Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar, gelecek hafta istanbuldan amerikaya dört tane uçağın kalkacagı bilgisi düştü konsolosluğun sitesine, Bu uçuşlarda evcil hayvana izin var mı? Bilen bir arkadaş var mı acaba?


  • Selam arkadaşlar, köpeğimi alabilmek için hala uçuşların açılmasını bekliyorum, thy el bagajı yasakmış peki evcil hayvanları da mı kabin içinde taşımıcaklar bilgisi olan var mı acaba?


  • @dilara1424 el çantası ile ilgili bir yasak getirilmedi, yalnız kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına ilave edilecek, evcil hayvanlarla ilgili bir kısıtlama yok fakat sadece evcil olmayan hayvanlar uçağa alınmıyacak
    detaylı bilgiyi uçuşlar başladığında thy nı arayarak öğrenebilirsiniz

    https://www.turkishairlines.com/tr-es/bilgi-edin/evcil-hayvanlarla-yolculuk/

    20200521_165356.jpg


  • @Muhtaradana teşekkür ederimmm 🙏🏻


  • @dilara1424 merhaba dilara, inşallah yakında uçuşlar açılırda herkes kedilerine köpeklerine kavuşur 😊 bende kedimle amerikaya dönmeyi bekliyorum.


  • @handuş güzel dilekleriniz için teşekkür ederim❣


  • Merhaba,

    Bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. Forumda bilen yok sanırım, bir cevap bulabildiniz mi sorunuza?

    @elifg, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

    Ben de Mayıs ayında meksikaya yerlesecegim. Meksikaninda pet kuralları ABD ve Kanada gibi. Bu yüzden köpeğime titrasyon testini yaptırmadım. Ama bileti uygun fiyatlı olduğu için bağlantılı uçuş olarak İzmir, amsterdam ve meksika şeklinde aldık. İzmir'den amsterdama SunExpress ile amsterdamdan meksikaya da aeromexico ile devam edeceğiz. Amsterdam'da sadece 3 saatlik bir bekleme süremiz olacak ve transit alandanda çıkmayacağız. Şimdi sorum şu yönde olacak Amsterdam'da bu konu ile ilgili herhangi bir sorun yaşar mıyım? Ya da SunExpress ucus öncesi problem yaratır mı? Amsterdam airport ve SunExpress ile görüştüm ama kesin bilgiler vermiyorlar. Bağlantılı uçuş olduğu için varsayimli konuşuluyor. Böyle bir şey yaşayan biri varsa konu ile ilgili bilgilendirebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler


  • Arkadaşlar merhabalar,

    Foruma yeni katıldım ve olabildiğince okumaya çalıştım soru-cevapları, yorumları ve düşünceleri. Ancak bir konuda net bir bilgiye ulaşamadım.

    DV2020 için hak kazandık ve eşimle birlikte vizemizi aldık. Bir de kedimiz var 🙂 THY rezervasyona onu da dahil ettik şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor ve uçuşlar açılırsa hep birlikte DC'ye gideceğiz. TR'de yapılması gereken işlemler tamam halledilebilir bu konuda, ama bu Covid-19 ile birlikte Amerika'ya evcil hayvan kabulü ile ilgili yasak ya da ek işlem-kontrol gerekir gibi bir bilgi bulamadık. Normal dönemde yapılan işlemler dışında başka bir işlem gerekir mi ? Covid-19 döneminde bir şekilde Amerika'ya gitmiş arkadaşlar olabilir bu konuda bilgileri var mıdır acaba ?

    Açıkçası kedimiz girişte yasal sürece takılacak bu virüs yüzünden diye çok endişe ediyoruz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yunusduman11 evcil hayvan ile giden yok. Zaten covid 19 ile ilgili olarak amerika da daha yaptırımlar hakkında açıklama gelmedi. Ondan dolayı şu anda yapacağınız tek şey beklemek. Zaten bir açıklama gelirse hemen burada yayınlarız.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

    @yunusduman11 evcil hayvan ile giden yok. Zaten covid 19 ile ilgili olarak amerika da daha yaptırımlar hakkında açıklama gelmedi. Ondan dolayı şu anda yapacağınız tek şey beklemek. Zaten bir açıklama gelirse hemen burada yayınlarız.

    Teşekkür ederim geri dönüş için. Peki bizim gibi uçuşların açılmasını bekleyen var mı acaba ya da evcil hayvanıyla yakın dönemde gitmeyi planlayan?


  • @yunusduman11 Biz varız hocam, kedimizle birlikte uçuşların açılmasını bekliyoruz:(


  • @yunusduman11 Bende varım arkadaşım. Kedim için tahliye uçuşuyla bile gidemedim. Uçuşların açılmasını ve kedimşe birlikte gitmeyi bekliyorum. İnşallah hepimiz sağ salim güzel bir şekilde evlatlarımızla gidebiliriz.


  • Umarım hepimiz için en güzeli olur bu sürecin sonunda. Belirsizlikler çok sıkıcı bir hale geldi artık 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yunusduman11 aslında hiçbir zaman belirsizlik yoktu benim tamam kabul ediyorum sert yazıyordum ama kızdığım olay şu. Amerika konsolsolukları ne zaman açıcam dedi 4 haziran peki 4 haziran geldi mi gelmedi. Yani son 2 aydır burada o kadar kışkırtıcı gereksiz moral bozucu yazılar yazdılar ki ben bunlara tepki vermek için yazıyordum kabul sertti ama insanların senin gibi sinirleri sıfırlandı. Yani Türkiye değil ki orası adamlar bir şey dediler mi 4 haziran ozaman onu bekleyeceksin. Bak mailler gelmeye başladı bugün 3 haziran. Adamlar ekim ayında temmuz ayında hangi tarih hangi saat tatile çıkacağını biliyor. Türkiye de kamu özel sektör işçi ceo farketmez kim bunun hesabını yapabiliyor. Sakin biraz adamların işi programlamak


  • @Femini92 Bilgiler için teşekkürler ne kadar zormuş açıkçası ne yapacağımı bilemedim kedime iyilik mi ederim kötülük mü anlamadım


  • @ayvalik10 açıkçası foruma yeni katıldım son 2 aydır ne konuşuldu neler yazıldı anlamaya çalışıyordum ben de hocam 🙂 Net bir açıklamanın yapılmasını ve hayatın normale dönmesini beklemekten başka birşey gelmedi elimizden. Belki bir yerlerde farklı kaynaklardan bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır umuduyla yazılıyor soruluyor sanırım. Bu arada Amerikalıların iş anlayışı ve çalışma prensipleri konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum 🙂 Belki de sadece bu sebepten bir çok insan oralarda hayat kurabilmek için bu kadar çabalıyor.

    Bugün 4 Haziran hadi bakalım inşallah herkes aradığı cevapları bulmaya başlar ve süreçler netlik kazanır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yunusduman11 işte amerikanın özelliği herkes aynı habere ulaşıyor. Senin ulaşılmayıp o kişinin ulaşması diye bir şey yoktur. Kim ne yazıyorsa sadece kendi şahsi fikirlerini söylüyorlar. En çok bunu avukatlar yapıyor. Yorum yazanlar ispat edemezler her zaman kendi resmi sitelerini takip edin. Dediğin gibi bizde 4 haziran fakat amerika da hala gece 2 ondan haftasonuna kadar bekleyin derim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yunusduman11 aşağıdaki linkte bazı haberleri paylaştım göz atar mısınız ona göre şirketlere evcil hayvan için mail atarsınız

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3407/uçuslara-i̇lişkin-yeni-kurallar-ac-covid19/37


  • Arkadaşlar hayırlı olsun uçuşlar açıldı. 19 haziran ist Washington dc evcil hayvanımla rezervasyonum tamamlandı. Bir an önce sizde uçuşlars bilet alabilirsiniz


  • @handuş uçuşların açıldığına dair bilgiyi ben göremedim? Uçak biletini uçuş olmasa da satıyor thy, emin misiniz? Ben de biliyosunuz köpeğimi alabilmek için bekliyorum


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum