Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar 2018 yilinda B2'dan F1'a gecis icin 8 gunluk gap sorunundan dolayi red cevabi aldim. Uzerine appeal ve motion basvurularindan sonra aradaki GAP boslugunu doldurmak icin "Nunc pro Tunc'' basvurusu yaptim yaklasik bir ay once.
    Bu konuyla ilgili sorum sudur: Ortalama bu basvuru icin belirlenen sure nedir? En gec ortalama ne kadar sure sonra onlardan geri cevap alabilirim?
    Tesekkurler

  • Muslu Law Firm

    @kirik, içinde söyledi: Nunc pro tunc basvurusu B2'dan F1'a gecis

    Merhabalar 2018 yilinda B2'dan F1'a gecis icin 8 gunluk gap sorunundan dolayi red cevabi aldim. Uzerine appeal ve motion basvurularindan sonra aradaki GAP boslugunu doldurmak icin "Nunc pro Tunc'' basvurusu yaptim yaklasik bir ay once.
    Bu konuyla ilgili sorum sudur: Ortalama bu basvuru icin belirlenen sure nedir? En gec ortalama ne kadar sure sonra onlardan geri cevap alabilirim?
    Tesekkurler

    Sayın @kirik,
    Nunc pro tunc başvurusu takdire bağlı olarak verilir. Bu nedenle sonucu gayet risklidir. Ne kadar surede sonuçlanacağını bilmek mümkün değildir. Ancak red gelmesi durumunda ABD’de hukuka aykırı kalış suresinde iseniz ve bu sure 180 günü geçecek ise ABD’ye yıllar boyunca giriş yasaklısı olabilirsiniz. Reddin sonuçları göçmenlik sureciniz için çok ciddi sonuçlar doğuracaktır. Nunc pro tunc başvurulacak son yöntemlerden biridir.
    Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum