Merhaba seneye yazın en az bir 10 günlüğüne Florida’ya tercihen Boca Raton çevresine gitmeyi düşünüyorum. Uygun olması açısından yemek dahil otelde konaklamayı düşünüyorum. Otel veya başka tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler
-
Merhabalar, biz 5 kişilik ailecek Amerika’ya yerleşmeyi planlıyoruz. Şu an düşündüğümüz yer Florida. Buralarda çalışma imkanı iyi, özellikle bir ırkın ele geçirmediği, güvenli ve nispeten uygun fiyatların olduğu bir yer arıyoruz. Kuzeye doğru olması ve havanın bunaltıcı olmadığı yerler tercihimiz.
Şu an araştırdığımız yerler arasında buralar var;
Gainesville Tallahassee Ocala TampaBuraları isteklerimizi karşılayabilecek ve yaşam sürdürülebilecek yerler olarak değerlendirir misiniz? Yoksa sizin deneyimleriniz ve önerileriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
DV2023 talihlisiyim, vizem ile beraber yüksek ihtimal gelecek ay Orlando'ya geleceğim. Hem şehir hem de eyalet açısından tavsiyelerinize açığım. Tecrübelerinizi bekliyorum. Orlando bölgesinde SSN ve Greencard gelme süresi, ehliyet ile ilgili işlemler ve araba satın alma ile ilgili işlemler konusunda Orlando'da yaşayan kişiler tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
-
Merhaba seneye yazın en az bir 10 günlüğüne Florida’ya tercihen Boca Raton çevresine gitmeyi düşünüyorum. Uygun olması açısından yemek dahil otelde konaklamayı düşünüyorum. Otel veya başka tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler
-
@Duygu-0 tabi miami de neymiş Andırın caddesi varken 😃 görüşürüz ben orada olacağım mutlaka
-
Merhaba nasılsınız
Size bir sorum olacak
Greencard beklerken baba kart ile Amerika hayalimiz başlıyor sanırım 🙂
Florida greencard çıkarsada gitmeyi düşündüğümüz yerdi ama iş dolayısıyla gideceğimiz için hiç araştırmadığımız yerden geldi iş teklifi
Eşimin Tampa Clearwater da işe kabul edildi 3 ay içinde oraya geleceğiz
Orta1 ve Lise1 giden oğlum var okul için bana yardımcı olabilecek biri var mı? okula göre ev bakmamız gerektiğini biliyorum
Sanırım en sancılı kısmı okul kısmı olacak bizim için
Şimdiden teşekkürler -
@Sofi_y forumda denizcilik dedin zaman iki kişi dışında herkes acemidir. @Ping-PONG ve miami de ceo altı müdürlük yapan @redsat2000 bu iki kişi ile hemen irtibata geçersen sana seve seve yardımcı olurlar
-
Merhabalar,
Yakin zamanda Boston'dan Orlando'ya yerlesecegim. Isyerim Space Coast tarafinda. Guvenli ve okul sisteminin iyi oldugu bir town aramaktayim. Kennedy space center'a 1 saate kadar uzaklasabilirim.Oneriniz olan yerler nerelerdir?
tesekkurler
-
@ayvalik10 teşekkür ederim bakıyorum.

Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..
-
@burtaç verdiğim apartmanı bulursan fl44 yoluna çıkmalısın sağa dönersen sahile gider sola dönersen tüm alışveriş mağazalarına gidiyor.
-
@pilot23 Daytona Beach suç orani yüksek diye duydum.Genelde denize girmek ve tatil yapmak icin gelinen bir yer.Yerlesmek icin tavsiye etmem
-
@sadoshaq daytona beach ile benim bahsettiğim yer farklı aşağıdaki linkten suç oranlarını görebilirsin
-
@ayvalik10 merhaba, bu evleri böyle eşyalı mı kiraya veriyorlar acaba?
-
@burcugulsn evet zaten kompleks yerler
-
ayvalik10
-
@canerb FLORİDA da Hangi ŞEHİR TERCİH EDİLMELİ
Yeni Başlayanlar için
Amazon DoorDash Uber Deliver Waterman HELAL Kazanç Peşinde olmak şartıyla…
…KASIRGA ÖNEMLİ… -
@Gurmerica Kardeşim nasıl gidiyor Florida İş, Aş, Eş, Ev durumları Tavsiye eder misiz?
-
Greencard çıkarsa orlando ya gitmeyi planlayan biri olarak merak ettim çıktı mı greencard, gittiniz mi acaba
️
@Rhonster, içinde söyledi: Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..
@goodluck oh süper ya aynen kazanan değilim bu arada ama olacağım elbet bir gün
iş bulunabiliyorsa yakın yerlerde sıkıntı olmaz ya biraz bakmıştım hastanelere filan bütün hastaneler nerdeyse fort myers te zaten
-
@nrcn merhaba çıkmadı ama eb3 ile gideceğim pekte uzak olmayan bir zamanda
-
@Rhonster Profilinize tesadufen baktim da Kadirli'misiniz hocam
-
@Duygu-0 evet
-
@Rhonster Hemsehriyiz Su an Antalya da yasasam da bende dogma buyume Kadirliliyim . Valla sevindim acikcasi forumda hemserime denk gelmek
Bizim oralarda yurtdisi hedefleyenler az nispeten yoksa
-
@Duygu-0 bende sevindim
evet yurtdışı isteyen az var memnunlar galiba
-
@Rhonster Tanistigimiza cok memnun oldum nisanin 15 inde kesin girisimizi Ohio Dayton dan yapip sonrasinda duzeni tutturunca bizde Tampaya tasinmayi planliyoruz . Eger sizde orda olursaniz veya bir sekilde yolunuz duserse goruselim insallah . Floridanin miamisi varsa bizim de Andirin caddemiz var ne de olsa
-
@Duygu-0 tabi miami de neymiş Andırın caddesi varken
görüşürüz ben orada olacağım mutlaka
Benzer Başlıklar
65
34.8k
Users
5.3k
Topics
387.5k