DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @xylz24 merhaba sizin süreciniz 1 aydamı bitti

• @uguran

Çok özür dilerim kafam karıştı. Bu dediklerinizi bana gelen nvc den email de mi yuklemeliyim. Ank ile başlayan numara var. Yoksa bir email daha gelecekmi? İstediklerini yazan bir email

Nvc den gelen emailde bir link var ama acenta dediki beklicez oyuzden çokta incelemedim.

Gelen emailde benim. ve eşimin bilgilerini istiyorlar. Ama benim ilk eşimden 2 çocuğum var onlarla ilgili herhangi bir ödeme yada bilgi istemiyorlar. 6 ve 10 yaşlarında çocuklar. Babaları vefat etti.

Acenta bu yüzden mi beklicez dedi anlamadım.

• @Erik merhaba sizin i-130'un 11 temmuzda onaylandigini goruyorum, benimkide 10 temmuzda onaylandi, ancak nvc welcome letter henüz gelmedi, sizinki geldimi acaba ?

• merhaba i-130 başvurum 10 temmuzda onaylandi, ancak bugün 27 temmuz itibari ile nvc welcome letter gelmedi, diğer paylaşimlara baktiğimda 1 hafta içinde geldiğini görüyorum, sizce irtibata geçmelimiyim ?

• Merhabalar ben bisey danışmak istiyorum da bilgisi olan cvp verirse sevinirim . Amerika’da new Jersey de yaşıyorum ve İngilizce kursuna katılmak istiyorum ücretsiz olan ya da uygun kurslar var mıdır

• @ozgur75, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

merhaba i-130 başvurum 10 temmuzda onaylandi, ancak bugün 27 temmuz itibari ile nvc welcome letter gelmedi, diğer paylaşimlara baktiğimda 1 hafta içinde geldiğini görüyorum, sizce irtibata geçmelimiyim ?

Hemen gelmiyor bazen sıkıntı yapmayın benim ki de geç gelmişti on gün olabilir

• @Yesim-nisa-Kilic merhaba, https://www.nld.org/ bu web sitesine adresinizi girerek çevrenizdeki kursları görebilirsiniz. İyi günler dilerim.

• @zatoyochi hangi site göremedim de ben

• @Yesim-nisa-Kilic kütüphaneler var çocuklarınız oynarken sizde course alabiliyorsunuz.Bu konum haritası size yakın olanları haritadan bulabilirsiniz English Language Learning in New Jersey
    https://goo.gl/maps/ZPjcfPpHPBbHXMig6?g_st=ac

• @ozgur75 evet geldi bize, approve olduktan 11 gün sonra geldi

• @Erik teşekkürler 18 gün oldu bakalim, beklemeye devam..

• @ozgur75 evet geldi

• @Yesim-nisa-Kilic kusura bakmayın linki eklemeyi atlamışım, mesajı düzenledim ayrıca buraya da ekliyorum. https://www.nld.org/

• @zatoyochi teşekkürler

• @yasmin982 teşekkürler ücretsiz mi bu yer

• Merhaba, biz 22 Subat 2024 DQ olduk, uzun zamandır bekliyoruz, bizimle ayni durumda olanlar var mi? En son hangi tarihte randevu verildi? En son kimler randevu aldi? Şubattan randevuya giren var mi? Hızlandırma vs gibi bir talepte bulunan arastiran var mi?

• Merhaba. Bizde Şubat DQ fakat halen beklemekteyiz. Eşim dosya avukati Ogmen hukuka danisti hızlandırma talebi için fakat bir sonuc elde edemezsiniz denildi. Öncelik durumlarına uygun değilsiniz denildi. Hamilelik surecimin yada bir hastalık tedavi süreci gibi durumların olması gerektiği bilgisi verildi. Ne kadar bekleyeceğimizin net bir zaman kavramı yok. Kaçak gidenler bile bizden önce yol aldı. Biz halen neyi beklediğimizi bile bilmeden bekliyoruz. 6 ayın içerisine girdik.Akillara durgunluk veren bir süreç mantık dışı kelime bulamıyorum artık.

• Baştan engec 2.5 ay içerisinde mülakat maili alacaksınız denildi. Şimdi sorulduğunda sizin gibi 10 dosya beklemede tamamıyla nvc ile ilgili. Bizler sorsak bile otomatik msj alıyoruz aydınlatıcı değil denildi. Bizde araştırıyoruz ama hiçbir netlik aydınlatıcı bir bilgi yok. Sadece denilen Türkiye vatandaşları geçen aylarda Mayıs dönemi ve Haziran için 16 ve 22 kişi Ankara'da görüşmeye girdiği bilgisi aktarıldı. Kiraya tabi degilsiniz denildi. Ne ne değil neye tabiyiz açıkçası bir netlik yok. K1 nişanlılık süreci Türkiye'de muraacat edenler varmış. Bu kategoride Ağustos Eylül ayına randevu almislar sistemden . Kasım ayına kadar sistem randevu boşluğu doldu diye bir platformda yazışma okudum. Bunlar bu kategoride girecekse o aylarda bizlere Aralık Ocak mi kalıyor bende anlayamadım maalesef. 😞

• @anonim35 forumdan takip ettigim kadariyla en son ocak 16 dq olanlar randevu'ya gitti ama bu yaklasik 2 ay onceydi. 2 aydir bu vize turune randevu verilmiyor sanirim sebebi hakkinda hic bir bilgim yok.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |