@zerooo umalım en kısa sürede bu alanda da gelişmeler olsun ülkemizde 🙂
-
@nazmi4343 birth certificate'in translate'i isteniyor mulakat icin. Esim sisteme yuklediginde translate halini yuklemisti ancak 6 aydan daha fazla oldugu icin mulakata yenisini goturmem gerektiginden emin olamadim
-
-
Biz şu anda kayit yaptiramiyoruz ve doktor ramdevusu alamiyoruz mail attik bekliyoruz
-
Merhabalar, bir ay daha geçti ve hiçbir ilerleme yok. Herhalde bu senede buradayız🥲
-
@buseodabas belgeler için zamanı gelince mail gelicek ondan sonra sisteme yüklersiniz visabulletin sayfasinin B tablosunda tarihiniz güncel olunca belgeler, A tablosunda güncel oluncada mülakatınız olucak. Basvuru tarihiniz nedir?
-
Merhaba green cardli iken esim icin I-130 basvurusu yapmistim. Simdi vatandas oldum acaba guncelleme yapmam gerekir mi ve nereden yapabilirim ?
-
-
Merhabalar, biz Mayıs ayında uzatma için başvuruyu yapmıştık uzatma mektubumuz hemen gelmişti ama kartımız halen gelmedi, süreç hakkında bilgisi olan varmı?
-
Ankara konsolosluğu biliyorsunuz son yıllarda daha çok Afganlılara göçmenlik vizesi vermekten bizlere zaman bulamıyordu Trump ın ilk işi bu vize tipini durdurmak oldu.
-
Tebrik ederim. Sürecin sonraki aşamalarında bol şans, bebeğinize ailesi ile sağlıklı bir gelecek diliyorum 🙏🏻
-
Selam herkese. Daha önce apostilli formül A gönderip green card alan oldu mu? Ya da sorun yaşayan? Doğum belgeme ulaşamıyorum. Kimisi almış kartını, kimisi RFE almış, kimisi formül A Avrupa için diyor kafam çok karıştı.
-
-
@cesurcaner
Her deneyim birilerinin işine yarar. Bu benim için çok yararlı oldu😉
Bu örneği yazdığınız için çok teşekkürler.
Oğlum vatandaş olunca (olmasına daha çok var ama kısmetse 2028'de) GC alacağım ve Türkiye'ye gidip geleceğim. Benzer bir durum yaşamam olası. -
@luchadora çok teşekkür ederim.
-
Merhaba turist vizem var daha önce iki defa seyahat etmiştim, erkek arkadaşım amerika vatandaşı evlenmek istiyoruz ama benim ilk evliliğimden bir kızım var ve onun vizesi yok ben turist vizesiyle gelip 3 ay süreci bekleyip evlensem kızım için seyahat iznine başvurduğumda izin verirler mi? Ya da kızımı yanıma getirmek için başka bir vize türü var mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz çok teşekkür ederim
-
Merhaba herkese öncelikle cok faydalı bilgiler okudum tesekkur edıyorum bıyle faydalı bir site acıldığı için .ankara konsolosluğuna mail atmama ragmen hiçbir donuş olmamıştı ama yapmam gerekenleri bu siteyi okuduktan sonra öğrendim emeği gecenlere cok tesekkurler ..
Benim sorum amerikada dogdum vatandasım cocuklarımı ır-2 ile vatandas yapmak .ı-130 doldurup usica gonderditen sonra nvc bize randevu oluşturcak sanırım dogru anladım ..biz ankarada mulakata gırmek istiyoruz .ds260 formunuda nvc bize randevu verdıkten sonra doldurcaz ..eger demeyimi ankaradan olan varsa paylaşabilirmi . -
K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler.
AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 hocam mülakattan sonra ne kadar süre içerisinde issued olur? Bugün mülakatım onaylandı hala ready görünüyor.
-
@tncymz tebrik ederim. Umarım 2-3 gün sürer sizin. Bana da 2-3 gün dendi 20 gündür bekliyorum.
-
@tncymz Hocam askerlik belgesi ingilizce tercümesi şart mı?
-
@spenb sizin çok uzun sürdü bence başka bir problem olabilir. Sık sık arayıp bilgi alın
-
@MertHRB bana gelen mailde tercümesi isteniyordu ve bende yeminli tercümandan 300 tlye yaptım götürdüm hem Türkçe hemde İngilizce olanı verdim. Sizde risk almayın derim. Noterde yaptırırsanız 1000 tl civarı bilginiz olsun.
-
@ob16222 teşekkür ederim, evet ödemede hata verince sayfa yeniledim kalmadı.
ing klavye ile yazacağım her şeyi bidahakine. -
@Munzurlu-24-62 merhaba,randevu almak için bir telegram grubu var demişsiniz o gruba nasıl dahil olabilirim.yardimci olursanız sevinirim.acaba burdaki kişiler tarafından kurulan bir grup mu?
-
Merhaba arkadaşlar. 17 Aralık'ta 129f formunu gönderdik. 27 Aralık'ta dosyanın işleme alındığı ile ilgili bir posta aldık. (We have received your form and are currently processing the above case for the following beneficiaries). Bu bildirimden sonra herhangi bir ilerleme olmadı. Şimdiye kadar ikinci bildirim almam gerekmiyor muydu yoksa bu normal bir süre mi? Neredeyse 50 gün oldu birinci bildirimden beridir başka gelişme yok. Cevap için şimdiden teşekkürler
-
@tncymz ben konsolosluktan çıktığımda issued olmuştu yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonrada pasaportumu teslim aldım.
-
@ob16222 ne güzel… ben hala bekliyorum hahaha. Dün mail attım. Bakalım ne diyecekler.
-
@MertHRB Selamlar, dün randevum vardı. Sadece e-devletten aldığım çıktıyı götürdüm, tercüme yaptırmadım. Bir sorun çıkmadı, onaylandı vizem. Bu arada bakaya durumundaydım, ama herhangi bir soru gelmedi askerlik durumuma ilişkin.
-
@Kitten hayırlı olsun. Sizin son durum ceac resmi sitede nasıl görünüyor ?
-
@Fikret54 daha sürecin başındasınız. Bir kaç ay uscis’ten gelecek noa2 mektubunu beklemeniz gerekecek. Şu an 2023 mayıs dosyaları inceleniyor yabi daha 2023 Aralık ayına biraz daha var
-
@tncymz teşekkürler
-
@tncymz teşekkür ederim. issued olarak görünüyor. Az önce de PTT'den mesaj geldi pasaportumun yola çıktığında dair.
-
@Kitten merhaba mülakatınız nasıl geçti hangi dil tercih ettiniz neler sordular
-
@Kitten hayırlı olsun. Benim application received olarak görünüyor.
-
@nila Merhaba, iletinizi simdi gordum.bir arkadas yardimci olmus sanirim gruba dahil olmussunuz.Evet burada randevu arayan kisilerce kurulan bir grup.Hosgeldiniz.
-
@tncymz oncelikle hayirli olsun size gerekli belgeler maili ne zaman ulasti? Randevudan ne kadar once?
-
@aixl teşekkür ederim. Bana ilk mail dosyam ready olduğunda gelmişti ve orada götürmemiz gereken evraklar yazıyordu. İkinci mail mülakattan bir hafta önce gelmişti. Yine ikinci mailde’de benzer şeyler yazıyordu ve gereken evrak listesi vardı. Bu liste zaten konsolosluğun resmi sitesinde mevcut

Benzer Başlıklar
67
51.2k
Users
4.8k
Topics
475.5k