@zerooo umalım en kısa sürede bu alanda da gelişmeler olsun ülkemizde 🙂
-
@nazmi4343 birth certificate'in translate'i isteniyor mulakat icin. Esim sisteme yuklediginde translate halini yuklemisti ancak 6 aydan daha fazla oldugu icin mulakata yenisini goturmem gerektiginden emin olamadim
-
-
Biz şu anda kayit yaptiramiyoruz ve doktor ramdevusu alamiyoruz mail attik bekliyoruz
-
Merhabalar, bir ay daha geçti ve hiçbir ilerleme yok. Herhalde bu senede buradayız🥲
-
@buseodabas belgeler için zamanı gelince mail gelicek ondan sonra sisteme yüklersiniz visabulletin sayfasinin B tablosunda tarihiniz güncel olunca belgeler, A tablosunda güncel oluncada mülakatınız olucak. Basvuru tarihiniz nedir?
-
Merhaba green cardli iken esim icin I-130 basvurusu yapmistim. Simdi vatandas oldum acaba guncelleme yapmam gerekir mi ve nereden yapabilirim ?
-
-
Merhabalar, biz Mayıs ayında uzatma için başvuruyu yapmıştık uzatma mektubumuz hemen gelmişti ama kartımız halen gelmedi, süreç hakkında bilgisi olan varmı?
-
Ankara konsolosluğu biliyorsunuz son yıllarda daha çok Afganlılara göçmenlik vizesi vermekten bizlere zaman bulamıyordu Trump ın ilk işi bu vize tipini durdurmak oldu.
-
Tebrik ederim. Sürecin sonraki aşamalarında bol şans, bebeğinize ailesi ile sağlıklı bir gelecek diliyorum 🙏🏻
-
Selam herkese. Daha önce apostilli formül A gönderip green card alan oldu mu? Ya da sorun yaşayan? Doğum belgeme ulaşamıyorum. Kimisi almış kartını, kimisi RFE almış, kimisi formül A Avrupa için diyor kafam çok karıştı.
-
-
@cesurcaner
Her deneyim birilerinin işine yarar. Bu benim için çok yararlı oldu😉
Bu örneği yazdığınız için çok teşekkürler.
Oğlum vatandaş olunca (olmasına daha çok var ama kısmetse 2028'de) GC alacağım ve Türkiye'ye gidip geleceğim. Benzer bir durum yaşamam olası. -
@luchadora çok teşekkür ederim.
-
Merhaba turist vizem var daha önce iki defa seyahat etmiştim, erkek arkadaşım amerika vatandaşı evlenmek istiyoruz ama benim ilk evliliğimden bir kızım var ve onun vizesi yok ben turist vizesiyle gelip 3 ay süreci bekleyip evlensem kızım için seyahat iznine başvurduğumda izin verirler mi? Ya da kızımı yanıma getirmek için başka bir vize türü var mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz çok teşekkür ederim
-
Merhaba herkese öncelikle cok faydalı bilgiler okudum tesekkur edıyorum bıyle faydalı bir site acıldığı için .ankara konsolosluğuna mail atmama ragmen hiçbir donuş olmamıştı ama yapmam gerekenleri bu siteyi okuduktan sonra öğrendim emeği gecenlere cok tesekkurler ..
Benim sorum amerikada dogdum vatandasım cocuklarımı ır-2 ile vatandas yapmak .ı-130 doldurup usica gonderditen sonra nvc bize randevu oluşturcak sanırım dogru anladım ..biz ankarada mulakata gırmek istiyoruz .ds260 formunuda nvc bize randevu verdıkten sonra doldurcaz ..eger demeyimi ankaradan olan varsa paylaşabilirmi . -
K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler.
AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Şimdi case is in transit
sanırım gün alabilirim
yaaay
-
Arkadaşlar ben vizemi aldım . Nişanlım Nisan da girmek istiyor. Ben orada evlilik için hangi belgeleri götürmeliyim? Nişanlım şuan Amerika’da değil o girdikten sonra mı gireyim Amerika’ya ? Bir de Amerika’ya gittikten sonra neler yapmalıyız
-
Bazı arkadaşlar in transit aşamasındayken randevu oluşurdular, nasıl acaba? yardımcı olabilecek biri var mı :((
-
@cihad34 ABD’de ki sürece hakimim yardımcı oluyorum eğer istersen.Yönlendirebilirim özelden yazıver.
-
@ANDE Sürecin geri kalanı için her türlü bilgi ve özel danışmanlık veriyorum isterseniz özelden yazın.
-
merhabalar, benim arkadaşım k1 vizesine başvuru yapmıştı Ankara’ya dilekçe iletilmiş arkadaşımın mail adresini istemişler ama Ankara’dan
Ona böyle bir mail gelmiş,
Sayın Bay/Bayan;
ABD Büyükelçiliği, Ankara'dan selamlar.
Bu ofis, yakın zamanda nişanlınız adına sunduğunuz I-129F dilekçesini aldığımızı bildirmekten mutluluk duyar.
ABD'de başvurunuzun zamanında işlenmesi için lütfen bu e-postayı mümkün olan en kısa sürede yanıtlayarak yararlanıcının e-posta adresini, tam adını ve dava numarasını belirtin.
Büyükelçilik, Ankara.
Lütfen https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/169/2022/07/K1 K2-VISA- adresine tıklayın
INSTRUCTIONS-EN.pdf indirmek için
Vize başvurusunda bulunmak için atılacak adımları özetleyen "K1/K2 vizeleri için talimatlar". Ayrı bir kağıt talimat paketi gönderilmeyecektir.
///
Dear Petitioner;
Greetings from US Embassy, Ankara,
This is in regards to the K1 visa petition you filed on behalf of UXXX,EXXX .We would like to inform you that your approved petition has reached our office.
Please click on https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/fiancee-visa/
for "Instructions for K1 Visa applicants". A separate paper instruction packet will not be sent.
The instructions you will find in the links provided will guide you to schedule an online appointment for your visa interview.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Case Number: ANK2018XXXXX
Name (P) : UXXX, EXXX
Preference Category: K1 - TRKY
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ).Böyle bir yazı henüz gelmedi. Arkadaşım case number olduğu için Ocak sonuna vize görüşmesi aldı. Bunu iptal etmeli mi kısa süre içinde bu mesaj gelir mi?
-
Merhabalar, cuma günü vize görüşmem var🥹Yakın zamanda görüşmeye girenler tecrübelerinizi yazar mısınız
-
@Z-D umarım görüşmeniz güzel geçti, henüz o aşamada olmadığım için yardımcı olamadım.
-
@ANDE çok teşekkür ederim. Çok rahat geçti. Darısı sizin de başınıza. Bizim sürecimiz toplam 7 ay kadar süremesine rağmen zordu. Herkese sabır diliyorum.
-
Görüşmede bana sorulan sorular:
-… sizin neyiniz oluyor?(nişanlım)
-nerede yaşıyor?
-türk mü?
-kaç defa görüştünüz?
Bu arada ilişki kanıtlarına bakıyordu.
-hiçbir sorun görünmüyor. 4-5 gün içerisinde pasaportunuzla vizenizi alırsınız. -
@Z-D çok teşekkürler sürecinizi paylaştığınız için. Sağlık raporu alma konusundaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? örneğin korona aşısı olmuş muydunuz? Olmadıysanız sorun çıkardılar mı vs?
bir de noa1, noa2, gibi olayların tarihlerini paylaşabilir misiniz? şimdiden çok teşekkürler
-
@goldie Rica ederim. Benim son bir sene içerisinde yaptırdığım covid aşım vardı. Noa1 06/06/24 noa2 26/09/24
-
@goldie 12/12/24 in transit
17/12/24 ready
25/12/24 medical test
10/01/25 visa appointment -
Merhaba, doktor randevusuna gitmeden önce size danışmak istedim:
Benim çocukken olduğum aşılarımın hiçbiri e devlet ve e nabızda görünmüyor. Çocukken olduğum aşıları bir daha mı olacağım yani?zaten covid aşısı da hiç olmadım, Türkiye’de mevcut olmadığı için sorun olmadığı söylenildi bu siteden. Randevuya gittiğimde beni neler bekliyor, tecrübeli arkadaşlar yanıtlayabilirler mi
-
@Z-D ankaradan mailinizi ne zaman aldınız acaba? benim case ready iken ben randevu oluşturdum fakat mailim hala yok elimde. (sürekli maillerimi de temizliyorum ne bileyim olur da yer sıkıntısı yaşarım diye belki yanlışlıkla sildim diye de çok korkuyorum.)
-
@ANDE 17/12 de maili aldım. Görüşmeniz yakın tarihli ise konsolosluğa yazın mail alamadım diye.
-
Selamlar, 129F gönderdikten sonra ki ertesi günü form copyasını incelerken farkettim ki 37.soruyu boş bırakmışım yes/no sorusu.
Göndermeden önce onlarca defa kontrol ettim dikkati mi çekmedi, gönderdikten sonra tek bakışta buldum :))
Bu durumda ne oluyor eksik evrak diyip yeniden formu doldurmamı mı isterser yoksa direk denied mı alırım? No seçmem gerekiyordu, altında ki bölümleri No seçmiş gibi N/A ile doldurdum sadece soruda No seçmemişim. Umarım bakan memurda benim gibi görmez -
Merhaba arkadaşlar biz K1 başvurumuzu 30 ekimde yaptık tamam araya tatiller vs girdi ama halen herhangi bir bildirim almadık formumuzun onlara ulaştığına dair, normalde forumda herkes ilk bir ay içinde bildirim almış fakat biz almadık daha. Bu durumda olan ya da geçmişte aynı durumu yaşamış birileri var mı acaba? Biz formu Texas a gönderdik..
-
@Z-D merhaba peki noa1 i başvurunuzu yaptıktan ne kadar süre sonra aldınız?
-
@aliarslan987 benim için 1 haftadan kısa sürmüştü

Benzer Başlıklar
78
51.2k
Users
4.8k
Topics
475.5k