DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhabalar bugün ankaradan K-1 vizesi randevusu için mail geldi. Konu hakkında bir sorum olacak. Ben 6 ay askere gideceğim ve interview, vize geçerlilik tarihi vs durumumu etkiler mi?

• merhabalar benim dosyam 45 gündür in transit ne zaman ready olur ne kadar daha beklerim bunun bir ortalaması minimumu maximumu yok mu bana bu konuda bilgi verebilir misiniz?

• @Nugbug, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@liliy06 Özel hastanede para karşılığı yapıyorlar. Ben bir tanesine sordum 1150 TL dedi. Unganlara ve konsolosluğa bu konuda ulaşmaya çalışıyorum ama açan yok. Toplu mail atılabilir.

İl Sağlık Müdürlüğü'nü arayın. Sistemden bakıp nerede olduğunu söylüyorlar.

Hatta Ankara'daysanız Ungan ofisine gidip bizzat sormanız mümkün mü randevu öncesi gidip?

Aradığım özel hastaneler bugün bana yapılmıyor dedi hhahaha kimse ne yaptığını bilmiyor 🙂

• @Smg-Motors666 size çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadığınız kötü durum için… şifalar dilerim. Aşı konusunda haklısınız ama bu da gideceğimiz ülkenin bir kuralı ise ve gitmek istiyorsak yapacağız gibi bir sonuca bağlanıyor ne yazık ki… sürecimiz zaten zor ve uzundu bir de son dk da aşı ile uğraşıyoruz.

• @Nugbug evet ben de bulunduğum ilde ve Anlara’da belki 10 tane özel hastaneyi aradım asla kabul etmiyorlar. Aşı Türkiye genelinde yok. Son kullanma tarihleri 17 Temmuzda dolduğu için toplatılmış ve sağlık bakanlığı asla cevap veremiyor ne zaman geleceği konusunda. Ben184 ten talep açtım bekliyorum ama dönmeyecekler bence. Unganlar zaten telefona bakmıyor Amerika’dan da Türkiye’den de arıyoruz yok. Konsoloslukla görüşmeye çalıştım websitesine bakın gibi otomatik bir cevap veriyorlar. Ben doktor kontrolümden nir gün önce muayenelerine gidip şahsen sormayı deneyeceğim. Madem böyle bir sorun var bunu anlayacaklardır mecburen… ülkede aşı var da biz mi olmuyoruz sonuçta… bu kadar zorlanmak da bilemiyorum gerçekten aşırı yoruldum ben bu süreçten. Herkese kolaylıklar…

• @emirgenco Hayır, randevu tarihinden 1 ay öncesine kadar alabiliyorsun. Zaten doctorun websitesinde ne zaman gelmeliyim kısmı var. Orada randevu tarih ve saat girdiğinde sana en erken ve en geç alabileceğin doktor randevu aralığını veriyor. Dediğiniz gibi de yapılabilir tabii ama ben erkenden gitmeyi tercih ettim.

Bu arada sorunumu da çözdüm. Problem chrome tarayıcısındaymış, explorer'da randevular yeşil gözüküyordu.

• @liliy06 merhabalar sanirim artık aşısız muayeneye gireceğiz, aşı yaptırmadan yakın tarihte muayeneye giden biri olursa bilgilendirirebilirse çok iyi olur.

• @TylerDurden3535

1. Vize görüşme günü gitmeniz gerekir. Gidemiyorsanız iptal edip tekrar ayarlama yapmanız lazım.

2. Vizeniz onaylanırsa, sağlık raporu aldığınız gün başlangıç tarihidir ve o tarih itibariyle 6 ay içinde Amerika'ya giriş yapmanız lazım.

Askerlik için başka bir alternatifiniz var mı onu bilmiyorum belki diğer arkadaşlar aydınlatır. Ya da forum arama kısmına askerlik yazıp yorumları inceleyin.

• burda ır1/cr1 olup k visasıyla kısa sürede TÜRKİYE'den gidip işlemleri tekrar başlatan var mı? yazarsanız bilgilenmiş oluruz saygılar...

• @Nugbug çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

• Maalesef covid aşısını bulmak şu an çok zor arkadaşlar. 184 üzerinden aradım bilgilerimi de paylaştım, onların geri dönüşünü bekliyorum tabii o arada doktor randevum gelecek. Aşıyı bulunduğu ilde bulabilen var mı arkadaşlar?

• @Valravne ben geçen Salı günü buldum. Sistem son kullanma tarihi geçmiş dedi yapmadılar. Hemşire hanım yetkilileri aradı, oradan da en yetkili birimi arattı. Kalmamış.

• @metın-altnkhya merhaba aynı durumu yaşamıştık https://CEAC.STATE.GOV/CEACSTATTRACKER adresinden konu hakkında mail atmanızı öneriririm. Ya mail ile case nummberinizi hemen yönlendiriyorlar veya hemen ready oluyor 👍

• Merhaba arkadaşlar randevu alma konusunda takıldık. Bu sıralar açılıyor da biz mi kaçırıyoruz diye sormak istedim.

• @06cihan06 16 temmuz da açıktı kasım randevuları için bir çok kişi aldı.

• Arkadaşlar aşı hakkında bilgi bekleyen herkese yazmak istedim. Benim doktor randevum yarın ama ben bugün Unfan ofisine geldim. Aşının Türkiye’de olmadığını biliyorlar ve eskiden vurulduğum covid aşılarının e devletten aşı kartı çıktısını alıp getirmemi söylediler. En son 2021 yılında olduğumu söyledim ama tamam dediler. Aşı sorun olamayacak gibi görünüyor:)

• Çünkü k vizesi için gerekli değil mecbur koşamazlar hiç yaptırmazsanız dahil

• Şu an randevu alabilen var mı? Kaç gündür randevu gözükmüyor ankarada.

• Kasım ayı randevuları 16 temmuz da açıktı. Kasım dan sonra ki aylar için açılacaktır, takipte kalın ve her dakika bakın biz öğlen saatleri denk getirdik. @TylerDurden3535

• Nisanda k1 vizesiyle Amerikaya geldim. Mayis 22 de greencard basvurumuzu avukat araciligiyla yaptik. Benimle beraber gelen arkadaslarin basvuru onayi geldi benim gelmedi, birkac hafta daha bekleyelim dedik herhangi bir islem yapmadan once, 2 gun once posta kutumuza mail geldi. Rejected yaziyordu. Icerigini okudum, sebep olarak : Your priority date could not be established. yazmislar. Ayni durumda karsilasan oldu mu? Arastirdim ama tam olarak bulamadim sebebini.
    Ikinci bir soru. Baskan secimi sonrasinda gocmenlerle alakali yasalar degisebilir. K1 vizesiyle gelip henuz greencard almamis biri olarak bu durum bizi etkiler mi? Veya daha sonraki sureclerimizi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |