Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Herkese merhaba, 25 Şubat interview tarihim ve mailim 3 Ocakta geldi. Eşimin annesini joint sponsor olarak eklemiştim ancak benim vize görüşmemden 10 gün önce şuan bulunduğu adresten taşınacak yani benim görüşme tarihimde, DS-260 formundaki adresinden farklı bir adreste yaşıyor olacak. Adres için nasıl bir yol izlemeliyim? DS-260 formunu editlememe sistem izin vermiyor ama doktor randevusu alırkende formdakinden farklı bir adres girmem sorun çıkarabilir diye doktor randevusu alamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler

• @yakup-budakci vize görüşmesinde sana adresini soruyorlar neresi diye o zaman söyleyin orada ona göre düzeltirler orada merak etmeyin çok önemli bir şey değil. Vize aldıktan sonra da girişte o değişen adresi söylersin green cardın o adrese postalanır.

• @Olkan-Oflaz-0 tamamdir cok tesekkur ederim. Bu arada evlilik tarihimi 7 mart degilde 6 mart girmişim onun için mail gönderdim ama bir feri dönüş olmadı, sorun olmaz diye umut ediyorum 🙏🏼

• @yakup-budakci mülakatttan önce ds 260 forumu açtırıp güncelleme yapabilirsiniz hem adresi hemde evlilik tarihini ona göre soru soruluyor zaten

• @yasmin982 konuyla ilgili mail attim ancak donus alamadim henuz.

• @yakup-budakci https://tr.usembassy.gov/visa-navigator/ den yazacaksınız orda ds-260 başlığı var ordan devam edeceksiniz step step sonunda mesaj atacaksınız yoğunluğa göre yarın yada öbürgün geri dönerler açtık diye size

• @yasmin982 Çok teşekkür ederim bende bu link üzerinden mail yoluyla ulaşmıştım ancak yanlış konu üzerinden yazmışım, şimdi tekrar gönderdim. Tekrardan teşekküre ederim. 🙏

• @yakup-budakci rica ederim🥰

• Biraz farkli lakin herkesin basina gelebilecek bir soru sormak isterim. Turkiyedeki esiniz dosya asamasinda hamile kalirsa, bu durum dosyayi nasil etkiler ve boyle bir durumda ne yapilir. Mutlaka burdaki bir yada bir kac arkadasin basina gelmistir sanirim. Bilgilendirmeleriniz icin simdiden tesekkur ederim.

• nerdeyse 16 ay olacak. eylül 2023 pd tarihi. sizce daha ne kadar sürer?

• @Bircan eşiniz vatandaşsa çocuk doğunca abd pasaportu alıyor onun için hiç bir sıkıntı yok

• @Olkan-Oflaz-0 adres değiştirmenize rağmen kartınız 1 ay içinde gelmezse eski adrese gidip bakın benim eski adresime gitmişti posta kutusuna atmışlar

• arkadaslar, soylemekten cok mutluyum. onaylandiii!! insallah herkes en yakin zamanda onay alir.🙏🏻

• @salimekoken tebrik ederim 🙌

• @salimekoken tebrikler

• This post is deleted!

• arkadaşlar hazırlıklı olmak için soruyorum. mülakata giderken mali dökümanların orijinalini mi yanıma almam gerekiyor? yani eşimden belgelerin orijinallerini göndermesini isteyeyim? yoksa çıktı yeterli mi?

• @Bircan dosyanızı hızlandırmaz bu durum çünkü geçerli bir sebep değil. Onun dışında çocuk Amerikan vatandaşı olur direkt siz geleceğiniz zaman o da sizinle birlikte gelir. Başka bir durum yok

• @Bircan merhabalar. ben bu durumu baya araştırmıştım. çocuk için bir sıkıntı yok, direkt vatandaş olur ama sizin davanızı şu şekilde etkileyebilir, sağlık muayenesinde hamile olup olmadığınızı soruyorlar. hamileyseniz veya şüphesi varsa, göğüs röntgeni ve diğer aşılar için doktorunuzdan onay alıp kendinizin de 'bütün riskleri biliyorum ve sağlık kontrolüne devam etmek istiyorum' tarzında bir rıza vermeniz gerekiyor. bu konuya sağlık merkezinde baya dikkat ediyorlar, hatta orada da sağlık taramasından sonra minimum 1 ay , maksimum 3 ay hamile kalmamaya çalışın gibi uyarılar vardı.

• @salimekoken merhaba, interview tarihi mi aldiniz? Aldiysaniz ne zaman DQ olmustunuz?

Benzer Başlıklar

• 1553
  • 2
  • 1317
  • 3095
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |