Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @salimekoken yok hayir bunlar yeterli, ds260a bakmiyorlar bile

• @salimekoken düzenli kullandığın ilaç(lar) varsa,ciddi bir hastalığın varsa,önemli bir ameliyat geçirdiysen bunlarla ilgili belgeleri de almalısın

• Arkadaşlar merhaba size bir önerim var ungan randevusu için 1 ay kalmasını beklemeyin randevu almak için önden alın ben bekleyecektim iyi ki beklemedim çünkü full dolular. İnterviewumdan 7 gün önceye zor randevu buldum. Siz bu hataya düşmeyin hemen alın. 2 gün öncesine kadar okey diyorlar ama temkinli olmak isteyenler için

• Şuan full dolu randevular açık yok

• @ElifÖzdemir Merhabalar, bilgi için teşekkürler. Mülakat tarihiniz nedir acaba?

• Merhaba
    Amerikaya girdikten kac hafta sonra SSN geliyor?

• @Olkan-Oflaz-0 merhaba
    Amerikaya girdikten kac hafta sonra SSN geliyor?
    Ve otamatik olrak mi gonderiyorlar yoksa biz basvurumu yapmamiz gerekiyor
    Tesekkurler

• @nazmi4343 18 nisan. ben 11 nisana zor aldım umarım bir sorun olmaz

• @ElifÖzdemir Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum eğer reçeteli ve yan etkileri olan kullandığınız bir ilaç yoksa antidepresan vs gibi genelde gördüğüm kadarıyla ertesi gün akşam sonucunun geldiğini söylüyor çoğu kişi. En kötü ihtimalde süreç uzasa bile konsolosluk size vizenizin onların eline medikal sonuçlar gelince basılıp gönderileceğini söyler görüşmeniz olumlu olursa, bir kişiye olmuştu sanırım. Başarılar dilerim, biz de NVC’den onay bekliyoruz.

• Eşimin bana sponsor olabilmesi için minimum ne kadar yıllık kazancı olması lazım?

• @Alfa-Centauri https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/the-immigrant-visa-process/step-1-submit-a-petition/affidavit-of-support.html
    Bu siteden ne kadar yillik kazanci olmasi gerektigini hesaplayabilirsiniz. Sponsor olacak olan esin cocugu veya baska bir dependent'i olup olmadigina gore istenilen yillik kazanc degisiyor.

• arkadaşlar merhaba iki gün sonra unganlarda randevum var ama çoklu aşı yaptıkları için biraz tedirginim. aranızda aşılardan sonra hastalanan, ateşi çıkan ya da genel olarak sorun yaşayan oldu mu? teşekkürler şimdiden

• @salimekoken bir sorun olduğunu duymadım. Benim muayene olduğum gün bir kadın “ bir insana beş tane aşı peşpeşe yapılır mı” diye kavga etti. Dünya sağlık örgütü ve Amerika’daki sağlık örgütleri tarafından onaylı olduğunu, şimdiye kadar kimsede ciddi bir reaksiyon görmediklerini belirtmişlerdi.

• Eşimin ailesi dışından birisi ortak sponsor olabilir mi ?

• @okokok siz peki? halsizlik bile olmadı mı?

• @Alfa-Centauri evet aile akraba arkadas sponsor olabilir

• @salimekoken hayır, herhangi bir etkisi olmadı. Eşime ve bana 5, çocuklara 2şer tane yapıldı ancak bir etki yapmadı.

• Amerikadaki eş için interview a götürmemiz gerekenler ırs taxler ,w2 ,adres kanıtı, ı864 beyanı dışında gerekli belge var mıdır?

• Eşimin yıllık geliri 23.000 usd minimum gelirin ne kadar olması gerekiyor ve eksik kalan kısmı için hesabında para gösterebilir mi ?

Eğer hesapta para gösterimi kabul ediliyorsa NVC hesap dökümü istiyor mu ve hesaba bir anda örnek veriyorum 20.000 usd para yatırsak işlem hareketi, hesap geçmişi olmayacağı için NVC bunu sorun eder mi ?

• Merhaba, haftaya interview'a girecegim. Mulakat bitiminde her sey olumlu ilerledigi takdirde verilen bir belge/kagit vs oluyor mu?

Benzer Başlıklar

• 1553
  • 5604
  • 3095
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |