DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @liliy06 Bilgilendirme için çok teşekkürler benim de randevum bugün, ben de çıktığımda yazarım. Bu arada muayene sonucunuzu aynı gün mü aldınız?

• @tncymz merhabalar hangi durumlarda balgam testinde takılınıyor acaba?

• @Joshua-Vanberg Merhabalar, ingilizce forumlardan aradım durumunuzu. Avukatınız bir şeyleri yanlış doldurmuş büyük ihtimal. Bir kişi mesela immediate relative I-130'u işaretlemiş fiance yerine, size gelen aynı yazıyı almış. Formunuzu en baştan dikkatli okuyun. Ve inanın böyle basit forumlar için avukata ihtiyacınız yok. Çoğu yaptığı işi bilmiyor ya da bir sürü hata yapıyor.

Noa1 aldığınız tarih established date oluyormuş formlarda yazana göre. Bunları tekrar kontrol edin. Düzeltip gönderin tekrar.

• @ilginsuetirpanci testleri temiz çıkmayanlardan balgam testi alıyorlar. Ben sonuçları almaya gittiğimde 2 kişinin balgam testine kaldığını fark ettim. Balgam testine kalanlar azımsanmayacak kadar fazla. Siz konsolosluk mülakatından 2-3 hafta önce gidip muayenenizi aradan çıkarın. Eğer sizde bu teste kalırsanız 3-5 aya kadar bile sürebiliyor. Düşük bir ihtimal ama böyle bir ihtimal var. Dediğim gibi bir çok kişiden istiyorlar.

• Tekrar merhaba, bugün doktor muayenelerim sorunsuz geçti. Covid-19 aşısı için de herhangi bir sorun olmadığını fakat eski aşı kartimi görmek istediler. Zaten yanımdaydı. Doktor muayenesinde kızamık, su çiceği gibi bir takım aşılar uyguladılar. Sonuçlarımı yarın 3-5 gibi alabileceğimi söylediler, istersem görüşmemden bir gün önce de gelebilirmişim. Ben de öyle yaptım. 1.5 gın daha beklemek istemedim.

• @Valravne muayene sonucumu 1 gün sonra yani bugün aldım. Dün sabah 10 daydı randevum bugün 15-17 arası gelin dediler. 15:00 te gittiğimde dosyayı verdiler. Sizin de güzel geçmiştir umarım.

• 8 kasım randevumu 25 ekime çektim boşluk bularak, 8 kasım dan sonra randevusu olan kontrol etsin benim 8 kasım boşluğum oluştu erkene çektiğim için 8 kasıma alabilir belki bir faydası olur dolmadıysa tabi.

• @Nugbug Merhaba cok tesekkurler. K1 basindan beri ayni avukatla calisiyoruz( anlasmamiz tum surecler bitene kadar), formlari biz doldurmadik. Rejected notice aldigimiz icin surec sifirdan mi baslamak zorunda? Mayis 22den bu yana neredeyse 2 bucuk ay gecti.

• @Joshua-Vanberg abi avukatlarla niye ilerliyorsunuz ki. YouTube de binlerce video var tane tane anlatılıyor. Kendiniz özene özene yapıp başvursaydınız keşke.

• @Joshua-Vanberg ben şu an görüşme günümü bekliyorum. Sizin aşamada değilim, yabancı kaynaklar daha fazla olduğu için oradan bakıp yazdım. Fakat dediğim gibi o iki yerden birinde hatanız.

Formu tekrar gönderip onay almışlar. Uscis bakıyor değil mi? Gerekirse arayın, mesaj atın bilgi almak için. Her şeyi tekrar mı gönderelim yoksa sadece formu mu düzeltip atalım diye. Madem avukatla anlaşmışsınız söyleyin bunları kendi uğraşsın.

I-130 işaretlemek ve Noa1 tarihini de established date tarihine yazmamak en yaygın yapılan hatalarmış.

• @liliy06, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@Valravne muayene sonucumu 1 gün sonra yani bugün aldım. Dün sabah 10 daydı randevum bugün 15-17 arası gelin dediler. 15:00 te gittiğimde dosyayı verdiler. Sizin de güzel geçmiştir umarım.

Teşekkürler evet güzel geçti, aksi bir durum olsa sanırım tarafıma bildirirlerdi. Sizin de güzel geçmesine sevindim. 1.5 gün beklemek istemediğimden kendi şehrime geri döndüm. Birkaç hafta sonra görüşmemden önce gidip dosyamı alacağım.

Size dosyanızı verdiklerinde kapalı bir zarf mıydı? Ayrıca bir dosya verdiler mi yapılan işlemlerin özeti olarak ve hangi aşıları vurulduğunuzla ilgili vs.?

• @tncymz surecin basinda nisanlim anlasti avukatla, strese girmek istemedi, cogu seyi ben buralardan ogrenerek tasdikledim zaten. ben de arastirir yapardim. Anlasma tum sureci kapsadigi icin hala devam ediyoruz.

• @Nugbug cok tesekkurler. ben de ayni seylere denk geldim arastirinca

• Aos sürecindeyim I-485 için RFE aldım 24 gün oldu başvuralı, yakında posta gönderecekler sanırım sebebini bakalım hayırlısı.

• @Valravne evet kapalı bir zarf veriyorlar ve bir cd. Üzerine de ayrıca hangi aşıları yaptıkları ile ilgili detaylı bir sayfa ekliyorlar. Bir de bilgilendirme yazısı oluyor orada yazıyor zaten ama şöyle yapıyorsunuz; kapalı zarfı açmadan elçiliğe veriyorsunuz görüşmede sonra cd ve aşıların yazdığı kağıdı da Amerika’ya girerken vereceğiniz yazıyor. Cd zarfını da zımbalamışlar onu da açmıyorsunuz. Bu arada benim vize randevum güzel geçti ve onaylandı. Dilerim sizlerin de sorunsuz bir şekilde geçer!

• Arkadaşlar benim dosyamda nişanlıma mail geldi . Nvcden Ankara’ya taşınacak diye ANK ile başlayan numara da verdiler. Ankara nişanlıma mail gönderip isim e Mail ve case numarasını istedi.ben şimdi randevu alabiliyor muyum yoksa Ankara bana mail mi gönderecek randevu alabilirsin diye. Öyleyse ne zaman gönderiyor

• @ilginsuetirpanci hocam merhaba nişanlımda nvc den büyükelçiliğe dosyanın gittiğine dair mail almış sonrasında size mail geldi mi randevu alabilirsiniz diye, bana gelmedi şimdi randevu almalı mıyım

• @cnsbydrr hocam benim de ready oldu ama henüz bana mail gelmedi. Size ne zaman mail geldi, randevu almalı mıyım

• @cihad34 ready olduysa maili bekleme al randevunu kasım ayı açık. Hemen al dostum.

• @cihad34 mesajımı görür görmez hemen al Ekim 25 açık, Kasım 1-8-15-22 bu tarihler de açık. Ama ekim 25 daha önce 25 ini alabilirsin ödemeni yap 265$ randevunu oluştur. Sonra da unganlar da sağlık kontrolünün randevusunu oluştur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101

46.2k
Users

4.6k
Topics

454.8k

| | | |