Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @sılakut Hadi hayırlısı olsun, sizler de sürecinizi yazarsanız kafamızda bir şeyler şekillenir. Tebrikler:)

• This post is deleted!

• @egmdk teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsun
    I-130 ocak 2023
    DQ 5 şubat 2024
    Mülakat 3 aralık 2024

• Randevu alanları çok tebrik ediyorum, sıranın hareket ediyor olması heyecanlandırdı :)))

• Randevu alan arkadaşlar lutfen ne zamana aldiginizi buraya da yazin bizde biraz umutlanalim. Hergun her saat takip ediyorum ne gelisme olacak diye. Lutfen!

• @arslan34 herkese DQ olma tarihine göre sırayla randevu tarihi veriliyor. örneğin ankara konsolosluğu NVC'ye haber veriyor, aralık ayında 10 kişilik randevu açabiliriz diye, NVC'de kimin dosyası önce DQ olduysa, yani sırada kim varsa onu o randevu tarihine atıyor. şu anda bildiğimiz kadarıyla 2024 ocak sonu - şubat başında DQ olanlar interview tarihi aldı. biz mesela 19 Mart 2024'te DQ olmuştuk, hala bekliyoruz.

• @luchadora anladım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için

• @arslan34 Tabi her zaman sırayla olmuyor, bu işin net bir akışı yok… bu süreler konusunda çok çelişkili ve tutarsız deneyimler dinledik, örneğin 2021 yılında başvuru yapan bir çift mülakat tarihi beklerken. 2022 yılının başında başvuru yapan başka bir çift DQ oldu mülakatına girdi ve Amerikaya taşındı.

• @Refiks evet tam olarak anlamaya çalıştığım bu yani bence biraz da şansa bağlı gibi geliyor.

• Interview için randevu alan kimse yok mu?

• Merhaba arkadaşlar, 13 dakika önce mail aldık. 5 Aralık tarihine. Herkese hayırlı olsun 🌺

• merhabalar 17 subatta DQ olmustuk simdi mail geldi 4 araliga randevu vermisler

• Merhaba arkadaşlar, bize de 30 Aralık için randevu günü verildi.

1. Cr1 30 Mart 2023
    2. 20 mayıs 2024 dq
    3. Randevu 30 Aralık 2024

• Herkese merhaba bizde mail aldık bi yarım saat önce, 12 Aralık için :)))

• 24 nisan dq tarihimiz biraz once bize de mülakat maili geldi.

• Merhaba herkese biz de aldik 11 Aralik icin bugun 19.31 de ^.^

• Evet bizde aldik maili 5 aralik 🙏🏼

• Merhabalar, 11 Aralık için randevu aldım:)

• Merhaba arkadaşlar. Bende mail aldım bugün 5 Aralık tarihine. Doktor randevusunu da ayarladım. Sistemde 2 sinden önce randevu almani tavsiye edilir yazıyor. Avukatım kendimizin alacağını bildirdi oluşturdum.
    Sizlere sorum bu PTT kaydı var o nasıl ve nereden yapılıyor ve ikametgah adresimi mi yoksa başka adres oluyor mu bilgisi olan varsa yardım rica ederim.

• Merhabalar, biz de 30 Aralık için randevu tarihi aldık, 2024 mayıs ayında dq olmuştuk

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |