DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @D-K Hocam balgam testi durumu ne oldu ?

• @gkorkmaz tebrikler hangi servis merkezi onay veren?

• @yasmin982 teşekkürler, ilk başta Nebraska gözüküyordu, onay California Service Center'dan geldi.

• @gkorkmaz yanıt için teşekkürler vermonttan ilerleme yok 😮💨😢

• Selam arkadaşlar ağustos ayında Ankara abd konsolosluğunda Mulakat tarihi belli olan arkadaşlar varmı aramızda ?
    Benim DQ 17/07/2024

• @Marley-Yilmaz merhaba
    Daha 2 ci ayda DW olanlara bile mülakat gelmedi bizim 3 cu ay yani malesef daha cok beklicez gibi gozukuyor ((

• Merhaba resmi sitede yani buradan ( https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-statistics/immigrant-visa-statistics/monthly-immigrant-visa-issuances.html) aldigim bilgiye göre:

Temmuz ayı için IR-1 den. 28. CR-1 icin ise 12 kisinin mulakati olup onay almis gozukuyor toplam 40 kisinin icinde nasil olurda biz ve subat ayinda DQ olanlara randevu verilmemis oluyor merak ediyorum.

Var midir hic temmuz ayinda tanidigi gercekten mulakata girmis birileri yoksa resmi site yalandan vize verilmis gibi mi gosteriyor ?

Ha birde Agustos rakamlarini bekliyorum bunun yaninda yine randevularilari genelde 1 ay once gonderdikleri icin otomatik olarak eylule de randevu vermemis oluyorlar. Eylul ayi icinde yayinlanacak ve biz bu 3 ayda kac kisi arasinda sira gelmemis oluyor demek.

• @Raybay1971 180 günden fazla bekleyen Kişilerin Yasal yollardan mahkemeye vere bilir Hak kazanır Biz türk vatandaşları olarak herhangi bi sorun olmadıgı sürece 3 ay içerisinde Mulakat tarihini belirliyorlar Diye biliyorum Giden bazı arkadaşlarımdan info alarak söylüyorum bunları..

• En çok dominik republik,ekvator,Etiyopya,Guatemala vatandaşları almış gibi temmuzda visa😢😢😮💨😮💨😢

• @Hsndlr bunlar çok geçmiş tarihli yabancı uyruklu kişiler olabilir mi? redditten gördüğüm kadarıyla ortadoğu ülkelerindeki kişiler vizelerini ankaradan alıyor ve onların sırası 1.5 sene geriden geliyor. 2023 Mayıs DQ bir Irak vatandaşının geçen ay IR-1 vizesi aldığını redditten görmüştüm. muhtemelen zaten aylardır listede vize veriliyor görülmesinin sebebi yabancı uyruklu kişiler olabilir.

• olabilir tabi ki benimde pek bir bilgim yok sadece resmi sayfada gorunce boyle dusundum acikcasi.

• @Gs1905 test sonucu negatif verem yok.ABD ye gittim tekrar balgam testi aldılar b sonuç temiz fakat ct scan istediler 5 ay oldu hala burada araştırmya devam ediyorlar. Göçmen olarak kaçak gitseydim bu kadar çile çekmezdim maddi manevi yıpratılmaya devam ediliyor maalesef.

• 2024 yılı için onay alan oldumu uscis?

• Arkadaşlar merhaba, biz şuan NVC belge yükleme aşamasındayız. Eşimin ve joint sponsor olarak eşimin annesinin belgelerini yükledik ama hem bazı ekstra belgeler istediler hemde eşimin annesinin belgelerini submit etmemize rağmen, missing yazıyor. Ayrıca eşim içinde 'Please submit every 2023 W-2, 1099, and Schedule form' diye bir ibare var, 'Schedule' derken neyi kast ediyorlar onu da anlamadık. Yakın zamanda belge yüklemesi yapan birisinin yardımcı olma şansı varmıdır acaba? Bütün işlemleri kendimiz avukatsız yapıyoruz. Eğer yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

• Schedule 1040 da belirtilmeyen gelirler icin kullaniliyor. Eski belgeleri degistirmeyin, her zaman yeni belge yukleyiniz. Mising yaziyorsa hangi belgeyi istedigini soyluyor zaten. Screen shot gonderirseniz yardimci olmaya calisirim.

• DS-260 formunu doldurup, istenilen belgeleri yüklüyorsunuz. Ancak DS-260’ı doldurmadan önce öıtlaka birkaç video izleyin youtube’dan. Düzeltme ve değiştşrme yapılamayan bir form çünkü. Hata yaparsanız sıkıntı çıkabilir. @yakup-budakci

• En son mülakat alan arkadaşlar tarih yazabilir mi nisandan beri bekliyorum yok mu hiç ilerleme

• En son ocak ayındakiler aldi subat bekliyor suan. Bende F2A dan CR1 oldum mayista hala bekliyoruz bizde

• ekimde abd nin yeni yıl başlangıcı gibi bi durum var bu göçmen işlemlerini de kapsayan(federal mali yıl deniyor buna ekimde başlıyor eylulde bitiyor,yeni mali yıl ekimde başlayacak, bence birden bire herkese hızlıca randevu vermeye başlayabilirler ekim ayı başlar başlamaz. bu sadece tahmin yani kimseyi umutlandırmak istemem ama aklıma başka bi sebep gelmiyor son zamanlarda:)

Benzer Başlıklar

• 2
  • 3065
  • 13
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110

47.1k
Users

4.7k
Topics

459.7k

| | | |