Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @mevlanus arkadaşlar 1. veya 2. seçeneği de seçsem şöyle bir hata ile karşılaşıyorum dava numarası üzerinde kırmızı bir uyarı yazıyor "randevu için hazır değildir" bu ne anlama geliyor acaba. yukarıda da bir hata çıkıyor 5 gün içinde tekrar deneyin diyor

• Arkadaşlar merhaba unganların sitesinde covid aşısı ile alakalı şöyle bir yazı var "12 yaş ve üzeri tüm adayların son 12 ay içerisinde en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı ile aşılanmış olması gerekmektedir. Eğer ülkenizde DSÖ onaylı aşı olmanız mümkünse, lütfen Türkiye'ye gelmeden önce aşı olunuz. Türkiye'de şu anda COVID-19 aşısı yoktur. Eğer muayene zamanınızda aşı tekrar gelirse ve son 12 ay içerisinde aşı olmamışsanız sizi aşı olmak üzere ilgili sağlık kuruluşuna yönlendirebiliriz."

Şimdi sorum şu Türkiye'de aşı yoksa eğer ve zorunluysa biz nasil aşı olacağız aradığım tüm hastanelerde artık aşı yok diyor. Orada unganlar mi yapacak veya yönlendirecek. Onlar yönlendirme yapıyorsa gecikme durumu söz konusu olabilir mi ben çünkü vize randevusuna 3 gün öncesinde gidip sağlık işlemlerini halletmeyi sonra da vize randevuma girip dönmeyi düşünüyorum. Sağlık raporunun çıkması 2 günü bulabilir debiliniliyor. Ortada çok büyük bir muallaklik var çünkü bilen varsa aydınlatsın lütfen

• @mevlanus bende de hala aynı uyarı çıkıyor. pazartesi aldım randevuyu, cumaya kadar beklemeyi planlıyorum 5 gün dedikleri için. pazartesi sabah halen daha aynı uyarı çıkarsa aşağıda belirttikleri email adresine yazacağım.

• @mevlanus bence aşı durumu problem olmayacaktır, sonuçta kendileri de kabul ediyor Türkiye'de aşı bulunmadığını. belki de USA'e girince aşı olun diye bir madde ekleyeceklerdir vs..

• @luchadora ben yazdım o verilen mail adresine bakalımne diycekler

• @luchadora veya Ankara'da kendilerinin yonlendirdikleri bir yer de olabilir mi

• @mevlanus hayır e nabızdan aşı belgeni(eu olmayan) al git önceden kaç tane yaptırdıysan yaptır bir sorun olmayacak yeni bir aşı yapmıyorlar orada. Hiç yaptırmadıysan bu zamana kadar o konu hakkında bir şey diyemem bilgim yok.

• Merhaba arkadaşlar, 2 sorum vardı, sadece covid aşısını mı zorunlu kılıyorlar yoksa bebeklikte olduğumuz aşıların kayıtları yoksa onlar da mı olacak bir de görüşmeye eşlerimiz de katılabiliyor mu bilgisi olan var aydınlatabilir mi lütfen

• @Esra-Lewis eşler görüşmeye katılamıyor diye biliyorum

• Merhaba herkese. Adli sicilde arşiv kaydı olan birinin red yeme ihtimali nedir bu konuda bilgisi olan var mi?

• @Gizem-Alioglu 2 yıldan fazla hapis cezası aldıgınız bir sicil kaydı varsa sorun oluyor diye okumuştum forumdaki olumsuz mulakat geçiren birisinden. af dosyası hazırlaması için yönlendirilmişti sanırım. onu iyi araştırın isterseniz.

• @Brcu https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv/users/sign_in bu adresten hesap oluşturup randevünüzü kaydedin orda seçebilirsiniz adresi

• @mevlanus birkaç güne düzelicek öyle oluyo ilk başta

• @Olkan-Oflaz-0 bir tane biontech yapmıştım 3 sene önce onun kartını alicagim umarım şart koşmazlar. Çünkü sitede son 12 ay içinde yapılması gerekiyor bir doz diye uyarı yazmislar

• @cokbekledik86 Teşekkür ederim.

• @mevlanus Merhaba, önceki Covid-19 aşılarınızın bir önemi yok. Son 12 ay içerisinde 1 doz Covid-19 aşısı olmanız şart.

• @cufer sitede Türkiye de şuan aşı olmadığı yazıyor. Yoksa zaten olma gibi bir şansımız yok İstanbul da aramadığım özel-devlet hastanesi kalmadı sağlıkçı arkadaşlarıma da sordum onlarda yok dediler. Yani yoksa zaten olma gibi bir lüksümüz yok. He onlar orda yönlendirirse o ayrı mesele. Birde her halükarda aşınız varsa yanınızda getirin diye de eklemişler. O yüzden ben olduğum aşıyı götüreceğim.

• @mevlanus Birde benim aşı kartımda zaten bağışıklık kazanmıştır. Tek doz yeterlidir (dso) tarafından diye bir emare de yazılmış.

• interview letter alan herkesi tebrik ederim. ilerleme gormek cok umut verici. umarim herkes icin bu asama hizlica gecer 🙏🏻

• Arkadaşlar covid aşısı ile ilgili randevuya giden diğer insanların bir problem yaşamadığını çokça okudum.Zaten Türkiyede aşı olmadığı için doktor randevusunda da bununla alakalı bir zorluk oluşmamış

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

48.7k
Users

4.7k
Topics

467.3k

| | | |