Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• merhabalar bende subatta DQ olup Aralik ayina mulakat tarihi alanlardan biriyim. Mulakata giderken goturulecek gerekli belgeler kisminda online a yukledigimiz nufus kayit ornegi adli sicil kaydi vs gibi belgeler istenmemis ama daha once bu surecten gecen arkadaslarim tekrar bu belgeleri cikartip apostilletip noterden tastikletip goturmem gerektigini soyledi. tekrar bu belgeleri goturmemize gerek var mi ? bu konuda bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim

• @Büşra-Karaduman ben böylesine ciddi ve önemli bir süreçte götürebilecek her şeyi götürürdüm onlar istesin istemesin fark etmez. Liste de yazmıyor diye böyle bir sorumsuzluk yapmazdım. Bence sizde tüm evrakları götürün son saniye bir şey isterlerse süreciniz mahvolmasın.

• Cr1 vizesinde eşler arasında fazla yaş farkı süreci olumsuz yönde etkiler mi?

• @Büşra-Karaduman siz yukledıgınız belgelerin en guncel cıktılarını aldın ve yanınızda goturun , o belgeler uzerleınde de yazdıgı gıbı 1 ay gecerlılıge sahıptır.siz yukleyeli 1 ayı coktan geçti. randevu gununden bırkaç gun oncee devletten alın yenıden barkodlu olarak, cevırı yapmanıza gerek yok ceviri istenmiyor. apostil de istenmiyor yukeldıgınız tum belgelerin orjinalleri yanınızda olacak diye özellikle belirtiyorlar. tum belgelerin orjınallerını getırın dıye bilgi notu var konsoloslugun sayfasında. ceac a yukledıgınız tum belgelerin asıllarını götürmenizi ıstıyorlar. sponsorun transkriptlerini bile bazen sıstemde goremedıklerı ıcın yanınızda varmı dıyorlar. siz elinizde olan her belgenin orjianlleri götürün. apostile gerek yok apostilleyip gidenler ne olur ne olmaz diye apostil yaptırmışlardır, apostıl şartı yok.

• @ahmetZ ne kadar bir yaş farkından bahsediyorsun?

• Trump ın başkan olacağı döneme denk geldik bu herhangi bir olumsuz etkide bulunur mu süreçle alakalı

• @Refiks 10 yıl

• @ahmetZ hiç böyle birşey duymadım yaş farkının bir önem arzettiğini sanmıyorum 10 yaş da bence çok fazla bir yaş farkı değil

• merhabalar, ben geçen hafta salı günü sağlık kontrolü randevumu aldım ama hala confirmation emaili gelmedi, sayfaya girip baktığımda da halen daha onaylanmamış görünüyor. reddedilme riski olmaz değil mi? sizlerin kaç günde onayı geldi?

• @luchadora merhaba benim onayım 1 gün içinde gelmişti. Interview maili gelir gelmez almıştım pazartesi akşamı. Salı sabahı da onay maili geldi. Hepimize çok yakın zamanlara gun verdikleri için biraz yoğunluk oluşmuş olabilir diye düşünüyorum bence hiç endişelenmeyin 🙏🏻

• @luchadora Bizim de benzer bir durumumuz oldu. Basit bir mail attım. 2-3 güne geri dönüş yapıp onayladılar. Bence siz de basit bir mail atın. Bilgilerinizi yazın ve hala onay beklemekteyiz yazın. Bence geri dönüş yaparlar.

• Merhabalar Amerikan vatandaşı erkek arkadaşımla Türkiye dışında evlilik nikah yapmayı istıyoruz(ailevi sebeplerden) asya ülkeleri olabilir Tayvan, Tayland gibi bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi şimdiden teşekkür ederim

• @star646 İkinizde yabancısınız. Taywan ya da Tayland’da evlenemezsiniz. Büyükelçiliklerle kontağa geçip sorabilirsiniz.

• @Uycleperdue yanıtınız için çok teşekkür ederim TR dışında nasıl yapabiliriz bilgisi olan veya deneyimi olan varmısdır acaba

• Arkadaşlar 19 kasım 2023'te i-130 formu gönderdik hiç bir gelişme yok bu kadar sürede 1 yılda onaylanmaması normal mi

• ⭐⭐

I-130 formu doldurulup gönderildikten sonraki süreç ve işlemlerin takibi nasıl yapılır tahmini sonuçlanma süresi ile ilgili bilgi verecek arkadaşlara teşekkür ederim

• @Alfa-Centauri saçma bir şey benim eşim benden 11 yaş küçük yok böyle bir durum

• Merhaba arkadaşlar, biz randevu günü aldık eşim abd vatandaşı bu siteye kayıt oluşturduk ama tam olarak hangi maddeyi seçeceğimi bilmiyorum, bilen varsa aydınlatabilir mi lütfen 🙏🏻

Göçmen Vizesi randevusu için kayıt yaptırmam gerekiyor

Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım.

Konsolosluk bölümünden bir K (Nişanlısı / Eşi / Çocuk) vize randevusu alma veya kayıt olma talimatlarını içeren bir mektup / e-posta aldım.

• @Esra-Lewis Merhabalar, cr1 ya da ir1 vize türü iseniz e-posta aldım ya da göçmen vizemi kayıt ettirmek istiyorum seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. İkisi de olur.

• @tubfrdmn peki çok teşekkür ederim 🙏🏻

Benzer Başlıklar

• 185
  • 9
  • 3075
  • 61
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

81

48.7k
Users

4.7k
Topics

467.3k

| | | |