@zerooo umalım en kısa sürede bu alanda da gelişmeler olsun ülkemizde 🙂
-
@aliarslan987 bizde teksasa gönderdik ordan California ya gitti evraklar noa1 de üç gün sonra geldi bi sorun var sizinkinde
-
@ElifÖzdemir Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum eğer reçeteli ve yan etkileri olan kullandığınız bir ilaç yoksa antidepresan vs gibi genelde gördüğüm kadarıyla ertesi gün akşam sonucunun geldiğini söylüyor çoğu kişi. En kötü ihtimalde süreç uzasa bile konsolosluk size vizenizin onların eline medikal sonuçlar gelince basılıp gönderileceğini söyler görüşmeniz olumlu olursa, bir kişiye olmuştu sanırım. Başarılar dilerim, biz de NVC’den onay bekliyoruz.
-
@CaliGirl-0 cüzdanın sorun olacağını sanmıyorum ben normal vize görüşmemde 2018 de cüzdanım yanımda idi
-
11/3/2025 unganlar sağlık muayene tecrübemiz sabah 09.15 de kayıt ve rontgen çekimi ile devam etti ve bu çekimler için eşim ve benim için 2552 TL ödeme yaptık , daha sonra muayene işlemi için 11.20 de gelmemiz istendi yaşımız gereği bize kan tahlilleri yapılmadı doktor muayenesi için doktor hanım beni ve eşimi muayeneye aldı bana 3 eşime 4 aşı yapıldı yapılan aşıların dökümanı mailimize gönderileceği ve bu bilginin abd ye girişte gerekli olacağı , ve rapor sonuçlarımızın elektronik ortamda elçiliğe gönderileceği bilgisi veridi yani bize elden teslimat yapılmayacağı doğruca mülakat için elçiliğe gideceğimiz bilgisi verildi ve rontgen ödememize ilaveten eşim ve benim için 800 dolar ödememiz istendi ve ödemeyi yaptık .Tekrar unganlara belge alımı için gelmeyeceğimiz bizim için önemli bir gelişmeydi artık 3 Nisan tarihini beklemek üzere izmire döneceğiz süreç yaşayanlara tecrübemizi aktarmak isterim .
-
-
@ekdodo evet başvurdum akabinde de vatandaşlık için başvurmuştum . Her şey düşündüğüm gibi olumlu şekilde ilerledi darısı sizlerin başınıza ☺️
-
-
Merhabalar,
Amerikada green card sahibiyim 3 senedir, yaklasik iki yil sonra vatandas olacagim. Yakin zamanda nisanlandim ve bu yaz evlenecegim. Esimin su an icin herhangi bir amerika vizesi yok. Oncellikle hangi sureci takip etmek daha hizli bir sekilde onu amerikaya getirmeme yardim edecektir? Onemli olan eylul ayindan sonra onu yanima alabilmem. Sizce turist vizesine basvurup orada evlilik yapip ve surece amerikada baslatmak mi yoksa turkieyeden sureci baslatmak mi ?
Simdiden cok tesekkur ederim🙏
-
@Edaeda gun gelecek O 1 gunde ilerleyecek !!!!!!!!!
-
@buseodabas belgeler için zamanı gelince mail gelicek ondan sonra sisteme yüklersiniz visabulletin sayfasinin B tablosunda tarihiniz güncel olunca belgeler, A tablosunda güncel oluncada mülakatınız olucak. Basvuru tarihiniz nedir?
-
Merhaba green cardli iken esim icin I-130 basvurusu yapmistim. Simdi vatandas oldum acaba guncelleme yapmam gerekir mi ve nereden yapabilirim ?
-
-
Selam herkese. Daha önce apostilli formül A gönderip green card alan oldu mu? Ya da sorun yaşayan? Doğum belgeme ulaşamıyorum. Kimisi almış kartını, kimisi RFE almış, kimisi formül A Avrupa için diyor kafam çok karıştı.
-
-
@cesurcaner
Her deneyim birilerinin işine yarar. Bu benim için çok yararlı oldu😉
Bu örneği yazdığınız için çok teşekkürler.
Oğlum vatandaş olunca (olmasına daha çok var ama kısmetse 2028'de) GC alacağım ve Türkiye'ye gidip geleceğim. Benzer bir durum yaşamam olası. -
@luchadora çok teşekkür ederim.
-
Merhaba turist vizem var daha önce iki defa seyahat etmiştim, erkek arkadaşım amerika vatandaşı evlenmek istiyoruz ama benim ilk evliliğimden bir kızım var ve onun vizesi yok ben turist vizesiyle gelip 3 ay süreci bekleyip evlensem kızım için seyahat iznine başvurduğumda izin verirler mi? Ya da kızımı yanıma getirmek için başka bir vize türü var mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz çok teşekkür ederim
-
Merhaba herkese öncelikle cok faydalı bilgiler okudum tesekkur edıyorum bıyle faydalı bir site acıldığı için .ankara konsolosluğuna mail atmama ragmen hiçbir donuş olmamıştı ama yapmam gerekenleri bu siteyi okuduktan sonra öğrendim emeği gecenlere cok tesekkurler ..
Benim sorum amerikada dogdum vatandasım cocuklarımı ır-2 ile vatandas yapmak .ı-130 doldurup usica gonderditen sonra nvc bize randevu oluşturcak sanırım dogru anladım ..biz ankarada mulakata gırmek istiyoruz .ds260 formunuda nvc bize randevu verdıkten sonra doldurcaz ..eger demeyimi ankaradan olan varsa paylaşabilirmi .

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Muhtaradana soru formunda benim durumuma uygun bir seçenek yok. Bu mail adresine de mail attıgımda dönülmüyor. Beklemeye devam…
-
Arkadaslar randevuya yaninimizda getirmemiz gereken belgelerin yazili oldugu email yaklasik randevuya kac gun kala geliyor? Bazilarindan mali belge kanitlarinda farkli formlar istendigi icin soruyorum. Onceden hazirlikli olmak icin.
-
Benimde çarşamba günü mülakatım var şimdiden stres bastı. Umarım herkesin süreci en sağlıklı şekilde sonuçlanır.
-
03:49 da randevu sistemi acildi diye sagolsun bir arkadas gruba yaziyor 03:50 de bakiyorum sistem kapali.bu gidisle ya yazilim gelistirecegiz ya da bir formula, anlasilir gibi degil. Topluca email atan arkadaslar email attiktan sonra ne zaman tekrar acildi bununla ilgili deneyimlerini paylasirlarsa seviniriz.
-
@Munzurlu-24-62 şimdi randevular büyük hızla tükeniyor. O arkadaş da muhtemelen kendi randevusunu aldıktan sonra gruba yazmıştır. Siz giriş yapana kadar tükenmiştir. Yani maalesef çok sık kontrol etmekten başka çare yok.
-
forumu geriye dogru okudugum yorumlarda da ya 20 dakika ya yarim saat sistem acik kaldi deniyor, 5 dakika da bir istisnasiz bakiyoruz,gorunen o ki 2-3 dakika acik kaliyor baska turlu izah edemiyorum,sinir sistemi kalmadi resmen.
-
@Munzurlu-24-62 ben randevu aldığımda yaklaşık 25 dakika açıktı.
-
@tncymz Rast gelsin insallah, sorunsuz gececektir icini ferah tut
-
@Munzurlu-24-62 evet arkadaşın dediği gibi kendi randevumu alıp yazdım zaten hala o şokun içinde biraz duraksadım sonra aklıma geldi buraya girdim baktım kimse yazmamış yazayım belki hala açıksa insanlar görüp de randevu alsın dedim. Sonrasında hala açık mı göremediğim için yine de yazdım yardımcı olurum belki diye
-
@Fazlı-Eren hayrlı olsun randevunuz, ben siz yazmadan evvel bakmıştım , bir telegram grubu kurulmuştu oraya bir arkadaş sistem açıldı diye yazınca öğlen 3:50 gibiydi siz girdiğiniz saati hatırlıyor musunuz? , fakat yetişemedik çok hızlı kapanıyor artık geçmişe göre, ben daha önceden ödemeyi yapabilmiştim takvimi kaçırmıştım , hayrlısı ile bir alabilseydik iyi olacaktı gerçekten
-
@spenb K-1 Nişanlılık vizeleri> No. I have already filed for my fianc(é)(e) and need more information>yes >yes>other>here
Şıklarını seçerek ilerlediğinizde karşınıza form çıkacak. Subject kısmını other seçip yaşadığınız sorunu yazabilirsiniz. -
@mertem441 benden istendi zamanında. pasaport bilgileri.
-
@tncymz kolay gelsin insaAllah güzel geçer ve alırsınız
-
@Munzurlu-24-62 teşekkür ederim umarım bir an önce bulursunuz randevu, tam olarak hatırlamıyorum 30 geçe civarı olabilir tahminen
-
en son acılan randevu için hangi tarihe alabildiniz?
-
@Fazlı-Eren insallah
-
Bu kısmı nasıl doldurabiliriz acaba? Mesela bizim caddenin ismi var ama numarası yok. 12b için ne işaretlenebilir? Province ve City ikisi de aynı şey değil mi? ( Bu sitede nereden soracağımı bulamadım sanırım birini yanıtlıyorum burdan özür dilerim :(( ) -
@ANDE 12a ya mahalle ve sokak
12b ye kapi no
City kismina ilcenizi
Province kismina ilinizi yazabilirsiniz. -
@ANDE sizin adresiniz çok önemli değil ama kısaca söyleyeyim province yaşadığınız ili city or town kısmınıda ilçeyi yazabilirsiniz İstanbul / Kadıköy gibi.
Sokak olarak neyse onu yazın 12.b içinde apt seçip daire numaranızı yazabilirsiniz -
Herkese merhabalar bu sabah vize mülakatım vardı ve onaylandı. Bu vize aşamasının en kolay bölümü mülakat diyebilirim. Pasaporttunun 2-3 gün içinde teslim edileceğini söylediler. Ben kendimi daha iyi ifade etmek için mülakatı Türkçe istedim mülakatımı yapan görevli biraz Türkçe de biliyordu o şekilde yaptık. Bana sorulan sorular
Ne zaman tanıştınız
Kaç kez görüştünüz
Sen veya nişanlın daha önce evlenip boşandınız mı
En son ne zaman görüştünüz
Nişanlınız ne iş yapıyor
Hangi eyalette oturuyor gibi sorular soruldu.
Ve benden istenen evraklar
İlişkiye dair kanıtlar
Ds 160
134 formu imzalı olacak
Nüfus kayıt örneği
Askerlik belgesi ve tercümeli
Adli sicil kaydı
1040- tax return
W2
IRS-transcript
Randevu için ödeme yaptığınıza dair belgeler

Benzer Başlıklar