Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

• @negahkon biz yapistirdik ama sart miydi bilmiyorum

• Arkadaslar,
    Amerikaya köpeğimi getirmek istiyorum fakat benim turkiyeye gitme şansım yok.
    Bu hizmeti veren yerler var mi güvenilir?

• @Yusuf-Yılmaz-0 merhabalar konuyu halledebiliniz mi acaba?

• @semihistanbul, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Merhabalar, bilet almak için THY'ye mail attım. Köpeğimizin onayı geldi ABD'den. Tüm belgeleri thy ve tgs'ye attık. Ne kadar sürede cevap geliyor, bilginiz var mı?

Merhabalar köpeğimizi amerikaya biz de götüreceğiz titrasyon kuduz vesaire her şeyi tamam fakat hangi belgeleri dolduracağız bilmiyoruz ve belgeleri sadece thy e mail mi atmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

• @BKY bu başlıkta 51. sayfaya gidin. Şemalı anlatım var. cdc'ye mail atmanız gerekiyor. Veteriner'e o belgeyi doldurtmanız lazım falan.

• @semihistanbul tamamdır gördüm çok teşekkürler fakat o 31 temmuza kadar geçerliymiş galiba 1 ağustostan sonra yeni şeyler geliyormuş fakat cdc nin sitesinde 1 ağustos sonrası için köpekleri importation amacıyla götürmek için belgeler var bir bilginiz varsa yazarsanız sevinirim

• @lumos merhabalar bu dediklerinizi yaparak 31 temmuza kadar başvuruluyormus galiba ve bu onay gelen bekgelerde 31 ağustosa kadar seyahat için geçerliymiş diye okudum cdc de peki onay kaç haftada geliyor acaba onu da soyleyebilirsenşz

• @BKY bize 2 iş günü içerisinde cevap geldi.

• @mhepekiz Merhaba , hayvanın tuvalet ihtiyacını nasıl çözdünüz, bizimde kedimiz var kabinde götüreceğiz ama tuvalet ve haliyle tuvaletinin kokusu gibi durumlar ne olacak tecrübesi olan varmı?

• @metinbeci uçuşa son 10 saat kala su ve mamayı kesmelisiniz. Ve seyahat boyunca da yiyecem vermemelisiniz. Biraz su olabilir ancak çok fazla değil. Ayrıca taşıma çantasının içine mutlaka ped koyun. Yanınızda ıslak mendil, birkça adet ped ve kağıt havlu bulundurmanızı tavsiye ederim. Kedilerimden biri altına hiç yapmadı ancak diğer kedim çok korktuğu için birkaç kez çişini yaptı ve her seferinde pedini değiştirdim malum. Hatta yanınıza birkaç tane poşet de almanızı öneririm.

• @metinbeci , @bernat'ın aktardıklarına ek olarak, pasaport kontrolünden geçmeden önce havalimanında pet odaları bulunuyor, vaktiniz olursa orada kedilerinizi biraz rahatlatabilirsiniz. Bizim de yolculuğumuz esnasında bir sorun olmadı ama uçuş öncesi fırsat buldukça rahatlamaları için gerek bu pet odaları gerekse çantalarından çıkartarak streslerini azaltmaya çalıştık , bir de veterinerimizin verdiği sakinleştiriciyi son ana kadar kullanmadık ki onlar için uçuş biraz olsun rahat geçsin.

• @bernat Teşekkürler bilgi için

• @dkagan55 Teşekkürler bilgi için.

• @BKY merhaba 1 ağustos’ta güncelleme gelecek yazısını nerede okudunuz acaba? Kediler için de sizce bir güncelleme gelir mi 😞

• @BKY ayni konuyu ben de merak ediyorum. Agustos sonrasi ne olacak?
    Kopegimi amerikaya getiremedim titrasyon testi mevcut sirket ile anlasip vs nasil oluyor biliyor musunuz

• @cafer-mokar ayni cevaba benim de ihtiyacım var arkadaşlar

• @Rabia-Çakır burda hangi değişiklikler olacağini anlatmışlar, burayı inceleyebilirsiniz. @cafer-mokar

• @deebee tesekkur ederim

• @metinbeci iki kedimizde tuvaletlerini yapmadi. Lounge ta beklerden tuvslete goturduk dusa soktuk asla yapmadilar. Bazi yolcular portatif tuvalet tasiyor ancak hayvanlar stres ve sesten oturu yapmiyorlar ayrica 24 saat rahat tutabiliyorlar tuvaletlerini. Biz bir sorun yasamadik

• Kizim ile sorunsuz sekilde girisimizi yapali bir ay oluyor. Kedi icin sadece tarim orman dan almamiz gereken belge oldugu icin ucusumuzdan bir gun once bagli oldugumuz mudurluge gittik. Bir yil icerisinde yapilmis kuduz asimiz , halihazirda cip oldugu icin sorunsuz sekilde evragimiz hizlica duzenlendi. Ben foto da goturdugum icin orada onu da pasaporta yapistirdilar ancak zorunlu demediler . Istanbul Havalimani’nda oncelikle US ucuslari kontuarindan valizlerimizi verdik sonrasinda pet kontuarina gectik. Ben birebir olculerde soft case tasima cantasi almistjm pek de dikkat etmediler . Kilo olcumu yapildiktan sonra kizimin da check in i yapildi. Sorunsuz bir ucus gerceklestirdik. Cbp ‘de giris yaparken kediyle ilgili hicbirsey sormadi , bakmadi .
    Umuyorum herkes sorunsuz bir ucus ile yeni evlerine tuylu bebeklerini rahat rahat getirip yeni hayatlarini birlikte paylasirlar . Herkese sevgiler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |