@Handan-krks numara yazacağınız kutucuk yanında örnek olarak size şu numarayı yazmanız gerekiyor diye bişey söylemesi gerek uzun süre geçtiği için hatırlamıyorum ama diğer arkadaşın dediği gibi memur düzeltebilir o yüzden yetkileri var zaten kendileri yardımsever merak etmeyin bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama YouTube da form nasıl doldurulur nasıl randevu alınır bir cok video var ben size doğru olduğunu bildiğim bir tane video bırakayım buraya ona göre hata yaptığınızı düşündüğünüz yeri karşılaştırıp bakın. Eğer receipt petition number soruyorsa wac ile başlayanı yazmanız lazım. Sorduğunuz soru bumu emin değilim. Randevu almak içinde oluşturacağınız hesap içinde her iki numarayı girecekseniz hesap oluştururken yine kutucuk yanında örnek var. Bu şekilde numarayı girin diye.
Eğer doldurduğunuz formlardan hangisi doğru ise onu yanınızda götürün, girişte ds160 sayfasını soruyorlar doğru olanı verebilirsiniz , sistemden hemen düzeltiyorlar memur da neden iki form doldurdunuz diye bir soru sorarsa açıklamasını yaparsanız yanlışlıkla ank numarasını girdim bu yüzden ikinci formu doldurdum diye.