Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar 🙂 öncelikle hoşgeldiniz. Yol göstericiliğiniz sayesinde birçok insan hayallerine daha kolay ulaşabilecek bu yüzden çok teşekkür ederiz ☺️ Benim de bir sorum olacaktı. Çifte vatandaşlığı olan eşim (Rusya-Türkiye) için ds260 formu talep edicez. Fakat rusya kimlik ve pasaportunu yenilememiş süresi 2017 de dolmuş. Eşim süreci TC varandaşlığı üzerinden yürütecek fakat Rus kimlik ve Pasaportunun süresinin dolmuş olması sıkıntı çıkarır mı bilmediğimiz için yardımınıza ihtiyaç duyduk. Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻

  • Muslu Law Firm

    @beti Rusya ve Türkiye vatandaşının Rus kimlik ve pasaportunun yenilenmemiş olması içinde söyledi:

    Merhabalar 🙂 öncelikle hoşgeldiniz. Yol göstericiliğiniz sayesinde birçok insan hayallerine daha kolay ulaşabilecek bu yüzden çok teşekkür ederiz ☺️ Benim de bir sorum olacaktı. Çifte vatandaşlığı olan eşim (Rusya-Türkiye) için ds260 formu talep edicez. Fakat rusya kimlik ve pasaportunu yenilememiş süresi 2017 de dolmuş. Eşim süreci TC varandaşlığı üzerinden yürütecek fakat Rus kimlik ve Pasaportunun süresinin dolmuş olması sıkıntı çıkarır mı bilmediğimiz için yardımınıza ihtiyaç duyduk. Şimdiden çok teşekkürler 🙏🏻

    Sayin @Beti,
    Çifte vatandaşlık ABD kanunlarına göre açıkça kabul edilmese de çifte ve hatta çifte vatandaslıktan fazlasına da ABD izin vermektedir. DS260 formunda eşinizin bütün vatandaşlıkları ve ikametgahları sorulacaktır. Bunları belirtmeniz gerekecektir.
    İşlemleri geçerli Türk pasaportu ile yürütebilirsiniz.
    Teşekkürler.


  • Çok teşekkür ederimm sayın @Claudia-J-Muslu 🙏🏻 6-7 yaşında Türkiye ye gelmiş Rusya dan sicil kaydı almamıza gerek yok değil mi? Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️ Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bu bolumde su an icin Muslu Hukuk Burosu'nun cevabini takip eden sorulara izin veremiyoruz sayin @beti , o nedenle konuyu kilitliyorum.

    Belki ilerde uygulamalari degistirebiliriz ama su an icin sorunuzu tek bir seferde ve genel ve yasal konulara yonelik sormalisiniz. Daha ozele inen sorularin bu bolumde sorulmasi uygun degildir.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2324/sorularınızı-sormadan-önce-okumalısınız


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum