Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benimle aynı şeyi yaşayan varmı diye sormak istiyorum 10 ocakta k1 ve K2 vizemiz onaylandı vizeniz 1 hafta içinde elinizde olur dediler bugün hala baktığımızda durum ready yazıyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler 🙏

• @Sema-Ünlü merhaba dos aşaması ne demek ve hangi aşama? Bizde 30 Ekim başvurduk daha NOA1 dahi gelmedi..

• @Z-D merhaba benimde vize mülakatım sizinle aynı gün dü 10 ocak sizin pasaportunuz geldimi benimki hala gelmedi

• @aliarslan987 DOS= department of state demek. Bu noa2 onayından sonra gelen aşama. Dosya uscis'ten nvc'ye giderkenki ara aşamada gibi düşünebilirsin.
    30 Ekim'de I-129f formunuzu gönderdiyseniz çoktan noa1 ulaşması gerekirdi. Genelde 1-2 hafta sürüyor ulaşması. Noa1= dosyanız uscis'e ulaştı demek.

• @Sema-Ünlü teşekkürler cevap için, bilemedik nişanlım hiç bildirim almadık diyor. USCIS i aradık 90 gün sonunda arayın şuan için case number yoksa yardımcı olamayız diyorlar

• @Sema-Ünlü merhaba ve oncelikle NOA2 onayiniz icin tebrikler 😊 Bundan sonra NVC size dosya numarasi (case number) atayacak. Anladigim kadariyla bu surec 2-6 hafta arasi degisebiliyor. Bizim dosyamiz 27 Aralik tarihinde DOS'a gonderilmisti ve hala ilgili maili almadik karsi taraftan. 27 Ocak tarihinde public inquiry yaparak bu hafta basinda dosya numaramizi aldik ama basvurumuz hala "At NVC" olarak gorunuyor. Muhtemelen "In Transit" olunca ilgili bilgileri iceren mail gelecek.

• @ANDE merhaba, ben yillar oncesinde B1/B2 vize basvurum sirasinda buna benzer cok kucuk bir yazim yanlisi yapmistim fakat herhangi bir problem yasanmamisti. Bu sekilde "minor formatting" hatalar vize kararina etki etmeyecektir. Sonucta telefon numaraniz dogru ve zaten ulke kodunu da yazmissiniz. Iciniz rahat olsun. Icinize hic sinmiyorsa isterseniz yeni bir form doldurup, ais visa uzerinden confirmation numberi guncelleyebilirsiniz ( bunu sadece bir defaya mahsus yapabilirsiniz)

• @özümm 21inde teslim aldım ben. Konsoloslukla irtibata geçin mutlaka

• @Z-D mail attık ama size bilgi verecegiz diyo bide ready yazması normal mi

• @özümm evet normal sonra issued yazar ve gönderilir

• merhabalar unganlara giderken mutlaka aşı kartım olmalı mı? covid aşım vs çocukluk aşılarım e nabızda görünmüyor maalesef

• @ANDE önceden olduğunuz covid aşı kartını istiyorlar çocukluk aşısı hiç birimizin yok maalesef orda aşı yapıyorlar

• @özümm Artık Covid aşı kartı istemiyorlar. Covid aşısı da vurmuyorlar. Bir kaç aydır zaten ülkede Covid aşısı yoktu. Ayrıca Amerika Covid aşı zorunluluğunu bu ayın başında kaldırdı.

• Aşı kartımı görmek istediler ama, e nabzıma da bakmak istediler. Çünkü verdiğim aşı belgesinde barkod yoktu ama bu aralar kart çıkarmada e nabızda bir sıkıntı olduğunun da farkında olduğunu belirttiler.

• Belki merak edeniniz olur diye. Saat 10:55 e unganlara randevum vardı ama çok daha erken geldim. Aşı kartımı pasaportumu ve ds 160 gösterdim. Fotoğrafım çekildi. Daha sonra beni başka bir kata yönlendirdiler. Orada da kan verdim ve filmim çekildi. Bunlara toplamda 1700 lira gibi bir şey verdim. Daha sonra tekrar aşağı kata inip pasaportumu ve verdikleri belgeyi teslim ettim ve aynı gün içinde saat 12 de orda olmamı söylediler. Saat 12de doktor ungan aldı beni. Bazı sorular sordu. Nereye gideceğimi, okul çalışma vs bazı sorular sordu. Kronik rahatsızlık ameliyat gözlük konuşurken 5 tane aşı yapmış hiç hissetmedim bile haha. Sonrasında da 12300 lira gibi bir ödeme yaptım. Yarın saat 15 ile 17 arası pasaportum ile gidip zarfımı alabileceğim belirtildi.

• Herkese merhaba 🙂 Biz NOA2 onayini 8 Kasim 2024 tarihinde aldik ve 27 Aralikta ise bildirim gelmisti dosyamizin DOS'a gonderildigine dair. Gecen hafta public inquiry ile alabildik dosya numaramizi ama dosyamiz hala NVC'de gosteriyor. Uzerinden bu kadar zaman gecmis olmasi normal mi? Ikinci bir inquiry sureci hizlandirir mi yoksa beklemekten baska caremiz yok mu simdilik?

• @dreamer32 benim için de çok uzun sürmüştü sürekli beklememi söylediler, BBC’den geri dönüş almam Ankara’ya gönderilmesi 3 3.5 ay sürdü

• @ANDE Tesekkurler cevabiniz icin 🙏 On gun falan sonra bizim de 3.5 ay dolmus olacak 😢 Bu arada sizin mulakatiniz yakin bir zamandaydi sanirim. Bol sans dilerim 🍀

• @dreamer32 umarım sizin de en kısa zaman da sonuçlanır gerçekten acılı bir dönem 😵💫

• @ANDE 🙏 umarim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |