Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba. Daha önce belki cevaplanmistir ama bir sorum olacak. Benim k-1 vize görüşmem 17 eylülde fakat 1 eylülde amerikada çok yakın bir arkadaşımızın düğünü var. Turist vizesi ile amerikaya gidersem amerikaya girişimde sorun çıkartırlar mı? Şimdiden Teşekkür ederiz 🙂


  • @yegemen gitmemen daha iyi olur cunku bu sana sorun olarak donebilir. Turist vizeni yok hukmunde say simdilik ve oyle kosullandir kendini. Arkadasin da anlayacaktir acikladiginda. Riskli bir davranis olarak gectigi soyleniyor basvuru surecinde abd ye seyahat etmek.


  • @yegemen ben de sana katılıyorum @akhilleus Çünkü daha önce pasaport kontrolden geri gonderileni duydum. Giriş yapıp yapamayacağın bile kesin değil. Hâli hazırda göçmen olmaya çalışıyorsun ve mülakatın var giriş yapman oldukça zor gibi geliyor.


  • @crazycells cok teşekkür ediyorum. belgeyi aynı zamanda çevirtmem gerekiyormuş.bunu da hallettikten sonra haftaya belgeleri teslim edeck ve süreç başlayacak hayırlısıyla 🙂


  • Selamlar! Sağlık kontrolü sırasında daha önce olduğum aşılara dair bir belgem yok ise hangi aşılar yapılıyor?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vincent, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Selamlar! Sağlık kontrolü sırasında daha önce olduğum aşılara dair bir belgem yok ise hangi aşılar yapılıyor?

    Buna doktor karar verecek.


  • @crazycells onun farkındayım, sadece daha önce yaptıranların deneyimlerinden genel bir fikir sahibi olmak istiyorum.


  • @vincent aşı kartin yoksa ben bu aşıyı oldum desende birşey farketmiyor. Ben de olmuştum ama kartım yoktu yeniden vurdular. Yanı elinde daha önce vuruldugun aşı kartın yoksa söylemen birşey ifade etmiyor. Bana kızamık karma ve grip aşısı vurdular. Ne olacağına orda doktor karar veriyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vincent, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @crazycells onun farkındayım, sadece daha önce yaptıranların deneyimlerinden genel bir fikir sahibi olmak istiyorum.

    yukaridaki sayfada liste mevcut, bilginize.


  • arkadaslar merhaba,
    Amerikada nişanlım 1 yıllık vergi beyanı vermek zorunda mı?
    banka hesapları,iş yerinden gelir beyanı aldı ama,vergi beyanı ile ilgili aklıma takıldı?
    detaylı bilgi sahibi olan varsa ve aydınlatırsanız sevinirim.
    bu hafta carsamba veriyoruz belgeleri 🙂


  • @mystery88 2018 vergi transcripti isteniyor evet vermek zorunda diye düşünüyorum. Çünkü iş yeri mektubu falan istenmedi ben de var olması rağmen vergi beyanları istendi. Bu arada siz yeni mi başvuruyorsunuz yoksa konoslosluk için mi? Uscis için ise biz oraya da göndermiştik ama göndermek zorunda mısın bilemiyorum. Hayırlı olsun şimdiden:)


  • @graombze uscis için nişanlım abd de gönderecek. siz bana rica etsem uscis için neler verdiniz tam olarak neler verdiniz? liste şeklinde yazarsanız cok sevinirim. eksik olsun istemiyorum.
    zaman ayırdıgınız ıcın tesekkurler...


  • I-129f
    Iliskimizi destekleyici belgeler ( uçak biletlerimiz,otel voucher, 50 fotograf, 90 gun icinde evlemecegimizi belirttigimiz Imzali mektup ikimiz ayrı ayrı yazıp imzaladık, ilişkimizin geçmişini anlatan bir mektup yazdı eşim br anne babalarimiz iliskimizi onayladiklarini vs anlatan bir mektup yazdi imzaladi,pasaport fotokopileri, giriş çıkış damgalarının fotokopileri, whatsapp, skype ve facebook yazisma fotokopileri, boşanma beyanı varsa boşanma beyanları, trafik cezası varsa amerikadaki nişanının ceza kağıtlarının fotokopisi, mahkeme kayıtı varsa mahkeme kayıtı fotokopisi, biz banka güncel bakiyesini koyduk ve son 2 yılın tax transcriptlerini, w2 formlarını koyduk son 2 yıl, iş yeri mektubunu koyduk. Ayrica sponsorluk formunu biz orda da göndermiştik ama amerika da gerek yok diye biliyorum. Ve 5×5 biometrik fotoğraf şuan aklıma gelenler bunlar yeni birşey aklıma gelirse yazarım



  • cok tesekkur ediyorum. simdilik eksik birsey gorunmuyor bizimde.


  • Herkese merhaba yazarak kendimi pek ifade edemem ama bugun konsoloslukta nisanlilik vizesi ila alakali beni cok zorladilar tabiki biraz da sanirim benim cekim gucum baskalarina bir kac soru sorulur ama bana bi hayli soru soruldu ve cevapladim sonra bana pasaportu verdiler dedim ki olmadi sanirim iptal ve eksik evraklari istediler eksik olan da WhatsApp da goruntu kayitlarini istediler ve sabika kaydinin arsiv istediler neyse bugun onlarida cikarttim postaya verdim su anda moralim bozuk halde evimin yolunu tutum ve gidiyorum herkese basarilar umarim vizenizi alir sevdiginiz insanlarin yaninda olursunuz iyi gunler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayyildizz, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    Herkese merhaba yazarak kendimi pek ifade edemem ama bugun konsoloslukta nisanlilik vizesi ila alakali beni cok zorladilar tabiki biraz da sanirim benim cekim gucum baskalarina bir kac soru sorulur ama bana bi hayli soru soruldu ve cevapladim sonra bana pasaportu verdiler dedim ki olmadi sanirim iptal ve eksik evraklari istediler eksik olan da WhatsApp da goruntu kayitlarini istediler ve sabika kaydinin arsiv istediler neyse bugun onlarida cikarttim postaya verdim su anda moralim bozuk halde evimin yolunu tutum ve gidiyorum herkese basarilar umarim vizenizi alir sevdiginiz insanlarin yaninda olursunuz iyi gunler

    gecmis olsun, nisanlinizla iliskinizi gosteren kanitlarda hicbir zaman "bu kadari yeterli" diye dusunmeyin, elinizde ne varsa hepsini gosterin.

    Whatsapp goruntu kayitlariyla beraber eger elinizde akliniza gelen baska kanitlar varsa bunlari da gonderin. Sonucta konsolosun gorevi de, bu sekilde yapilacak yalan basvurularla gercek basvurulari ayirt etmeye calismak, eger kanitlar yetersiz gorunuyorsa bu algiyi degistirebilecek tek kisi sizsiniz. Iyi haberlerinizi en yakin zamanda bekliyoruz.


  • @crazycells evet sizde haklisiniz iste acaba dedim kendime ispatlayamadim mi diye dusundum


  • @ayyildizz çok geçmiş olsun. bu tarz şeyler bizlere de ornek oluyor. bilgi paylaştığınız için tesekkurler. biz daha yolun basındayız.
    umarım siz eksik evraklardan sonra vizenizi alırsınız.
    bu aşamaya gelmeniz toplam kaç ay sürdü acaba?


  • @mystery88 yaklasik 1 yil buluyor sabri ogretiyorlar dedigi gibi arkadasin kesinlikle elinizde ne varsa cikartin diyecem ama bu sans 10 kisiden 1 kisi gibi benim gibi oluyorsunuz 40 tane yakin foto ve yazismalarla gitmeme ragmen 3 kere tr gelmesine ragmen nisanlimin karsiniza bu cikiyor en onemlisi ise benim gozlemim kendi gorusum melez olanlar cidden insanlikli ama saf bir veya cumhuriyetci kisiye dustunuz zaman size kili kirk yariyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum