Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ben 2021 Greencard başvurusu yapmayı düşünüyorum. Ama ondan önce yakın zamanda Amerika'yi 1 aylığına gezip gelmek istiyorum. Vize başvurularında orada kalmaya çalışmayıp geri döneceğinize ikna etmeniz gerekiyor diye duydum. Vize görüşmesinde geri döneceğimi söyleyeceğim ancak Greencard'a başvurmuş olacağım. Bu durum turist vizesi almamda sıkıntı yaratır mı? Sonuçta başvurumu bilecekler.
    Hiç bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu ya da bilgisi olan var mı.
    Şimdiden çok teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tas20, içinde söyledi: Greencard'a başvurduktan sonra turist vizesi alabilir miyim?

    Ben 2021 Greencard başvurusu yapmayı düşünüyorum. Ama ondan önce yakın zamanda Amerika'yi 1 aylığına gezip gelmek istiyorum. Vize başvurularında orada kalmaya çalışmayıp geri döneceğinize ikna etmeniz gerekiyor diye duydum. Vize görüşmesinde geri döneceğimi söyleyeceğim ancak Greencard'a başvurmuş olacağım. Bu durum turist vizesi almamda sıkıntı yaratır mı? Sonuçta başvurumu bilecekler.
    Hiç bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu ya da bilgisi olan var mı.
    Şimdiden çok teşekkürler.

    Cekilise basvuru yapmasina ragmen vize alabilen pek cok kisi oldu forumda, o nedenle direkt bir red nedeni olmadigini soyleyebiliriz.


  • @crazycells Teşekkür ederim. Vize almama engel olacaksa greencarda başvurmamayı düşünüyorum.


  • Annem DV2024 çekilişinde green card a başvuru hakkı kazandı ama ağustos 2023 de tüm ailemin turist vizesi için mülakat randevusu var. İki farklı süreç birbirini etkiler mi? Turist vizesi için başvuruya girmeliler mi girmemeliler mi? Turist vizesinden ret alma ihtimalleri var mı green card mülakatı bekledikleri için? Yardımcı olursanız yol gösterirseniz çok sevinirim.


  • Benim de ağustosta randevum var, muhtemelen vize vermeyeceklerdir. Giden 160$ oldu 🙂

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @imrank, içinde söyledi: Greencard'a başvurduktan sonra turist vizesi alabilir miyim?

    Annem DV2024 çekilişinde green card a başvuru hakkı kazandı ama ağustos 2023 de tüm ailemin turist vizesi için mülakat randevusu var. İki farklı süreç birbirini etkiler mi? Turist vizesi için başvuruya girmeliler mi girmemeliler mi? Turist vizesinden ret alma ihtimalleri var mı green card mülakatı bekledikleri için? Yardımcı olursanız yol gösterirseniz çok sevinirim.

    Evet, etkileyebilir.

    Turist vize basvurunuz veya planlariniz Green Card surecinizi etkilemez; ama gocmenlik surecinde oldugunuz icin turist vizesini almaniz normale gore zorlasacaktir. Fakat turist vize basvurunuzdan red alsaniz dahi bu durum Green Card surecinizi etkilemez.

    Gocmenlik surecindeyken turist vizesi almak icin, ABD'ye gecici amacla seyahat etme amacinizin olmasi ve bu seyahat sonrasi Turkiye'ye geri doneceginizi net bir sekilde gosterebilmeniz gerekiyor. ABD'ye sadece "gezmek" amaciyla gidiyorsaniz turist vizeniz buyuk ihtimalle reddedilir. Ama daha ciddi nedenleriniz varsa, konsolosu seyahatinizin "gecici sureli" olacagina ikna ederseniz vize alabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-Yıldız, içinde söyledi: Greencard'a başvurduktan sonra turist vizesi alabilir miyim?

    Benim de ağustosta randevum var, muhtemelen vize vermeyeceklerdir. Giden 160$ oldu 🙂

    Bol sanslar. Gidis amaciniz turistik seyahat mi? Yoksa baska bir seyahat nedeniniz mevcut mu?

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   crazycells crazycells 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum