Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @sChAdOw Birol geldiğimden beri T-Mobile prepaid kullanıyorum. 2 hat vergi dahil 86$ ödüyorum. Hot spot da dahil her şey sinirsiz.


  • Sprint postpaid hat aldım geçen ay, 35USD aylık ücreti vergiler hariç, 5USD indirim kampanyasından faydalandım, 39.47USD vergiler dahil faturası geldi. 33.86USD açılış ücreti ödedim. 2GB internet var, konuşma ve mesajlaşma sınırsız ABD içinde. Sprint yakın zamanda T-Mobile'e dönüştü bilindiği üzere. Türkiye'de wifi fiber internet hattından sorunsuz görüşme ve mesajlaşma yapabiliyorum. Yazlıkta ADSL hatlı modem üzerinden telefon ve mesaj çalışmıyor. Gerektiğinde TR cep modeminden bağlanıyorum. Memnun kaldım tavsiye ederim.


  • AT&T kullaniyorum. Detayli fatura dokumunde 'access for Iphone 4G LTE w/visual voicemail' diye bir charge var. 20$. bu zorunlu bir charge mi bilgisi olan var mi?


  • @kundekari, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    AT&T kullaniyorum. Detayli fatura dokumunde 'access for Iphone 4G LTE w/visual voicemail' diye bir charge var. 20$. bu zorunlu bir charge mi bilgisi olan var mi?

    AT&T hatlarindan 5 yil once kurtulmus olmamdaki nedenlerden birisi 🙂


  • @yalta bende 2 yıldır tmobile magenta kullanıyorum ve netflix 4k dahil 77 ödüyorum vergi dahil 2 hatta family plan ile. Cricket için hotspot, diğeri için hızlı interneti para verip satın alırsın aylık. Tmobile prepaid diğerlerinden iyi olabilir ama çok ödüyorsun. cricket e hotspot versen daha karlısın. 😊Çünkü cricket att altyapısını kullanıyor.


  • metro pcs oneriyorum herkese 🙂 hiz olarak cok iyi . arabada donmadan film izliyorum 🙂 2 kisi 90 dolar tek kisi 60 dolar . unlimited


  • Arabada niye film izliyorsun @yekta 🙂
    Bence en mantıklı tmobile family plan bulmak.
    Ben ilk geldiğimde family plan aradım katılmak için kimse almadı tanımadığı için.
    Bende skor oluşur oluşmaz family plan oluşturup, tanıdığım tanımadığım bir kaç kişiyi aileye alıp bunu devam ettiriyorum. Sizde kafa dengi 4 kişi toplanıp bir family plan oluşturabilirsiniz.


  • Ben aylık 45 dolara , sınırsız internetli AT&T kullanıyorum.
    Şu ana kadar her hangi bir problem yaşamadım.
    Aile paketlerini ben de duydum.
    Hatta bedava telefon verme programları bile bulunuyormuş.
    İleride denersem onunla ilgili de tecrübelerimi paylaşırım.


  • Selamlar,

    Yakinda bir haftaligina USA'ye seyahat planliyorum. Malum telefon hatti her yerde lazim bankada surda burda. Amerika'da ilk iki yil boyunca yasama planim yok bu sebeple Skype Number hesapli geliyor. Kullanan varmi? Tecrubeleriniz nelerdir?

  • ⭐⭐

    @FreeWoRLD Visible Party’de yeriniz var mi acaba? 😄

  • ⭐⭐⭐

    @Edelweiss olsa iyi olurdu fakat foruma yazdığım günden itibaren reddit’te oluşturduğum 4’lü tam sadakat devam ediyor şuan 🙂 Yinede reddit’te bir çok grup mevcut.

    https://www.reddit.com/r/VisiblePartyPay/


  • Merhaba Arkadaşlar

    Amerika’da ufak çaplı bir iş kurdum. Fakat çok kalamadım yasaklar geleceği için hemen Türkiye’ye gelmek zorunda kaldım. 5 tane T-mobile dan hat aldım sınırsız olarak 241 usd ye denk geldi. Acaba bilgisi olan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum ; Amerika’ da kontörlü hat var mı? Yani gb ı kadar ödeme yapacağımız hatlar mevcutmudur?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Control7, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    Merhaba Arkadaşlar

    Amerika’da ufak çaplı bir iş kurdum. Fakat çok kalamadım yasaklar geleceği için hemen Türkiye’ye gelmek zorunda kaldım. 5 tane T-mobile dan hat aldım sınırsız olarak 241 usd ye denk geldi. Acaba bilgisi olan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum ; Amerika’ da kontörlü hat var mı? Yani gb ı kadar ödeme yapacağımız hatlar mevcutmudur?

    Evet, prepaid hatlar da var, abone olabileceginiz uygun fiyatli planlar da var, bu sekilde belli bir GB'a kadar odediginiz fiyata dahil oluyor, ekstra GB'lar icin ayri odeme yapiyorsunuz.


  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Hangi operatör olduğu konusunda da bilgi verir misiniz?


  • //////////////

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Control7, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Hangi operatör olduğu konusunda da bilgi verir misiniz?

    Şurada en iyi faturasız hizmet sağlayıcılar listelenmiş: https://www.nerdwallet.com/blog/utilities/prepaid-cell-phone-plans/

    Ayrıca şuna da bakın: https://www.whistleout.com/CellPhones/Guides/best-prepaid-plans

    Bir de şuna: https://www.lifewire.com/best-prepaid-cell-phone-plans-4159386

    Ben bir süre Mint kullanmıştım ve memnun kaldım: https://www.mintmobile.com/

  • ⭐⭐ Yasaklı

    Walmarttan 100 dolarlık Alcatel işimi göriyo 2 yıldır


  • Mint Mobile Sınırsız konuşma, SMS, 3 GB 5G/LTE paketini kullanıyorum. 6 aylık paket 45 dolar+vergi (aylık 7.5 dolar sudan ucuz)
    Bir de 15 dolar kredi tanımlamışlar, eğer 6.aydan sonra uzatmak istersem alacağım paketten yine 15 dolar düşecek.

    İlk gelenler için eğer çekim alanında ise en mantıklı paket gibi görünüyor. Daha uygununa rastlamadım.
    Sınırsız internet (35 GB'tan sonra düşüyor hız) olan paketi de aylık 30 dolar ve en güzel özelliği Mobile Hotspot açmak bedava. Evimde internet olmasa sadece bunu alır, ev için internet ücreti ödemezdim.

    Şu an BLACK FRIDAY kampanyası var Mint Mobile'da. 3 ay paket alana 3 ay da hediye var.
    Eğer bu linkten kayıt olursanız size de bana da 15 dolar indirim yapacak. 6 aylık paket 30 dolar+vergi olacak ve bana yaptığı gibi size de 15 dolar ileride uzatmak isterseniz indirim yapacak.

    http://fbuy.me/qx-Gi


  • Simdiye kadar AT&T, Verizon ve T-mobile kullandim. En iyisi T-mobile diyebilirim.

    4 hat, hepsinde hersey sinirsiz ve aylik $100 odeme.


  • Merhabalar bir sorum olacak. Cihazım İPhone 7 Plus 2019 model. 2 hafta sonra Amerika’ya gidiyorum. Yani kalıcı olarak. Orda yeni hat alacağım fakat Cihazı kullanabilir miyim. Turkcell Vodafone GSM şirketini kastetmiyorum. Yani cihazı kullanmak sıkıntı olur mu. Dönüşleriniz için teşekkürler şimdiden.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

60
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum