DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@suat-mavi takip numaran ile nvc nin takip sisteminden kontrol ediyorsun dosya ready olduktan bir kac gun sonra dosyan ankarada olmus oluyor

• Merhaba arkadaşlar, K1 vizemiz onaylandi yakında Amerika'ya geliyorum. Orada evlenirken hangi evraklar gerekiyor? Türkiye'den ne getirmeliyim acaba? teşekkürler:)

• @emirgenco benim ready bir hafta olmasına rağmen hala randevu günü açılmadı bana

• @rashcarter randevunuz ne zamandı ? bir de dosyanızın ready olma tarihi ne zamandı ?

• Herkese merhaba uzun yolculuğun başındayım ve yeni bir başvuru yaptık nişanlımla beraber umarım bu süreci çok yıpranmadan hepimiz aşarız.paylaştığınız bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.
    Bir sorum olacak kafamıza takılan iki soru var
    Şu onda ortalama k1 vizesi ne kadar sonuçlanıyor?NOA2 onaylaması için 15.5 ay ortalam görünüyor şu anda
    Birde konsolus mülakat için kendisi bize mi randevu veriyor yoksa biz başvuru yapıp mülakat tarihini seçmeliyiz?

• ⭐⭐⭐

@nila, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Herkese merhaba uzun yolculuğun başındayım ve yeni bir başvuru yaptık nişanlımla beraber umarım bu süreci çok yıpranmadan hepimiz aşarız.paylaştığınız bilgiler için ayrıca teşekkür ederim.
    Bir sorum olacak kafamıza takılan iki soru var
    Şu onda ortalama k1 vizesi ne kadar sonuçlanıyor?NOA2 onaylaması için 15.5 ay ortalam görünüyor şu anda
    Birde konsolus mülakat için kendisi bize mi randevu veriyor yoksa biz başvuru yapıp mülakat tarihini seçmeliyiz?

Ortalama süre 8-9 ay diyebiliriz ama kabaca 1.5 yılı gözden çıkarın derim.
    Mülakat için randevuyu siz kendiniz almaya çalışıyorsunuz

• Merhaba;
    Noa2 den sonra dosyaların Türkiye'ye gelmesi ortalama 3 ay sürüyor diye biliyorum. O zaman dosyalar gelmeden randevu da alınamaz Noa2 olsak bile. Doğrumu?
    Teşekkürler.

• @waterman teşekkür ederim. aaa bu süreci kötü anlamda etkilenmez umarım. biz farklı biliyorduk mail üzerinde randevu verilir sanıyorduk.o zaman randevu almak da sıkıntı olabilir yoğunluk olursa

• ⭐⭐

@Yeşer-Kaya sadece sana degil genel olarak randevu gunu bulmak zor surekli sistemden kontrol et lutfen

• ⭐⭐

@Yeşer-Kaya genelde geceleri kontrol et

• ⭐⭐

@rashcarter pasaportun ve birde nufus kayit ornegi alabilirsin gelirken

• ⭐⭐

@nila 18 20 ay surer bu surecte. Dosyan onaylandiktan sonra Ankara’ya ulastiktan sonra. Sen ds160 I doldurup sistemden randevu gunu bulup Kendin aliyorsun randevular acilinca tabi

• ⭐⭐

@suat-mavi dosyan noa2 onayi geldikten sonra ankaraya intikal etmesini beklemen gerekiyor randevu alabilmen icin

• @emirgenco teşekkür ederim.bu vize o zaman
    A nonimmigrant visa sayılır demi çünkü duydum kadarıyla immigrant vizelerde mail gelecek randevu için

• @emirgenco teşekkür ederim cevap için
    O zaman bu vize A nonimmigrant visa sayılır çünkü immigrant visada mail gelecek ve randevu tarihi için beklemiyoruz bildiğim kadarıyla.

• @emirgenco buda yaklaşık 3 ay sürüyor diye biliyorum. Dosyaların geldiğini bildirim ile öğreniyormuyuz?

• Arkadaşlar merhaba bu gün vize görüşmem vardı 9.45 te çok rahat güzel geçti size gelen maildeki evrakları eksiksiz getirdiğiniz takdirde hiç bir sorun yok vizeki konsolosluk görevlileri de çok nazik
    Ne zaman tanıştınız
    Ne işle meşgul nişanlınız
    Siz ne işle meşgulsünüz
    İkinizin de ilk evliliği mi
    Hayırlı olsun 🙏🏻. Hepsi bu kadar bu sürecin en kolay kısmı vize mülakat kısmı geçti umarım hepinizin ki çok güzel stressiz geçer

• @Merve-0 tebrikler ve hayırlı olsun ikiniz için de

• @Merve-0 hayırlı olsun 🤗
    Mülakat dili ile ilgili bir genel bilgi var mı,
    Size seçenek mi sundular türkçe mi ingilizce mi istersiniz diye?

• ⭐⭐

@suat-mavi genelde ankaradan tarafina mail geliyor ama bu mail bazen Geç gonderilebiliyor bu yuzden nvc takip sayfasindan takip numaran ile guncellemeleri takip et lutfen orada ready yazinca dosyan ankaraya gelmis demektir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

46.2k
Users

4.6k
Topics

454.8k

| | | |