Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    davetiye nasıl gönderiyoruz 🙂


  • çok güzel olmuş ellerine sağlık


  • Elinize sağlık güzel çalışma olmuş 🙂

    Umarım 5 yıldızlık olmadan ABD'den yazmaya devam ederiz 🙂

  • ⭐⭐⭐

    Harika bir uygulama olmuş ellerinize sağlık
    @M-Turk yalnız değilsiniz 🙂 çok yolumuz var ama @nilfersev in dediği gibi çiçek fena olmaz hani 🙂
    🌸🌸🌸 en azından daha yakın bir hedef 🙂


  • Güzel bir uygulama fakat yıldızlar için gereken mesaj sayıları sanki fazla olmuş gibi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mihok aslinda sadece 500 ileti olarak dusunmemelisiniz, sayginlik puanlari da kabul ediliyor. Zaten genelde sayginlik puanlari ileti sayilarindan daha yuksek. Dolayisiyla guzel ve faydali bilgiler iceren tek bir iletiyle 10 - 20 sayginlik puani almak da gayet mumkun 🙂 boyle dusunurseniz gereken ileti sayisi 50'ye dusuyor 🙂 sayin @sadriabi nin de onceden belirttigi gibi, toplam icerik yerine kaliteli icerik uretmek daha onemli olmali 🙂 biz de bunu tesvik etmeliyiz bence.


  • anladım. Tabii ben direk ileti olarak düşünmüştüm ve fazla gelmişti. O halde problem yok.


  • @crazycells Bende aynı şeyi soracaktım ,açıklamışsınız. Ama hala temel konulardaki goy goy muhabbetinin çok olması insanların bilgiye erişimini zorlaştırıyor. Kimi üyeler aradıklarında kolayca bulabilecekleri bilgiyi fazladan konu/ileti yazarak hemen cevap almak istiyorlar veya forum sahibi gibi efelenen çok mesaj atmış arkadaşlar da var.
    Belki "-" eksi puanlamanın da saygınlığı etkilemesi gerekebilir (tabi anonim olarak) böylece saygınlığın artması veya azalması üyelerin verimliliğini artırabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @israfil evet, zaten eksi puanlar da sayginliga etki ediyor sayin @israfil . Sayginlik puanini toplam aldiginiz +'lar ve -'ler belirliyor. Misal gecen gun forumda yasal olmayan bir duyuru yapan arkadasin sayginlik puaninin eksiye dustugunu suradan gorebilirsiniz.

    Tabii ki bu oylamalarin amaci disinda kotuye kullanilmasi forumdan yasaklanma nedeni.


  • Benim nacizane görüşüm ileti sayısı dikkate alınmadan, sadece saygınlığa bakılması şeklinde olurdu. Çünkü özellikle 2020 talihlilerine bakıyorum, daha süreçleri yeni başlamış olmalarına rağmen ileti sayıları çok çok fazla. Örneğin geçenlerde yasaklanan birinin 600+, benzer şekilde daha talihli bile olmayan bir diğerinin 300+ iletisi var. İletilere baktığımda "inşallah"tan ve çeşitli forum dışı muhabbetten başka kayda değer bir düşünce göremedim. Saygınlık dikkate alınsa belki bol zamanı olup sürekli ileti yazan, başlık oluşturan kullanıcılar yerine, konu hakkında bilgisi olanlar ön plana çıkabilirdi...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mindi yine de bu forumda yazmak icin talihli olmaya ya da ABD'ye gitmek icin DV talihlisi olmak zorunda olmaya gerek olmadigini vurgulayalim 🙂 sayin @mindi , dolayisiyla dusunme surecinde birilerinin DV talihlisi olup olmamasi bizi etkilememeli.

    Forumumuzda surekli yapilan bir geyik muhabbeti ya da gereksiz yere acilan basliklar oldugunu pek dusunmuyorum, zaten bunlar olunca yapanlar uyariliyor. Bazi donemlerde "heyecan paylasmak" adina acilan basliklar oluyor tabii ki, ama bence bunlar da forumun dogal bir parcasi. Eger surekli boyle bir muhabbet olsaydi, dediginizde hakliydiniz. Ama 500 ileti cok ciddi bir sayi, eger 50-100 gibi sayilar olsaydi yine size katilirdim ama 500 iletisi olup da foruma katki saglamamis biri oldugunu cok dusunmuyorum.

    Bence bir sure beklemede kalalim, eger dediginiz gibi bu durum suistimal ediliyorsa ve sadece ileti sayisini arttirmaya yonelik yorumlar baslarsa, o durumda tabii ki ona gore hareket edip sadece sayginliga dayali sisteme geceriz.


  • Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında
    Sevismek ah ne hostur
    Yıldızların altında

    Mavi nurdan bir irmak
    Gölgede bir salıncak
    Bir de ikimiz kalsak yıldızların altında

    Yanmam gonul yansa da

    Ecel beni alsa da

    Gozlerim kapansa da
    Yıldızların altında

    Yanmam gönlüm yansa da ecel beni alsa da
    Gözlerim kapansa da yıldızların altında

    Işıl ışıl yanıyorlar maşallah 🤗👍🏻🇺🇸🗽


  • Emeğinize sağlık git gide dahada büyüyen bir organizasyon haline geliyoruz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Forum guncellemelerinden sonra birden fazla rozet tasimak mumkun olmustur. Birden fazla gruba üye olan kullanıcılar isterlerse kendi profil ayarlarindan birden fazla rozeti aktive edebilirler.

    Kidemli uye gruplarina girebilmek icin gereken minimum alt sinir degismemis olmakla beraber (hala 500 ileti veya sayginlik puani), ust kademelerden bazi degisiklikler oldu... 5. , 4. ve 3. kademe icin gerekli sinirlar 10.000 , 5000 ve 2500'den sirasiyla 5000, 3500 ve 2000'e dusuruldu. Bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    🇦🇿 Azerybaycan'dan foruma katilan arkadaslar, diger Azerbaycanli arkadaslari forumda daha rahat bulup, yazdiklari iletileri daha rahat inceleyebilsinler diye yeni bir grup olusturuldu:

    https://yesilkartforum.com/forum/groups/azerbaycan

    az.png

    Azerbaycan'dan forumu takip eden arkadaslarin dikkatine!


  • Yeşil Kartla gidenlerin ayrıca yeşil bir rozeti olsa güzel olur 🙂 Ama fake info nasıl tespit edilecek onu bilmiyorum )))

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Masda, içinde söyledi: Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!

    Yeşil Kartla gidenlerin ayrıca yeşil bir rozeti olsa güzel olur 🙂 Ama fake info nasıl tespit edilecek onu bilmiyorum )))

    Bu dediginiz gecici bir durum ama sayin @Masda , zaten kisilerin statuleri imzalarindan okunabiliyor 🙂 Ayrica rozet olarak belirtmeye gerek yok gibi, yoksa her vize turu, ya da vatandaslar icin de ayri ayri rozetler cikartmak gerekecek... Eger gerekiyorsa kisiler imzalarini duzenleyerek bilgi verebilir diger uyelere diye dusunuyorum... sizce de daha pratik olmaz mi?


  • @crazycells, içinde söyledi: Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!

    @Masda, içinde söyledi: Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!

    Yeşil Kartla gidenlerin ayrıca yeşil bir rozeti olsa güzel olur 🙂 Ama fake info nasıl tespit edilecek onu bilmiyorum )))

    Bu dediginiz gecici bir durum ama sayin @Masda , zaten kisilerin statuleri imzalarindan okunabiliyor 🙂 Ayrica rozet olarak belirtmeye gerek yok gibi, yoksa her vize turu, ya da vatandaslar icin de ayri ayri rozetler cikartmak gerekecek... Eger gerekiyorsa kisiler imzalarini duzenleyerek bilgi verebilir diger uyelere diye dusunuyorum... sizce de daha pratik olmaz mi?

    Reyiz formumuzun ismi yeşil kart olması açısından yeşil kartlılara ayrıcalık sunula bilir diye düşünmüşdüm. Teşfik edici olur. önceki kazananlar daha sık ziyaret eder diye . Ama şu an da güzel forum 🙂

  • ⭐⭐

    @crazycells Neden @gucarslan ın hala yıldızı yok 🙄 ? İtibarı 500ü çoktan geçmiş ama yıldızsız hala.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @EzgiLera profilden kendin ayarlıyorsun 🙂 şartları sağladığı zaman seçebiliyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum