DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @cufer tesekkurler

• Merhabalar, konsolosluğun istediği covid aşısı sinovac mı ?? Aşı olanlar yardımcı olabilirler mi aşıyı nerede oldunuz? Ben aşı bulamıyorum çünkü

• @Busra-Akdag Sağlık taramasından geçeceğiniz doktorun websitesindeki bilgi şu şekilde: 12 yaş ve üzeri tüm adayların son 12 ay içerisinde en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı (Biontech, Sinovac, AstraZeneca, Johnson&Johnson) ile aşılanmış olması gerekmektedir. Sinovac olabilirsiniz, biontech de. İkisi de kabul görüyor. Ben biontech oldum. Bulunduğunuz şehirde aşı bulamıyorsanız aşıyı Ankara'da şehir hastanesinde olabilirsiniz. Istanbul'da iseniz ben kendi olduğum hastaneyi söyleyebilirim size.

• @Busra-Akdag size daha vize randevu email gelmedi sanirim?

• @ygmbx istanbulda hangi hastanede buldunuz asi?

• @hasanmakinaci Prof Dr Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi. Eski Okmeydanı SSK Hastanesi. Randevu alıp gittim, ellerinde aşı kalmamıştı. 2 gün sonra şu saatten sonra randevusuz gelebilirsiniz dediler, o zaman gittim oldum. Ankara şehir hastanesi de randevusuz yapıyormuş. Aşı için randevu olayı biraz yalan olmuş sanki. Aralık ayı sonuydu bu arada ben gittiğimde.

• @hasanmakinaci hayır henüz gelmedi ama erkenden aşı olayım dedim belki bulamam diye

• @ygmbx çok teşekkür ederim

• Kartını bekleyen arkadaşlar için bilgilendirme:
    Dün itibariyle "greencard", Abd'ye girişimden yaklaşık 7 hafta sonra, elime ulasti.

• @Nailaysegul merhaba
    Bizim i 130 de 18 ay surdu approval su an NVC bekliyoruz.
    Acaba green card temporary mi yoksa permanent mi gelicek ?
    Teşekkürler

• @Raybay1971 merhaba önce gocmen vize gelicek size pasaportunuza işlenen. Amerikaya girisinizden sonra size postayla geliyor green card basvuru yapacaksın niz

• @Raybay1971, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Nailaysegul merhaba
    Bizim i 130 de 18 ay surdu approval su an NVC bekliyoruz.
    Acaba green card temporary mi yoksa permanent mi gelicek ?
    Teşekkürler

Amerika'ya girişinizde Evliliğinizin üzerinden 2 yil geçmişse, konsolosluk Cr1 bastiysa bile 10 yillik greencard'a donussn IR1'a çeviriyorlar. Geçmediyse 2 yıllık greencard geliyor.

• Herkese merhaba, hangi covid aşısı kabul edildiği hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız yorumda bulunabilir mi.

• @Davut-Korkmaz DSÖ onaylı herhangi bir tek doz yeterli bende iki hafta önce aradım sordum. Unganlar sitesinde hangi aşıları kabul ettikleri yazıyor. Sinovac ya da Biontech var zaten hastanelerde sanırım. İkisi de kabul görüyor.

• @venomyns çok teşekkür ederim

• @lavita merhaba, nufus kayit orneginin tercumesini yuklemeli miyiz?

• @Brcu merhaba bu asamaya kadar ne kadar zaman harcadiniz? diger formu gonderdikten ne kadar sure sonra belgeleri gondersiniz?

• @Samet-Ünlü I130 başvurusunda bulunduktan sonra turist vize başvurusu yapabiliyor muyuz

• @astranger Merhaba. Uscis den Nvc aşamasına geçiş 10 ay sürdü.
    Nvc evrakları 06 Şubat yüklendikten 1 hafta sonra mail geldi 13 Şubat DQ olmuş olduk. Şimdide mülakat tarihî bekliyoruz.

• cok tesekkur ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

63

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |