Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

• @unclesam kabinde gidecek kedilerde mi aynı yere götürülüyor. Bilginiz var mı acaba

• @yuzu bu bilgiyi okuduğunuz sayfayı paylaşma imkanınız var mıdır? Titrenin geçerliliği ile ilgili olan.

• @Rabia-Çakır ah buldum şimdi cdc nin sitesinde 🫶 bir kez titre testi yaptırmak yeterli oluyor

• @daphne malesef bir bilgim yok bu konuda. ama THY musteri iliskilerini arayinca detayli anlatiyorlar bildigim kadarıyla. iyi sanslar

• @unclesam rica ederim. Evet su kabi koyuyorsunuz ancak mama biz koymadik kimseye de onermem cok cok uzun aktarma yok ise ucusta. Stresli ortam zaten kargo bolumu birde mama koyup kusma, tikanma gibi risklere gerek yok bana gore. zaten cok uzun sure ac kalabilen canlilar.

• THY'nin kabin için kafes bilgileri;
    ''Evcil hayvanınız ağırlığı kafesiyle birlikte 8 kg’yi geçmiyorsa ve kafes ebatları 23 cm yükseklik, 30 cm genişlik ve 40 cm uzunluk boyutlarını aşmıyorsa, hayvanınızı uçağın kabin bölümünde taşıyabiliyoruz.''
    Daha önce daha büyük ve sert klasik kafeslerle uçağa bindim fakat birebir bu ölçülerde kafes yok. Her yeri file olan bez kafeslerden bakıyorum fakat yine ölçüler uymuyor. Birebir bu ölçülere bağlı kalmak mı lazım, daha önce taşıyan varsa nasıl ve nereden aldı veya bir sorunla karşılaştı mı?

• @metinbeci bu yolladığınız da belirtilen ölçülerde değil.. Yoksa bundan çok daha konforlu kafesler var. Siz bu kafesle daha önce seyahat mi ettiniz yurtdışına?

• @berilll
    Selamalar, olculerin birebir aynisi olmasi gerekmiyor. Buna cok dikkat etmiyorlar, kilosu ve kafesin sert olmamasi onemli, cogu zaman agirligi da tolere edebiliyorlar. Burada dikkat etmeniz gereken sey su, seyahatiniz sirasinda kalkis ve inislerde zorunlu olarak ayak altiniza koymaniz gerekiyor, yani sira uzun bir ucus oldugu icin, kafesi surekli kucaginizda tutmakta cok zor oluyor. Eger yuksekligi ve genisligi cok uzun alirsaniz ve yaniniz dolu ise ayaklarinizi rahat bir sekilde uzatmadan seyahat etmeniz gerekecektir. Fermuarlari acilip esktra alan saglayan bir seyahat cantasi tercih edebilirsiniz, seyahat sirasinda koltugunuza uygun bir sekilde ayarlayabilirsiniz. Size ve cocugunuza iyi yolculuklar dilerim.

• Ben köpeğimi 15 gün önce getirdim Türkiye den süreç 2000 dolar havalimanı veterinerine ve 8 bin filanda uçağa verdim süreç bitti. Onun dışında dc dulles ten giriş yaptım ben indikten sonraki ertesi gün akşam 4 gibi köpeğimi aşı vs yapıp verdiler. Son olarak Türkiye ye geri götürecekseniz köpeğinizi de galiba veterinerden bir belge vs alırsanız gidiş dönüş bir daha bu ücretleri yani havalimanı ücretini ödemeden yapabiliyorsunuz artık haberiniz olsun

• @Olkan-Oflaz-0 tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Son kisimda hangi belgeden bahsediyorsunuz? yani Turkiye'ye kopegimizle tatile gider donersek havaalani veteriner ucreti tekrar odenmiyor mu? Tesekkurler

• @Olkan-Oflaz-0 öncelikle çook çok sevindim sağ salim götürmenize köpeğinizii. Darısı başımıza. Birkaç soru sormak istiyorum

1. Köpeğinizi kafese koyarken tasma taktınız mı acaba? Airtag taksak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum da.
    2. Nasıl bir suluk kullandınız hamster suluğu falan mı almak gerekiyor müşteri hizmetleri pek bilgi sahibi değildi bu konuda her konuştuğum kişi başka bir şey söyledi 😕
    3. Uçuş izni için email atacağımız adresler [email protected]
      [email protected]
      Bize bunları verdiler dulles için. Ama thy websitesinde başka bir email çıkıyor. [email protected] Diye. Siz hangisine mail atmıştınız?

• 2 tane kedim var, götürmek istiyorum ancak 2 tane çocuk onlarca bavul + zaten kısıtla bir bütçe ile gitmek beni korkutuyor. Tabii ilk gittiğimizde kiralık evde + kira istemeleri veya evde hayvan istememeleri gibi durumları görünce daha da korkuyorum.

Geçici süre ile Türkiye'de bıraksam bu tarz evrak aşı vs hizmetleri sağlayıp Amerika'ya taşıma yapan firmalar var mı?

• @berilll merhaba, benim de bir kedim var ve bende yanımda ABD ye götüreceğim. Youtube da takip ettiğim bir Youtuberın konuyla ilgili iki videosu vardı. Onlar şu kutuyu tavsiye etmişlerdi ve iki kediyi böyle götürmüşlerdi. Ben de bu çantalardan temin edeceğim.
    https://www.hepsiburada.com/kingest-store-3-u-1kedi-kopek-tasima-cantasi-p-HBCV000037WZIJ

• @unclesam hayır 1 kere ödüyorsun o ücreti köpeğini Amerikalı yapıyorsun gibi düşün. Tam bilgiyi eğer giriş yapmadıysanız yapacağınız havalimanındaki veterinere sorabilir ya da mail atabilirsiniz size en doğru cevsbı verecektir ama 1 kerelşk olduğunu öğrendim

• @hilalf, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@Olkan-Oflaz-0 öncelikle çook çok sevindim sağ salim götürmenize köpeğinizii. Darısı başımıza. Birkaç soru sormak istiyorum

1. Köpeğinizi kafese koyarken tasma taktınız mı acaba? Airtag taksak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum da.
    2. Nasıl bir suluk kullandınız hamster suluğu falan mı almak gerekiyor müşteri hizmetleri pek bilgi sahibi değildi bu konuda her konuştuğum kişi başka bir şey söyledi 😕
      [email protected]
      Bize bunları verdiler dulles için. Ama thy websitesinde başka bir email çıkıyor. [email protected] Diye. Siz hangisine mail atmıştınız?

1 hayır takmadım gerek yok köpek nasıl kaybolsun bagaj değil ki bu.
    2 kuşları besleyen suluklar var ya onun büyüğümü aldım ağzını dayadığında su gelen onu da klipsle sabitledim kafesine aynısını mama için de yaptım sağa sola o şekilde geldi içine kendi kıyafetlerimi koydum 1-2 gün giydiğim kokumun sindiği ve 1 tane prozac verdim hem köpeğime hem de kedime rahat etsinler diye.
    3 petrender diye bir mail oraya atıyorsunuz Thy müşteri hizmetlerini arayın dulles AirPort için hayvan rezervasyonu için nereye mail atacağım diye sorun onlar söylerler. Thy mail atmıyorsunuz Thy bu işin herhangi bir yerinde yok sadece uçak içi taşımacılığında var. Siz mail atıyorsunuz para yatırıyorsunuz rezervasyon yapıyorsunuz filan onun öncesinde cdc formunu dolduruyorsunuz Türkiye’deki ilçe ve il tarıma onaylatıyorsunuz (bu belgenin 1 ay geçerliliği var) doldurduktan sonra başvuru yapıp para yatırıyorsunuz sonra da onay gelince de uçuştan 1-2 gün önce de il tarıma gidip çıkış için belge alıyorsunuz buraya da 2 bin tl filan ödüyorsunuz sonra bütün bu belgelerle uçağa binip gidiyorsunuz işte

Mail adresi bu [email protected]
    [email protected]

• @okokok ev tutmadıysanız öncelikle otel ayarlayın hayvan kabulü yapan otellere sonra evinizi tutun bu kadar basit. Türkiye de bırakmanız hem sizin için daha maliyetli olur hem de gözünüz arkanızda kalır

• @berilll merhaba, biz 12 aralıkta seattle'a direkt uçuşla geldik. aşağıdaki çantaların ikisini de aldım yanıma.
    Ben mor olana koyacaktım fakat thy yer hostesi grinin daha makul olacağını söyledi. benim kedim 4,250 gram boy olarak biraz alçak kalıyor ama öbüründe de dar alanda yatacaktı. ikisi de oluyor bu arada önemli olan yumuşak ve katlanılabilir olması.
    https://www.hepsiburada.com/brave-paws-yikanabilir-kedi-ve-kopek-cantasi-plastik-fileli-piramit-model-mor-p-HBCV0000679SOS?ftid=zi99cvuywxmg72of&magaza=BRAVE+PAWS&url_src=ios-product-detail

https://www.hepsiburada.com/brave-paws-perdeli-flybag-plastik-yirtilmaz-fileli-kedi-ve-kopek-tasima-cantasi-havayolu-cantasi-p-HBCV000064HKDU?ftid=22480ijs7hxzvbsv&magaza=BRAVE+PAWS&url_src=ios-product-detail

bu da uçarken ki rahatlığı 🙂 benim kedim sağır ve dışarıyı izlemeyi çok seviyor yemek yediği halde tuvaletini yapmadı ama siz yine de 3-4 kat çiş pedi serin ve THY ile uçacaksanız hiç sıkıntı yapmayın bizim uçuşumuz boştu 2 yanı da boş koltuğa verdiler ve yata yata çok rahat geldik :))

6f564f80-9fdc-45be-857d-1cc0c7664bc9.jpg 2f3cfcbb-4bb3-4da4-baa4-afc1e94c1fa0.jpg

• @Olkan-Oflaz-0, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@hilalf, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

@Olkan-Oflaz-0 öncelikle çook çok sevindim sağ salim götürmenize köpeğinizii. Darısı başımıza. Birkaç soru sormak istiyorum

[email protected]

1 hayır takmadım gerek yok köpek nasıl kaybolsun bagaj değil ki bu.
    2 kuşları besleyen suluklar var ya onun büyüğümü aldım ağzını dayadığında su gelen onu da klipsle sabitledim kafesine aynısını mama için de yaptım sağa sola o şekilde geldi içine kendi kıyafetlerimi koydum 1-2 gün giydiğim kokumun sindiği ve 1 tane prozac verdim hem köpeğime hem de kedime rahat etsinler diye.
    3 petrender diye bir mail oraya atıyorsunuz Thy müşteri hizmetlerini arayın dulles AirPort için hayvan rezervasyonu için nereye mail atacağım diye sorun onlar söylerler. Thy mail atmıyorsunuz Thy bu işin herhangi bir yerinde yok sadece uçak içi taşımacılığında var. Siz mail atıyorsunuz para yatırıyorsunuz rezervasyon yapıyorsunuz filan onun öncesinde cdc formunu dolduruyorsunuz Türkiye’deki ilçe ve il tarıma onaylatıyorsunuz (bu belgenin 1 ay geçerliliği var) doldurduktan sonra başvuru yapıp para yatırıyorsunuz sonra da onay gelince de uçuştan 1-2 gün önce de il tarıma gidip çıkış için belge alıyorsunuz buraya da 2 bin tl filan ödüyorsunuz sonra bütün bu belgelerle uçağa binip gidiyorsunuz işte

Mail adresi bu [email protected]
    [email protected]

Hocam selamlar, bahsettiğiniz rezervasyonu kedi için de yapmak gerekiyor mu acaba?

• merhaba,

king charles cins 3 yasinda kopegimiz icin kuduz titrasyon cip vs tumunu yaptirdik pasaportu hazir (7.8kg, 2 yil kadar oldu) asilari da duzenli, sorunsuz.
    yeni cikan kanuna gore TR cok riskli ulke oldugu icin chicago ya direk kopegimizle ucamayacagiz sanirim herhangi bir acredite kurulustan test vs yaptirsak isler kolaylasir mi ? 31 ocak gibi L1B ile USA e tasinmak istiyorum.

tesekkurler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |