Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Abraham-Trust Mantık bizdekinden farklı olduğu için soruyorum kusura bakmayın 3 aylık prepaid hat 39 dolar unlimited, bu durumda 3 ay telefon artı sim ve sınırsız kullanım 98 dolaramı geliyor ? Eğer öyleyse başlangıç için gayet uygun.


  • @tohma31 telefon (samsung a03s)+ 3 aylik sinirsiz kullanimli hat= 100$


  • Bugün gördüm aldide telefon ve sınırsız kullanım 29 a düşmüş tcl a3 diyor, şu marketlerde satılan sınırsız kullanım kartları da var içinde 1 nisanda bitmiş ama esas fiyatı da 39.90 mış


  • Amerika'ya gelmeden e-sim almak için hangi firma ve planı tavsiye ederseniz? Geldiğimizde en azından bizi 1 ay idare etse sonra SSN gelince daha kalıcı bir servis sağlayıcıya geçeriz diye düşündüm.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @AE123, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    Amerika'ya gelmeden e-sim almak için hangi firma ve planı tavsiye ederseniz? Geldiğimizde en azından bizi 1 ay idare etse sonra SSN gelince daha kalıcı bir servis sağlayıcıya geçeriz diye düşündüm.

    US Mobile deneyin bence.


  • ABD'de telefon hattı almak? Bunu nasıl yapıyoruz? Gerekenler nelerdir?


  • @morethaneverything, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    ABD'de telefon hattı almak? Bunu nasıl yapıyoruz? Gerekenler nelerdir?

    pasaportunuz veya american id barındıran bir kimliğiniz ve adresinizle birlikte en yakın GSM operatörü merkezine gidiyorsunuz ve anında alıyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @olci52, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    @morethaneverything, içinde söyledi: ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

    ABD'de telefon hattı almak? Bunu nasıl yapıyoruz? Gerekenler nelerdir?

    pasaportunuz veya american id barındıran bir kimliğiniz ve adresinizle birlikte en yakın GSM operatörü merkezine gidiyorsunuz ve anında alıyorsunuz.

    @morethaneverything Faturasız hat almak için bunlara da gerek yok. Market, benzinlik gibi bir yerden veya internet üzerinden sim kart veya esim alarak hattı kendiniz aktive edebilirsiniz.


  • @knnrn Merhaba;

    Us Mobile fiyatları gerçekten çok uygun. şuan yeni hat alana %50 indirim kampanyası da var aylık 10 dolar gibi ücrete iyi bir paket alabiliyorsunuz ama biz almamıza rağmen yararlanamadık. Benim telefonum 5G desteklemediği için yararlanamadım, eşimin telefonu da 5G ve e-sim desteklemesine rağmen (türkiyeden alınma iphone11) bu e-sim amerikan versiyonu değil, us mobile da kullanamazsınız gibi birşeyler söyledi müşteri temsilcisi.

    Amazon'da 21-25 dolar arası fiyatlarda T-mobile sınırsız konuşma,mesajlaşma,internet paketi var 30 günlük. bizim gibi kısa süreli gitmek isteyenler değerlendirebilir, bana çok uygun geldi.


  • Ucuza nasıl telefon aldığımı ve hattı çok uygun fiyata kapattığımı anlatacağım.
    En başta telefonu Swappa denilen siteden aldım. Bu sitede refurbished telefonlar bulunuyor ve çizik bulunmayan iPhone SE 2020 yi 135 dolara aldım vergiler dahil, siz yüz dolara bile kapatabilirsiniz telefonun kondisyonuna göre. Site gayet güvenilir ve çevremdeki kişiler de burdan almış. En azından muhattap belli ve yanlış hatırlamıyorsam bir ay içinde iade etme hakkı var.

    Hat olayına gelecek olursak visible (Verizon altyapısını kullanan alt şirket) esim kullaniyorum. Aylık 25 dolar sınırsız internet konuşma SMS ve sınırsız hotspot. Aşırı basit, önce IMEI numarasından telefonunuzun uyumlu olup olmadığını uygulamasından veyahut sitesinden kontrol ediyorsunuz. Xiaomiler uyumlu olmadığı için iPhone geçmek zorunda kaldim. Uyumlu ise tüm işlem on dakika bile sürmüyor, evinizden hızlıca aktif edebiliyorsunuz. Emin olmamakla birlikte sanırım şu referans kodu ile kaydolursaniz İlk ay beş dolar oluyor. Aktif etmek icin uygulamayı indirmeniz gerekli.

    Check out this page: https://www.visible.com/get/?3PJD6PL, it has all the info you need to know about joining Visible. When you use my friend code, 3PJD6PL, you’ll get your first month of service for $20-off!


  • VİZESİNİ ALIP AMERİKAYA GİTMEYE HAZIRLANANLAR İÇİN;

    Amerikaya indiğinizde cep telefonu ile iletişim sorunu için bir çözüm buldum.

    Mint Mobile adlı bir servis sağlayıcıdan -ki kuzenim ABD'de kullanıyor ve çok memnun- online bir hat satın aldım. Sim kart tercihini e-sim olarak yaptım ve maille yollanan kare kod ile telefonuma hattı yükledim. 3-5 dakika içinde etkinleşti. Şebeke olarak şu an Türkiyede kullanamıyorum ama Wi-fi ile kullanım ayarlarını da aktif edince internet üzerinden kullanabiliyorum. Şu an henüz Amerikaya gitmeden +1 ile başlayan bir hat sahibiyim. (Bunun için Iphone 10 ve üzeri bir telefon sahibi olmak gerekiyor. Diğer marka telefonların hangilerinin e-sim desteği olduğunu bilmiyorum)

    Hattı 3 aylık taahhüt ile aldım. Aylık 15 Usd, sınırsız konuşma, sınırsız internet ve sınırsız sms var pakette. 3 ay sonra devam etmek istersem aylık 40 Usd olarak devam edebilirim veya daha düşük limitli bir pakete geçebilirim.


  • @SemihPehlivan Bilgi için teşekkürler Semih Bey


  • @SemihPehlivan Teşekkür ederim. Yararlı paylaşım olmuş.
    Turist vizesi alırsak işimize oldukca yarar bu bilgi.


  • @SemihPehlivan Bu bilgi çok işimize yarayacak. Teşekkürler.


  • @SemihPehlivan Bu harika bilgilendirme için çok teşekkürler. Bende hemen yapıcam bunu 🙂


  • Ben de farklı eyaletlerde Mint mobile kullandım ve %99 sorun yaşamadım. Açıkçası bana aylık 75-80$ data faturası ödemek pek akıllıca gelmiyor. Aylık 25-30$ civarı ideal.

    Su anda tum planlar (5GB, 15GB, 20GB, 40GB)ilk 3 ay aylik 15$ denemek isteyenler ve kisa sureli ABD'de olanlar icin ideal. Fiziksel SIM ve eSIM secenekleri var.

    Alttaki linke tıklarsanız 15$ indirim alacaksınız bana da bir kahve ısmarlamış olacaksınız.
    http://fbuy.me/uukhh


  • Tello tavsiye ederim. T-Mobile 4G LTE/5G altyapısını kullanıyor. Aylık sınırsız (25GB) $29 ve Billing adresinizi Türkiye olarak girerseniz vergi de eklenmiyor, sadece $29. 25GB sonrası hız yavaşlıyor tabi ama o an yeniden $29 ödeyerek 30 günlük süreyi erkene alabiliyorsunuz.

    Ben Türkiye'den ayrılmadan e-sim olarak alıp telefonuma yükledim, Amerika'ya geldiğimde aktifti.

    Hatta ilk üye olurken "15OFFAFF" kodu ile ilk ay için %15 indirim de alabilirsiniz, yani $24,65'e geliyor. Turist olarak gelirken ya da bir arkadaşınız/yakınınız bile gelirken alınabilir.

    Bu linkten üye olduğunuzda ben ve siz $10 Tello kredisi kazanıyorsunuz. Mesela $30 olunca 1 aylık ödeme onunla yapılabiliyor.


  • @serdaratalay siz odemeyi turk kredi kartiyla mi yaptiniz acaba? ABD kredi kartlarinda zip code soruyor genelde.


  • @okvekilic Evet doğru, ben Türk kredi kartımdan ödüyorum. Dediğiniz gibi US kartından kabul etmiyor olabilir Türkiye billing adresini, denemedim.


  • Merhabalar
    Telefonum e-sim destekli değil, Houston bush havalimanında prepaid sim ve onu destekleyen fiyatı 100usd civarında telefon alma imkanım varmı, en azından ssn gelip hat üstüne telefon alana kadar 15 gün idare edebilecek bir telefona ihtiyacım olacak sanırım.


Benzer Başlıklar

  • 51
  • 15
  • 3
  • 8
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum