Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Muhtaradana soru formunda benim durumuma uygun bir seçenek yok. Bu mail adresine de mail attıgımda dönülmüyor. Beklemeye devam…

• Arkadaslar randevuya yaninimizda getirmemiz gereken belgelerin yazili oldugu email yaklasik randevuya kac gun kala geliyor? Bazilarindan mali belge kanitlarinda farkli formlar istendigi icin soruyorum. Onceden hazirlikli olmak icin.

• Benimde çarşamba günü mülakatım var şimdiden stres bastı. Umarım herkesin süreci en sağlıklı şekilde sonuçlanır.

• 03:49 da randevu sistemi acildi diye sagolsun bir arkadas gruba yaziyor 03:50 de bakiyorum sistem kapali.bu gidisle ya yazilim gelistirecegiz ya da bir formula, anlasilir gibi degil. Topluca email atan arkadaslar email attiktan sonra ne zaman tekrar acildi bununla ilgili deneyimlerini paylasirlarsa seviniriz.

• @Munzurlu-24-62 şimdi randevular büyük hızla tükeniyor. O arkadaş da muhtemelen kendi randevusunu aldıktan sonra gruba yazmıştır. Siz giriş yapana kadar tükenmiştir. Yani maalesef çok sık kontrol etmekten başka çare yok.

• forumu geriye dogru okudugum yorumlarda da ya 20 dakika ya yarim saat sistem acik kaldi deniyor, 5 dakika da bir istisnasiz bakiyoruz,gorunen o ki 2-3 dakika acik kaliyor baska turlu izah edemiyorum,sinir sistemi kalmadi resmen.

• @Munzurlu-24-62 ben randevu aldığımda yaklaşık 25 dakika açıktı.

• @tncymz Rast gelsin insallah, sorunsuz gececektir icini ferah tut

• @Munzurlu-24-62 evet arkadaşın dediği gibi kendi randevumu alıp yazdım zaten hala o şokun içinde biraz duraksadım sonra aklıma geldi buraya girdim baktım kimse yazmamış yazayım belki hala açıksa insanlar görüp de randevu alsın dedim. Sonrasında hala açık mı göremediğim için yine de yazdım yardımcı olurum belki diye

• @Fazlı-Eren hayrlı olsun randevunuz, ben siz yazmadan evvel bakmıştım , bir telegram grubu kurulmuştu oraya bir arkadaş sistem açıldı diye yazınca öğlen 3:50 gibiydi siz girdiğiniz saati hatırlıyor musunuz? , fakat yetişemedik çok hızlı kapanıyor artık geçmişe göre, ben daha önceden ödemeyi yapabilmiştim takvimi kaçırmıştım , hayrlısı ile bir alabilseydik iyi olacaktı gerçekten

• @spenb K-1 Nişanlılık vizeleri> No. I have already filed for my fianc(é)(e) and need more information>yes >yes>other>here
    Şıklarını seçerek ilerlediğinizde karşınıza form çıkacak. Subject kısmını other seçip yaşadığınız sorunu yazabilirsiniz.

• @mertem441 benden istendi zamanında. pasaport bilgileri.

• @tncymz kolay gelsin insaAllah güzel geçer ve alırsınız

• @Munzurlu-24-62 teşekkür ederim umarım bir an önce bulursunuz randevu, tam olarak hatırlamıyorum 30 geçe civarı olabilir tahminen

• en son acılan randevu için hangi tarihe alabildiniz?

• @Fazlı-Eren insallah

• ky.PNG
    Bu kısmı nasıl doldurabiliriz acaba? Mesela bizim caddenin ismi var ama numarası yok. 12b için ne işaretlenebilir? Province ve City ikisi de aynı şey değil mi? ( Bu sitede nereden soracağımı bulamadım sanırım birini yanıtlıyorum burdan özür dilerim :(( )

• @ANDE 12a ya mahalle ve sokak
    12b ye kapi no
    City kismina ilcenizi
    Province kismina ilinizi yazabilirsiniz.

• @ANDE sizin adresiniz çok önemli değil ama kısaca söyleyeyim province yaşadığınız ili city or town kısmınıda ilçeyi yazabilirsiniz İstanbul / Kadıköy gibi.
    Sokak olarak neyse onu yazın 12.b içinde apt seçip daire numaranızı yazabilirsiniz

• Herkese merhabalar bu sabah vize mülakatım vardı ve onaylandı. Bu vize aşamasının en kolay bölümü mülakat diyebilirim. Pasaporttunun 2-3 gün içinde teslim edileceğini söylediler. Ben kendimi daha iyi ifade etmek için mülakatı Türkçe istedim mülakatımı yapan görevli biraz Türkçe de biliyordu o şekilde yaptık. Bana sorulan sorular
    Ne zaman tanıştınız
    Kaç kez görüştünüz
    Sen veya nişanlın daha önce evlenip boşandınız mı
    En son ne zaman görüştünüz
    Nişanlınız ne iş yapıyor
    Hangi eyalette oturuyor gibi sorular soruldu.
    Ve benden istenen evraklar
    İlişkiye dair kanıtlar
    Ds 160
    134 formu imzalı olacak
    Nüfus kayıt örneği
    Askerlik belgesi ve tercümeli
    Adli sicil kaydı
    1040- tax return
    W2
    IRS-transcript
    Randevu için ödeme yaptığınıza dair belgeler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

67

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |