Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @5september5 Merhaba birşey danışmak istiyorum, ben kızımla 11 Temmuz 2022 tarihinde giriş yaptım, giriş yaptığım tarihin iki yıl dolmasından 3 ay öncesi mi koşulu kaldırmam için başvurmam gerekiyor yoksa green kart bitiş süresinden 3 ay önce mi? Kafam karıştı beni aydınlatabilirmissiniz? Greencard bitiş tarihim 7 ekim 2024

• @sertas 7 Ekim 2024 'ten 90 gun once basvuru yapabilirsiniz.

• Merhaba 2 ay oldu İ 751 form doldurup yollayalı. Kartımın bitmesine 30 gün kaldı . Ama ne İ Mail ne de mektup ne de yeni kart gelmedi hiç bir şekilde iletişime geçmedi Uscis . Ama parayı çektiler . Bu süreç normal mi aramam gerekir mi ? Lütfen bilgisi olan yorum yaparsa sevinirim .

• Merhabalar..
    Ben 6 ay once i-751 formu ile 10 yillik GC basvurumu yaptim..2 yillik GC. min 36 ay uzatildigina dair mektup elimde.
    1 ay sonra TR.ye 20 gunlugune gitmem gerekiyor.Donuste,uzatma mektubu ve suresi bitmis iki yillik GC.ile giris yapmam yeterlimi, yoksa giderken pasaporta damga yada yapmam gereken baska herhangi bir sey varmi? Giriste sorun yasarmiyim emin olamadim..Cevaplarsaniz cok mutlu olurum..Tesekkurler..

• Ben dosyayı yollayalı 2 ay oldu hala hiç ses yok uzatma mektubu ne zaman elinize geçti kartımın bitmesi 1 ay var . Uzatma mektubun gelmesi gerekmezmi ? Sizin kikaç aydan geldi ( dosyayı yolladıktan sonra ) parayı hemen çektiler ama hiç bir ilerleme yok

• Merhabalar, bende GC’ımın 2 yıllık süresi dolduktan sonra başvuru yaptım şubat gibi ve beş kaç hafta sonra uzatma mektubunu yolladılar galiba 24 ay geçerli. Benim ilk GCım karşı tarafın hatasıyla benim kızlık soyismimle değiştirmeden gönderdiler. Avukat tekrar değişim için başvurursam 6 ay kadar sürebilir dedi yada 2 yıl sonra şartı kaldırırken de başvurabileceğimi söylediler. Benim sorum ben Türkiye’ye gitmeyi planlıyorum, pasaportum da eşimin soyismi var GC ta ise kızlık soyismim, uzatma mektubu da eşimin soyismi ile geldi başvurum o şekilde olduğu için, tüm belgeleri yanımda götürsem girerken bu soyismi durumundan dolayı problem yaşar mıyım?

• Merhabalar,
    Ben ABD vatandasiyim, esim Turkiyeden geldi. Sizin gosterdiginiz yolu takip ederek esimin 2 yillik green card ini aldik. Bir sonraki adim 10 yillik green card basvurusu. Takip edecegimiz yollari paylasirsaniz cok sevinirim.
    Tesekkur ederim.

• Merhaba arkadaslar, bu basvuruyu yaparken pasaport goruntusunu de gonderdiniz mi? Son zamanlarda gonderen birisi varsa hangi dokumanlari gonderdiklerini paylasabilir mi? Ben de dosyayi gonderdikten sonra sizlerle detaylarimi paylasacagim. Tesekkurler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

90

37.0k
Users

5.5k
Topics

400.5k

| | | |