Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Vizesiyle ABD'ye girdikten sonra verilen kalış süresi (I-94)

• B2 vizesi ile amerikaya Ocak ayında gittim. Girişte 6 Aylık vize verildi. 01 Agustosta doluyor. Ben temmuz ayının sonu gibi gideceğim. Yeniden 6 aylık vize verirler mi? Yoksa 01 Ağustos ta çıkmam gerekir mi?

• @Turan-TURKER
    Son 1 yıl içerisinde 180 gün olarak verilir

• @burakshop pardon ben yanitlari gormemisim.evet baya sıkı tutuyorlar. 4 saat sorgulandık. herkes aynı yalan beyanla içeri sorunsuz girip doğum yaptı biz yakalandık.toplamda 57 gün kadar overstayed kaldık.Tüm doktor hastane masrafları ödendi. doktordan rapor almıştım ama I-539 formunu doldurmadık.yakın zamanda amerika’ya gitmek gibi bir hedefim yok.ancak 2 sene sonra vizem bittiğinde bir daha turist vizesi verirler mi endişem var.

• @Serapp merhaba, ben mesajınızı çok geç görmüşüm.evet okudum bayanın anlattığı daha uzun bir süre. biz 57 gün kadar overstayed kaldık.pasaportta no aos no ext yazıyordu.yakın zamanda amerika’ya gitmek gibi bir amacım yok.2026 turist vizemiz bittiğinde yeniden vize vermezler mi ona endişe duyuyorum.

• @burakshop merhaba , mesajı geç gördüm o sıralar aşırı stresli bir halde amerika’da ne yapacağımızı düşünüyorduk.sonuç olarak hiçbirşey yapmadık.57 gün overstayed kaldık.tüm fatıralar ödendi.2026’da vizem bitiyor.Bir daha turist vizesi vermezler mi acaba diye endişem var.orda çalışmak yaşamak gibi bir hedef yok sadece turistik olarak gitmek isteriz.I-539 formuna başvurmadık.zaten 5 gün.bir de pasaport üstüne no aos no ext yazmışlar.çocuk vatandaş oldu.ilerde okula gitmek ister vs onu ziyaret edememek falan saçma olur yani.herkes aynı yalan beyanla içeri girip doğumunu yaptı o zaman herkesi iptal etsinler.düzgün bir sistem yok gibi, doğum yapmak yasak mı değil mi ? doktorlar deli divane gibi müşteri kovalıyorlar para için madem yasak doktor neden doğum yaptırıyor?.ajanslar var bir sürü bu işi yapan çok ilginç bir sistem.

• This post is deleted!

• vize uzunda verilse toplam kalış ve giriş süre sayısı kişiden kişiye deşiyor maalesef

• Merhaba 2022 yılının ekim ayında abd ye giris yaptım ve 2023nisan da yani tam 6 ay sonra Türkiyeye döndüm, burada 6 ay kaldıktan sonda yeniden abd ye gittim ve yine 6 ay kalarak 2024 martta geri Türkiyeye geri geldim. Şimdi de 2025 ocak ayının ortası gibi gidip doğum günümü orda geçirmek istiyorum, yaklaşık 10 gün kalacağım, New York JFK’den gireceğim. Girerken sorun yaşar mıyım sizce? Abd den son çıktığımdan itibaren 1 seneye yakın bir süre geçmiş olucak çünkü gittiğimde

• Merhaba,
    Gidiş tarihin belli oldumu ?
    Yaşadıklarının aynını bende yaşadım

• Merhabalar bir sorum olacak.Vizem bitmeden 1 ay önce Amerika seyahatim olacak girişte vize sürem az kaldığı için sorun olur mu?Daha önce çok kez gittim geldim 180 günü hiç geçmedim.Bir de girişte sorun olmazsa vize tarihimin bittiği güne kadar yani 1 ay mu kalmam gerekir yoksa 180 gün izin verildiyse girişte 1 aydan fazla kalmam sorun olur mu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.5k

| | | |