya yorumlayabilirsiniz 🙂
-
@EMRE-BİŞGEN Kütüphanelerde ücretsiz kursların olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgilendirme için 🙂
-
-
@celica Bu sure zarfinda 1 yil 4 ay gecmis neredeyse. Ingilizcem kesinlikle daha iyi seviyede. Beginner seviyede yazilari akici okuyup anlayabiliyorum ve dinleyebiliyorum. Cogu, zaman kurallarini ezbere biliyorum digerlerini takila takila kullanarak konusabiliyorum...
Ve artik lisanimi birkac basit Ingilizce konusu konu anlatimi videolarini/yazilarini anlayabilecek seviyeye cektim. Sanirim artik Amerika'da yetecek, derdimi anlatabilecek seviyedeyim. Ama bunun bir sonsuza kadar gidecek yol oldugunu unutmamak gerek :p
-
@ytrbilgisayar Kesmeyenlere 43 Kelime Kısaltma Telaffuzlarıyla Ablam İddialıdır... Gruplandırmış...
-
-
@waterman anlıyorum kardeşim Allah yardımcın olsun
-
....ingilizceyi cevirmeye calisilirsa yolda kalinir....netflix de bir film var adi --burn after read---dun kafam takildi dur bunu turkceye cevireyim dedim cevirince boyle oluyor----yak sonra okuduk....turkcede cumlenin b asina galacak keloime ingilizcede sona gelir. saat kac... what time.....
-
Dilbilimci adayı, Phonetics/Phonology eğitimlerini/derslerini almış birisi olarak söyleyebilirim ki fonetik alfabe o kadar da gerekli bir şey değil. IPA (International Phonetic Alphabet) bildiğinizde dayanağınız online ve somut sözlükler olacak. Sözlük de bir kelimeyi öğrenmenin en sıkıcı, en az akılda kalıcı olan hali. Tabii ki farklı dilleri birbirine kıyaslamak, İngilizce'nin kendi içinde accent/dialect kıyaslaması yapacaksanız bu konu değişir. O zaman lütfen IPA öğrenin ki derinine girebilesiniz, fakat özel verdiğim İngilizce derslerinde her zaman metin üzerinde kelimeyi öğrenmelerini öneriyordum. Pronunciation bana kalırsa her zaman dışarıdan maruz kalınarak ve taklit edilerek doğru öğrenilebilecek bir şey ve daha rahat öğrenilebilir. Akılda kalıcılığı daha yüksek. https://youglish.com/ sitesi bunun için birebir. Onun haricinde konuda çok faydalı videolar var. Do ve make ikisi de yapmak anlamına gelse de İngilizce'yi İngilizce, Türkçe'yi Türkçe olarak köşede bırakıp dili kendi başına sıfırdan öğrenmek gerekiyor. Buna değinen bir video bile olması beni sevindirdi, öğrenmek isteyenler için faydalı bir konu.
-
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: Telefon uygulamaları Android Ios
Wordisto uygulaması da kelime dağarcığını geliştirmek için en iyi uygulamalardan biri, kesinlikle tavsiye ederim:
Wordisto - Apps on Google Play Wordisto - Apps on Google Play
Wordisto - English Vocabulary Game
Tureng ise şu an Türkiye'dek en iyi online sözlük konumunda, farklı alanlardaki kelimelerin yanımda eşsesli kelimeler, deyimler, atasözleri, argo kelimeler, günlük konuşmada kullanılan kalıplar vs. çok geniş kapsamlı bir sözlük. Android app:
Tureng Dictionary - Apps on Google Play Tureng Dictionary - Apps on Google Play
Turkeys most high-toned Turkish - English online dictionary with text to speech
@Emre-Dilekçi, içinde söyledi: Telefon uygulamaları Android Ios
Wordisto uygulaması da kelime dağarcığını geliştirmek için en iyi uygulamalardan biri, kesinlikle tavsiye ederim:
uptomodssuperadmincom / Eki 14, 2022
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seslisozluk.wordisto
Tureng ise şu an Türkiye'dek en iyi online sözlük konumunda, farklı alanlardaki kelimelerin yanımda eşsesli kelimeler, deyimler, atasözleri, argo kelimeler, günlük konuşmada kullanılan kalıplar vs. çok geniş kapsamlı bir sözlük. Android app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tureng.sozluk
Shadow Fight 2 Mod Apk Shadow Fight 2 Mod Apk
Shadow Fight 2 Mod Apk is an action game with lifelike Martial skills and scary weapons. Download to immediately overcome the many challenges ahead.
CH Play Store'daki oyunları ve günümüzde birçok kişinin kullandığı ücretsiz oyunları paylaştığınız için teşekkür ederiz.
-
Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
-
-
@TMG ben az once bu videoyu buldum baya ilginc aksanlar var
-

GC Sahiplerine ABD'de Ücretsiz Dil Eğitimi Hakkı
-
@Femini92 Merhaba ben Houston dayım Gr cardlıyım.İleri seviyede özellikle gramer ve writing skill' imi geliştirmek istiyorum. Houston da gidebileceğim ücretsiz yerler var mıdır ?
Adult education diye Google maps' e yazdım, fakat bulamadım, rica etsem adres veya link atarmısınız gitmiş olduğunuz okulun eğer Houston-Texasta yerleri varsa. Yada tavsiye edebileceğiniz başka bir yer varsa.Teşekkürler . . .
-
@1877ru, içinde söyledi: GC Sahiplerine ABD'de Ücretsiz Dil Eğitimi Hakkı
@Femini92 Merhaba ben Houston dayım Gr cardlıyım.İleri seviyede özellikle gramer ve writing skill' imi geliştirmek istiyorum. Houston da gidebileceğim ücretsiz yerler var mıdır ?
Adult education diye Google maps' e yazdım, fakat bulamadım, rica etsem adres veya link atarmısınız gitmiş olduğunuz okulun eğer Houston-Texasta yerleri varsa. Yada tavsiye edebileceğiniz başka bir yer varsa.Teşekkürler . . .
daha once de yazmistik sanirim, yine belirteyim boyle ucretsiz yerlerde "ileri seviye" egitim bulma ihtimaliniz biraz dusuk, bilginize.
-
@Senay-Sirin Merhaba ben Houston da kalıyorum gramer ve editing skill'imi geliştirmek istiyorum.Bahsetmiş olduğunuz okuldan Houston da da var mı ? Rica etsem, yazarmısınız ?
-
Haftaiçi her gün ve ileri seviyede eğitim veren düşük bütçeli iki kurs biliyorum.
Bir tanesi Connect English - San Diego'da. Aylık 430 dolar ücreti var. Haftada 18 saat eğitim veriyor.
Diğeri American English Language School - Orange County, California'da. Aylık 500 dolar civarı. Haftada 20 saat eğitim veriyor.
-
@crazycells Teşekkür ederim.
Femini92 nickli hanim advance degree ye kadar oldugunu belirtmiste buna binaen sormak istemistim. Olmadi, pratik amacli her hangi bir yere katiliyor olacagim.
-
@sekerlgn city college san francisco downtown subesine gidip basvurmustum, hatirladigim kadariyla haftada bir ya da 2 haftada bir sinava aliyorlar ve seviyenize gore sinifiniz belirleniyor. Ben green cardli olarak basvurmustum ama direk turist olarakta basvurulabiliyor diye biliyorum, ama yanlista biliyor olabilirim.
-
@Final-Approach, içinde söyledi: GC Sahiplerine ABD'de Ücretsiz Dil Eğitimi Hakkı
Haftaiçi her gün ve ileri seviyede eğitim veren düşük bütçeli iki kurs biliyorum.
Bir tanesi Connect English - San Diego'da. Aylık 430 dolar ücreti var. Haftada 18 saat eğitim veriyor.
Diğeri American English Language School - Orange County, California'da. Aylık 500 dolar civarı. Haftada 20 saat eğitim veriyor.
Aylık 500 dolar çok değil mi ?
-
@AgeGuns, içinde söyledi: GC Sahiplerine ABD'de Ücretsiz Dil Eğitimi Hakkı
Makul.
Hocaları native speaker.
İspanyol, Hintliye sertifika aldırıp alın size İngilizce hocası diyen dil kurslarından değil.
Normalde haftada en az 20 saat eğitim veren dil kursları 1000-1500 dolardan başlıyor.
-
@AgeGuns örnek olarak dl kursu fiyatı
ny de linkde var: http://bellschool.org/tr/tuition/ -
@Final-Approach, içinde söyledi: GC Sahiplerine ABD'de Ücretsiz Dil Eğitimi Hakkı
Makul.
Hocaları native speaker.
İspanyol, Hintliye sertifika aldırıp alın size İngilizce hocası diyen dil kurslarından değil.
Normalde haftada en az 20 saat eğitim veren dil kursları 1000-1500 dolardan başlıyor.
Ücretsizi varken demek istedim , yani bizdeki halk eğitim merkezi tarzı ücretsiz kurs veren yerler var ona kıyasla 500 çok dedim
-
Makul.
Hocaları native speaker.
Ücretsizi varken demek istedim , yani bizdeki halk eğitim merkezi tarzı ücretsiz kurs veren yerler var ona kıyasla 500 çok dedim
Ücretsiz kurslar başlangıç ve orta seviyelere kadar eğitim veriyor.
Orta seviyeden sonra ileri seviyelere yönelik yoğun kurs veren ücretsiz bir yere hiç denk gelmedim.
-
Makul.
Hocaları native speaker.
Ücretsiz kurslar başlangıç ve orta seviyelere kadar eğitim veriyor.
Orta seviyeden sonra ileri seviyelere yönelik yoğun kurs veren ücretsiz bir yere hiç denk gelmedim.
Ben şu yönden düşünüyorum , ayda 500 doları aileme yollarım kendim ücretsizine giderim , hem zaten ben bir sürü insan tanıdım 0 ingilizce ile gidip , sonrasında konuşmaya başlayan
örneğin dayım 80lerin sonunda gitti kurs falan yok tamamıyla kendi kendine öğrendi , kendi kanattim orta seviye ye kadar gelip üstüne kendimizin birşey koyması , he tabi makale yazıp tez sunulucaksa ayrı
o zaman sıkı bir ingilizce lazım
-
ben bulundugum eyaletin okulunda basladim sinav yaptilar sonra seviyene gore basladik ama sinifta level 3olanlarsa var daha iyi konusabilmek icin geliyorlarmia sordugumda.sinifta 6kisi level 1gerisi 2/3 seklinde ama hoca muhteseem anlmayinca beden dilini kullaniyor ve cok zevkli ben nasil anlasicam derken korktugum gibi olmadi.haftada 2gun olmasina uzuluyorum daha cok olsa keske cunki cok zevkli ayrica kiliseye bakiyorum onada gidicem
-
Acaba delaware tarafinda esl kursu bilen varmi kilise ,okul vs
-
free english class in delaware yazmayı denedınız mı google da? ya da free esl courses in delaware?
-
az önce arkadaşım bahsetti, açılmış başlık varmış
konuyu haftaya tekrar incelemek üzere, bir hortlatayım dedim.
-
Arkadaşlar merhaba ,
Wisconsin Appelton da mümkünse free kurs önerisi olan var mı ? Ya da akşamları 20:00 den sonra yahut sabah 07:00 / 09:00 arası ücretli kurs veren yer önerisi olan varsa çok sevinirim. Google'da çok fazla yer çıkıyor ama saat konusunda netleştiremedim. Değerli destekleriniz olursa çok sevinirim -
@mavisland @frozen @xpowerglide benim burada sıklıkla paylaştığım tüm hayatınıza lazım olacak bilgileri içeren dosyayı indirmediniz anlaşılan tekrar linkini koyuyorum ücretsiz amerika içinde dil kurslarını bulacağınız link
Bu aşağıdaki linkten de dosyayı indirebilirsiniz
https://drive.google.com/file/d/1IRupnUd-5cJ8vuh9a9Q5qwIKRDEsetah/view?usp=sharing
-
@divionyedi Merhaba bahsettiginiz kurslar hangi eyalet ve sehir icin gecerli acaba? Link veya bilgi paylasabilir misiniz rica etsem? Tesekkurler.
-
@janedns bir üstte ki linkten eyaletinizde ki hatta bölgenizde ki kursları bulabilirsiniz denediniz mi eğer göstermiyorsa linki kontrol ediyim
Benzer Başlıklar
78
34.6k
Users
5.3k
Topics
386.1k